کد خبر: ۵۲۵۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۵

اخبار کوتاه از فوتبال

احتمال منتفی شدن واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی
در صورتی که از سوی دولت تایید شود سرخابی‌ها بنگاه‌های فرهنگی هستند، از لیست واگذاری به بخش خصوصی خارج می‌شوند. در صورتی که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از سوی دولت به عنوان یک باشگاه فرهنگی تعریف شوند از لیست واگذاری به بخش خصوصی خارج می‌شوند. امیررضا خادم معاون پارلمانی وزیر ورزش در این خصوص گفت: پیشنهادی در دولت مطرح شده است با توجه به اینکه بر اساس اصل 44 برای بنگاه‌های فرهنگی تعریفی در خصوص اینکه به بخش خصوصی واگذار شوند یا خیر وجود ندارد، در صورتی که این طرح در دولت بررسی شود و این موضوع مورد تایید قرار بگیرد که سرخابی‌ها باشگاه فرهنگی محسوب می‌شوند آنها از لیست واگذاری خارج خواهند شد. وی افزود:‌ در دولت بر اساس اصل 44 تکلیف این باشگاه مشخص می‌شود که آنها فرهنگی هستند یا خیر و بر‌اساس آن در مورد واگذاری‌شان به بخش خصوصی تصمیم‌گیری خواهد شد.
افشارزاده: قرار نیست برای هر باخت مربی را احضار کنیم
بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال پس از اولین شکست این تیم در فصل جاری گفت: در هر صورت باید بپذیریم که شکست جزئی از فوتبال است. متاسفانه تیم ما در نیمه دوم به لحاظ بدنی کمی افت کرد و پس از دریافت گل اول نیز روحیه تیم ما از بین رفت و آهنگ لازم برای رسیدن به گل تساوی و پیروزی را نداشتیم. وی ادامه داد: من نه با دو پیروزی گذشته از عملکرد تیم مسرور بودم و نه اکنون برای این باخت ناراحت هستم. مطمئن هستم که استقلال پیشرفت خواهد کرد و با مجموعه کنونی روزهای خوبی در انتظار تیم ما خواهد بود.مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که آیا قصد احضار سرمربی به جلسه هیئت مدیره پس از اولین باخت را دارند، اظهار داشت: اگر قرار باشد برای هر برد و هر باخت کسی را دعوت کنیم نمی‌توان این کار را مدیریت نامید. ما اهرم‌های مدیریتی برای نتایج تیم در نظر گرفتیم و دوستان فنی در هیئت مدیره ما برای بررسی سیستم بازی استقلال حضور دارند اما اینگونه نیست که برای هر برد یا باخت بخواهیم کسی را به هیئت مدیره دعوت کنیم.
پورحیدری: کجای این استقلال به قهرمانی می‌خورد؟
منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص شکست استقلال مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: کار تیمی ما کند بود و بچه‌ها کار قابل‌قبولی به نمایش نگذاشتند و باید این موضوع را بپذیریم و قبول کنیم. پورحیدری در پاسخ به این سوال که آیا هواداران باید انتظار قهرمانی از این تیم جوان استقلال را داشته باشند یا خیر؟ گفت: البته با یک باخت نباید همه چیز را قضاوت کرد. مردم از استقلال انتظار برد دارند و همیشه دوست دارند این تیم قهرمان شود ولی وقتی تیمی این همه تغییرات دارد باید برایش صبر و حوصله به خرج داد. اعتقاد من این است که استقلال دو سال دیگر یکی از تیم‌های مدعی لیگ برای قهرمانی است در مجموع افت و خیز برای استقلال بوده و خواهد بود ولی نه اینکه تیم صفر باشد. به نظر من دیروز استقلال به خصوص در نیمه دوم صفر بود و باید از هواداران عذرخواهی کنیم و به شخصه من این کار را انجام می‌دهم. سرپرست آبی‌پوشان تاکید کرد: من از شما می‌پرسم چه چیز این استقلال به قهرمانی می‌خورد؟ من نمی‌خواهم خیلی از مسائل را باز کنم ولی قبول کنید هر روز در تمرینات قیافه بازیکنانی را می‌بینم که غرغر می‌کنند و مشکلات آنان حل نشده است!وی تاکید کرد: باز هم می‌گویم نمی‌خواهم خیلی از مسائل را باز کنم ولی باید در حد انتظار توقع داشت. البته شکست برابر ذوب آهن ربطی به حرف‌های من ندارد و یک تیم نباید به یکباره این همه افت داشته باشد.
برگزاری مسابقه مس کرمان بدون تماشاگر در کرمان
با توجه به تقاضای باشگاه مس کرمان مبنی بر برگزاری یک مسابقه بدون تماشاگر به استان همجوار و همچنین با توجه به درخواست مقامات اجرایی برگزاری مسابقات به دلیل وجود پاره‌ای از مشکلات در استانهای مجاور، کمیته انضباطی با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ برتر موافقت خود را به منظور برگزاری دیدار دو تیم مس کرمان و گیتی‌پسند اصفهان در روز 26 مرداد ماه در شهر کرمان بدون حضور تماشاگر اعلام کرد.پیش از این قرار بود تا این دیدار در یکی از شهرستانهای مجاور برگزار شود که به درخواست کمیته مسابقات، این دیدار در کرمان اما بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.
پرسپولیس امروز به میدان می‌رود
تیم فوتبال پرسپولیس امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم امید پرسپولیس خواهد رفت. برانکو ایوانکوویچ طبق روال هفته‌های گذشته برای انجام بازی دوستانه بین دو بازی رسمی، شاگردان خود را بعدازظهر امروز  به میدان می‌فرستد.حریف تدارکاتی سرخپوشان، تیم امید پرسپولیس خواهد بود که توسط ادموند بزیک هدایت می‌شود.