کد خبر: ۵۲۶۰۸
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۶
مخبر دزفولی:

صلاحیت ۱۴ نفر برای ریاست دانشگاه‌های کشور تأیید شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصویب ریاست چند تن از رؤسای پیشنهادی دانشگاه‌های وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد خبر داد.

محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری مصوبات اخیر کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌های کشور را تشریح کرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف این کمیته اظهار داشت: جلسات اخیر کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی روسای پیشنهادی وزارت علوم و وزارت بهداشت مطرح شدند و کمیته به برخی از این روسا رای مثبت داد.
وی با اشاره به اینکه جلسات این کمیته با همدلی و هماهنگی اعضای کمیته و وزرای محترم برگزار می‌شود، گفت: درصدد هستیم اعضای پیشنهادی و روسای دانشگاه‌های باقی‌مانده قبل از مهرماه به تصویب نهایی کمیته برسد.
مخبر دزفولی در پاسخ به سوالی درباره روسای باقی‌مانده دانشگاه‌های کشور افزود: کمتر از ۱۰ نفر برای ریاست دانشگاه‌های وزارت علوم باقی‌مانده است که تاکنون نزدیک به ۲۲ رئیس دانشگاه مربوط به وزارت علوم در جلسات این کمیته منصوب شدند. حدود ۹۰ رئیس دانشگاه قبلا از سوی شورا انتخاب آنها تصویب شد و حدود ۳۹ رئیس دانشگاه مربوط به وزارت بهداشت نیز پیش از این در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: در کنار این مسئله، رای کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌‌ها اجماعی است یعنی ۴ عضو باید برای یک فرد به اجماع برسند تا انتخاب وی تایید شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره آمار باقی‌مانده از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: به نظر می‌رسد روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تقریبا تمام شده و اگر هم فردی باقی مانده است قطعا تا قبل از مهرماه درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوال دیگری درباره شبهات قانونی با سرپرست اداره شدن سرپرستان دانشگاه‌ها نیز ابرازداشت: وجود همین شبهات باعث شد با تشکیل کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها روند تصمیم‌گیری درباره روسای پیشنهادی سرعت گیرد. البته براساس قوانین مواردی که از مدت سرپرستی آنها از مهلت قانونی گذشته است با اجازه شورای عالی انقلاب فرهنگی مسائل قانونی آنها رفع خواهند شد.
وی در ادامه جلسه خود در پاسخ به سوالی در خصوص سند نقشه جامع علمی کشور و تذکر رهبری درباره گفتمان‌سازی این سند گفت: ستاد اجرای نقشه جامع علمی کشور برنامه‌هایی را برای تبیین بیشتر و گفتمان‌سازی بهتر این سند در نظر دارد اما از رسانه‌های مختلف نیز برای جا انداختن گفتمان‌سازی بیشتر سند نقشه جامع علمی کشور در فضاهای مختلف درخواست کمک داریم.
مخبر دزفولی اضافه کرد: قرار شده است در نشست‌های تخصصی با روسای دانشگاه‌ها و اجلاس‌های مختلفی که روسای دانشگاه‌ها در آن حضور دارند، تبیین نقشه جامع علمی کشور صورت گیرد و در جلسات مختلف با اقشار مختلف این مسئله پیگیری شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم با کمک دستگاه‌های مختلف به‌خصوص شهرداری که امروز همکاری خوبی را شاهد هستیم، از ظرفیت‌های موجود برای ترویج عفاف و حجاب و نمایشگاه‌های مختلف در این زمینه بهره گیریم که تاکنون موارد متعددی در این زمینه برگزار شده است.
به گزارش تسنیم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوال دیگری درباره فعالیت‌های انجام شده در شورای تحول علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تاکید کرد: برخی از دروس بازنگری شده از مهر ۹۴ برای تدریس در دانشگاه‌ها آماده می‌شوند و در اختیار اساتید و دانشجویان قرار می‌گیرند.