kayhan.ir

کد خبر: ۴۹۵۲۵
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴
یک کارشناس:

سفید بودن نان دلیل بر سالم بودن آن نیست

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان صنعتی گفت: سفید بودن نان دلیل بر سالم بودن آن نیست.


کاوه‌زرگران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: اخیرا شاهد اقبال مردم به نان سفید هستیم و حتی مشاهده می‌شود نان سنگک گاه با آردی که درجه سبوس استخراج شده آن 12 درصد است تولید می‌شود، در حالی که نباید سبوس آرد کمتر از 18 درصد باشد.
زرگران با اشاره به این که وزارت بهداشت باید با نانوایی‌های سنگکی که درجه استخراج سبوس آن‌ها کمتر از 18 درصد است به شدت برخورد کند، گفت: میزان سبوس استخراج شده باید استاندارد باشد.
وی با تاکید بر این که هر چه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود، گفت: نان ظاهر بهتری پیدا می‌کند و پروتئین بیشتری دارد، اما از سوی دیگر با استخراج بیشتر سبوس، نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان صنعتی در مورد میزان بهره‌گیری از سبوس در نان‌های صنعتی اظهار کرد: نان‌های فانتزی‌ در حوزه‌ فیبر غنی هستند و با آرد غنی شده تولید می‌شوند. همچنین از آرد گندم، آرد چاودار، آرد جو یا مخلوطی از این آردها در تولید نان‌های صنعتی بهره می‌برند.