کد خبر: ۵۲۳۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
معاون نیروی انتظامی:

امنیت ایران قابل قیاس با کشورهای اطراف نیست

معاون نیروی انسانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: امنیت بسیار خوب و بالا در مرزهای ایران اسلامی برقرار است و به هیچ وجه قابل قیاس با کشورهای اطراف نیست.


سرتیپ محمد تقی عصار در حاشیه مراسم خاکسپاری شهید گمنام در محوطه بیرونی ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی زنجان در جمع خبرنگاران افزود: مرزهای کشور به دلیل حضور نیروهای توانمند و آماده از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و در کنترل کامل ماموران جان برکف قرار دارد.
وی اظهار کرد: ترددها در مرزها به دقت تحت کنترل است و ایران به دلیل وضعیت حاکم بر برخی کشورهای همسایه و ناتوانی آنان در کنترل مرزهای خود، زحمت مرزبانی این کشورها را نیز بر دوش دارد.
عصار با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در کنترل مرزهای خود هیچ مشکلی ندارد و در تامین امنیت موفق و توانمند ظاهر شده است افزود: برای اینکه سطح پوشش امنیتی و کنترل مرزها توسط نیروی انتظامی بهتر و بیشتر شود. نیروی انسانی کافی، تکنولوژی، فناوری، تاکتیک، تکنیک تجهیزات و روش‌های نوینی به کار گرفته شده است.
معاون نیروی انسانی ناجا در خصوص پلیس افتخاری نیز گفت: هدف ناجا از این کار مردمی‌تر کردن پلیس است و اگر خواهان ارتقا شاخص‌های اجتماعی و امنیتی در سطح کشور هستیم باید با مردم تعامل بیشتری داشته باشیم وی به همین منظور امروز پلیس افتخاری به بازویی توانمند برای ناجا و عموم مردم تبدیل شده است.
وی اظهار داشت: به اذعان سازمان‌های پلیس جهانی، نظم و امنیت در کشور ایران در ردیف بهترین‌ها قرار دارد که این حاصل تلاش پلیس و همکاری مردم است.
عصار با اشاره به اینکه در خصوص پیوستن به پلیس افتخاری جذب 300 هزار نفر هدف‌گذاری شده است که در سال نخست 25 هزار نفر ثبت نام کرده‌اند افزود: برای قرار گرفتن در صف پلیس افتخاری بانوان نیز درکنار دیگر اقشار مختلف مردم اعم از مسئولان، مشارکت خوبی را داشته‌اند.