کد خبر: ۵۰۷۵۶
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۶
فرمانده پدافند هوایی قرارگاه خاتم‌الانبیاء:

پدافند هوایی کشور آماده مقابله با هر گونه نفوذ احتمالی دشمن است

فرمانده پدافند هوایی قرارگاه خاتم‌الانبیاء گفت: پدافند هوایی کشور در آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه نفوذ احتمالی دشمن است.
قم- خبرنگار کیهان:

امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی در یادواره 128 شهید منطقه دوازده‌یی قم در جمع خانواده شهداء، مسئولان و اقشار مردم گفت: آمریکا و غرب در مقابل ایستادگی و مقاومت ایران در تحریم‌ها و مذاکرات هسته‌ای اخیر شکست دیگری را تجربه کردند.
وی گفت: نیروهای پدافند هوایی در هر لحظه آماده رهگیری، انهدام، اخطار و مقابله با تهاجم‌های هوایی و موشکی و نشاندن اجباری هواپیماهای دشمن است.
اسماعیلی با اشاره به دستاوردهای نظامی کشور در تولید سامانه‌های مختلف دفاعی و موشکی افزود: امروز نیازهای دفاعی و نظامی ایران به دست فرزندان این مرز و بوم تولید می‌شود و نظام اسلامی برای تولید هیچ سلاحی در مقابل دیگران گردن کج نمی‌کند.
فرمانده پدافند هوایی قرارگاه خاتم‌الانبیاء افزود: پدافند هوایی فقط در منطقه فردو 200 مایل را تحت نظر دارد و اگر دشمن کمترین خطایی را مرتکب شود آسمان کشور آنها را آتشفشان می‌کنیم.
وی گفت: دشمن با مأیوس شدن از اقدامات نظامی و اقتصادی به جنگ فرهنگی روی آورده است که البته این مسئله خطر کمی نیست و رهبر معظم انقلاب هم سال‌ها قبل نسبت به این خطر هشدار داده بودند.