کد خبر: ۵۰۹۰۲
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳

عسکری: پرداخت مالیات، شرط بستن قرارداد جدید برای ورزشکاران است

رئيس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بر اساس هماهنگی با فدراسیون‌ها، همه قراردادهای ورزشکاران برای ما فرستاده می‌شود و شرط بستن قرارداد جدید پرداخت مالیات است.


علی عسکری اظهار داشت: الان اگر ورزشکاری بخواهد قرارداد جدیدی ببندد باید وضع مالیاتی خود را روشن کند و گواهی بگیرد.
وی با بیان اینکه تا دو ماه پیش حدود 260 نفر از ورزشکاران کشور به دلیل بدهی‌های مالیاتی ممنوع‌الخروج بودند، گفت: در این مدت خیلی از این افراد بخشی از بدهی خود را پرداخت کردند و بخشی نیز درحال پرداخت هستند.
عسکری افزود: عمده بدهی مالیاتی ورزشکاران که حدود 90 درصد می‌شود، مربوط به باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان فوتبال است اما سایر رشته‌ها نظیر کشتی، وزنه‌برداری و والیبال نیز در بین این افراد دیده می‌شود.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه یکسری از ورزشکاران که الان دیگر در میادین ورزشی حضور ندارند از حدود 10 تا 15 سال قبل بدهی مالیاتی دارند، گفت: این افراد از محل فعالیت‌های ورزشی خود الان کسب و کار خوبی دارند که به آنها اعلام می‌کنیم بیایند مالیات آن زمان خود را بدهند و نگذارند به تاخیر بیفتد، چون ممکن است ما اقداماتی بکنیم که خوشایندشان نباشد.