نبوی: مسئولان فکر نکنند کلید حل مشکلات اقتصادی در برداشتن تحریمهاست
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد برخی از مسئولان فکر نکنند کلید حل مشکلات اقتصادی در آن است که تحریمها برداشته شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد برخی از مسئولان فکر نکنند کلید حل مشکلات اقتصادی در آن است که تحریمها برداشته شود.
مرتضی نبوی با گرامیداشت ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در پاسخ به این سؤال که چه عاملی باعث شد که دشمنان نتوانند جلوی پیشرفت وتوسعه کشور را بگیرند و انقلاب به مسیر خودش در توسعه ادامه دهد، گفت: این بنا صاحب بنیانهای محکم بود و پایه این نظام بر اعتقاد به مردم و خودمردم پایهگذاری شد .
نبوی افزود: امروزه مشخص است وقتی که یک نظامی چنین بر دوش مردم استوار باشد و متکی بر آرای مردم و برخاسته از مطالبات و خواست آنان باشد، با تهدیدهای نظامی، تهدیدهای اقتصادی، تحریم ها و تبلیغات نمیتوانند آن را متزلزل کنند .
وی با اشاره به برخی از مشکلات در کشور گفت: البته چرخ اقتصادمان روی غلتک نیفتاده است و با تورم و بیکاری دست و پنجه نرم میکنیم و ساختار اقتصادیمان به نوعی نفتی است، البته ساخت درون نظام بنا به تعبیر رهبری مستحکم است ، زیرا که امام یک نظام مردمی و متکی به ایمان تشکیل دادند .
به گزارش ایسنا، نبوی افزود: مردم و برخی از مسئولان فکر نکنند کلید حل مشکلات اقتصادی در آن است که تحریمها برداشته شود. وی گفت: ما یک روزی تحریم نداشتیم، درآمد نفتیمان زیاد بود، اما در عین حال مشکلات اقتصادی، تورم و بیکاری داشتیم . نبوی افزود: بلکه اقتصاد هم باید اقتصاد مقاومتی باشد و مقاومت اقتصاد باید بالا باشد زیرا عموم اقتصادها در معرض تهدیدها و چالشهای اقتصاد کشورهای شمال هستند .
همچنین حجت الاسلام سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه ابعاد استقلال باید به تدریج به دست بیاید و به تدریج نیز حفاظت شود اظهارداشت: در کنار حفظ استقلال ناگزیر هستیم با دیگران در ارتباط و تعامل باشیم. نمیتوانیم جزیرهای زندگی کنیم چراکه امروز دنیا دارد تبدیل به یک دهکده جهانی میشود بنابراین در عین حال که ناگزیریم با دنیای بیرون ارتباط داشته باشیم باید سه اصل حکمت، عزت و مصلحت را رعایت کنیم؛ یعنی ایران بنا دارد با 190 کشور جز اسرائیل در ارتباط باشد.
وی تاکید کرد: بدلیل آنکه رژیم صهیونیستی غاصب و نامشروع است ما هرگز با آن رابطهای نداریم و نخواهیم داشت اما نوبت به اروپا، آمریکا و آفریقا که میرسد میگوییم بر مبنای سه اصل حکمت، عزت و مصلحت با آنان تعامل و گفتگو خواهیم کرد و این موضوع در ارتباطات و تعاملات سیاسی و اقتصادی حکم میکند و در اینجا ما مانند فروشنده برخورد میکنیم که یا کالای سالم برای فروش داریم و یا آنکه قصد خرید کالای سالم آنان را داریم بنابراین استقلال در عین حال که یک اصل اساسی و ساختاری است در جاهای مختلف معنای متفاوت میدهد.
مشاور عالی وزیر کشور در گفت وگو با مهر با بیان اینکه در زمینه اقتصادی نیز بهره کاری ما پایین است، خاطرنشان کرد: امروز همه خود را طلبکار نظام و انقلاب میدانند، خودمان انقلابی به وجود آوردیم و برای آن باید هزینه و تلاش کنیم. خودمان برای سفره خودمان نان تهیه کنیم و تولید ملی را رونق دهیم، نباید نگاهمان به خارج از کشور باشد، باید هر چه میتوانیم خودمان تامین کنیم و این مسئله مورد توجه جدی قرار گیرد.