کد خبر: ۵۰۵۸۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۹

کوتاه از شهرستان ها


حضور 40 هنرمند
 در جشنواره تولیدات استانی زنجان
زنجان- خبرنگار کیهان: رئیس حوزه هنری استان زنجان، از حضور 165 اثر در بخش‌های تجسمی استان زنجان در چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی خبر داد.
وی افزود: آثار تولیدی از 45 هنرمند در 10 رشته مختلف تجسمی اعلامی در فراخوان جشنواره در بخش‌های گرافیک (طراحی پوستر و تایپوگرافی)، تصویرسازی، طراحی، نقاشی، نگارگری، کاریکاتور، حجم‌سازی و نقش برجسته، عکس، پژوهش تجسمی، خوشنویسی و نقاشی خط هستند.
شایان ذکر است که چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری 7 تا 9 مهر ماه سال جاری به میزبانی حوزه هنری استان اصفهان با حضور مراکز حوزه‌های هنری سراسر کشور برگزار می‌شود.
افزایش وسعت کانون‌های فرسایش بادی
 در سمنان
سمنان- خبرنگار کیهان: معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آخیزداری استان سمنان گفت: خشک‌سالی‌های متناوب سبب افزایش وسعت کانون‌های فرسایش بادی شده است.
سید نقی عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهرستان گرمسار گفت: تعداد 21 کانون فرسایش بادی در استان وجود دارد.
وی به برخی چالش‌های موجود در حوزه‌ بیابان‌زادیی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین چالش‌ها نبود منابع آبی مطمئن است و این محدودیت منابع آبی درصد موفقیت فعالیت‌ها در این حوزه را کاهش می‌دهد.
بازنگری در تخصیص آب
اهواز- خبرنگار کیهان: استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم بازنگری در تخصیص آب به حوضه‌هایی که ممنوعیت کشت دارند، گفت باید برای جبران حداقل بخشی از خسارت‌های ممنوعیت کشت راه چاره‌ای بیاندیشیم.
مقتدایی ادامه داد: به طور جدی به دنبال این هستیم که سهمیه آب خوزستان از حوضه‌های آبی مشخص شود و نباید موضوع آب به وضعیت منابع نفتی تبدیل شود که درآمدهای آن جای دیگر ذخیره‌سازی شده و وقتی درخواستی می‌کنیم به ما منابعی نمی‌دهند.
تکمیل کمربندی
شهرکرد- خبرنگار کیهان: استاندار چهار محال و بختیاری گفت: برای تکمیل و بهره‌برداری سریع‌تر از کمربندی شمال شهرکرد، 25 میلیارد ریال اختصاص می‌یابد.
قاسم سلیمانی دشتکی در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرکرد تاکید کرد: از این مبلغ، 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تامین و بقیه از محل منابع ملی پیگیری می‌شود.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان هم برای تکمیل پروژه‌ کمربندی شمال شهرکرد، دو میلیارد ریال مشارکت می‌کند.
کاهش سزارین در خوزستان
اهواز- خبرنگار کیهان: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کاهش آمار زایمان سزارین در بیمارستان‌های خصوصی استان خوزستان خبر داد.
دکتر ایرج نظری در جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی اظهار کرد: هدف از تشکیل این کمیته، اجرای صحیح طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های خوزستان است که یکی از دستورالعمل‌های آن، ترویج زایمان طبیعی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: در سال گذشته بیمارستان‌های دولتی ما کاهش بسیار خوبی در میزان سزارین داشتند و تقریبا به آن عددی که می‌خواستیم نزدیک شدیم.
برگزاری جشنواره غذاهای سنتی
زنجان- خبرنگار کیهان: معاون امور عمرانی در ستاد خدمات سفر استان زنجان گفت: دهمین دوره جشنواره آش ایرانی و نخستین جشنواره‌ غذایی سنتی کشورهای عضو اکو از 13 تا 16 شهریور در زنجان برگزار می‌شود.
جواد رحمتی به ضرورت همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی در راستای بهتر برگزار شدن این جشنواره تاکید کرد.
وی افزود: با آغاز دور جدید سفرهای تابستانی باید از این فرصت برای معرفی نقاط گردشگری و ارایه خدمات گوناگون استفاده کرد.
تصویب کلیات طرح جامع‌شهر
قزوین- خبرنگار کیهان: مدیرکل راه و شهرسازی قزوین گفت: کلیات طرح جامع شهر قزوین در سومین جلسه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران به  تصویب رسید.
حامد مانی‌فر افزود: موقعیت مکانی شهر و قرار گرفتن در مسیر شریان‌های اصلی کشور، شهرهای صنعتی، تعداد دانشجویان و جمعیت روزافزون شهر و همچنین نزدیکی به پایتخت، قزوین را در مسیر رشد و توسعه روزافزون قرار داده و تصویب نشدن طرح جامع شهر مشکلات و آسیب‌های جبران ناپذیری خواهد داشت.
رونمایی از تمبر شهید
ساری- خبرنگار کیهان: تمبر شهید تبریزی به عنوان شهید رسانه استان مازندران در روز خبرنگار رونمایی می‌شود.
سرتیپ دوم پاسدار محمد حسین بابایی فرمانده سپاه مازندران با اعلام این مطلب گفت: اقدام شایسته ارشاد اسلامی و بسیج رسانه مازندران امری پسندیده است.
وی افزود: باید یاد و نام شهدای عرصه رسانه در جامعه معرفی شود تا برای آیندگان و فعالان این حوزه درس آموز باشد.