اداره کل دامپزشکی استان تهران:
نظارت بر تولید فرآوردههای دامی تشدید میشود
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تهران از آغاز فعالیت 39 گروه ویژه نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای دامی تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش فارس، سید اصغر برایینژاد سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تهران دیروز در نشست خبری به مناسبت آغاز طرح ویژه تشدید به نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: تمرکز تولید، حمل و نقل و توزیع در سطح استان تهران در حوزه دامپزشکی نظارت جدی این اداره کل را میطلبد.برایینژاد افزود: زنجیره تولید و استحصال فرآوردههای دامی بهطوری است که دامپزشکی باید با برنامهریزی به واحدهای مختلف دامداریها، مرغداریها و کشتارگاهها نظارت داشته باشد.سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: بنابراین برنامهها باید طوری باشد، تا راهبرد وزارت جهاد کشاورزی یعنی امنیت غذایی و سلامت فرآوردههایی که مردم مصرف میکنند، تامین شود.
برایینژاد با تاکید بر اینکه اداره کل دامپزشکی استان تهران در ماه رمضان نظارتهای خود را افزایش میدهد، گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان آغاز شده و با برنامهریزی همکاران ما (دامپزشکان، کاردانهای دامپزشکی) در قالب گروه نظارتی، ثابت و سیار نظارت بر زنجیرههای تولید، کشتارگاهها و مراکز بستهبندی و همچنین ناوگان حمل و نقل را شروع میکنند.
برایینژاد تصریح کرد: هدف ما ارتقای شاخصهای بهداشتی تولید و عرضه فرآوردههای دامی است و امیدواریم بتوانیم با این برنامهها به وظایف تعریف شده برای سازمان دامپزشکی نائل شویم.سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: در سطح استان تهران روزانه 39 اکیپ کار نظارت بر کشتارگاهها، واحدهای بستهبندی، سردخانهها و غیره را با 130 نفر به همراه 130 نفر دامپزشک، کارشناس و کاردان دامپزشکی بر عهده دارند.
برایینژاد افزود: در مدت ماه رمضان، گروههای ویژه به همراه کارکنان اداره کل دامپزشکی استان تهران بر 34 واحد کشتارگاهی، 150 واحد بستهبندی و سردخانه، 1500 ناوگان حملونقل فرآوردههای دامی و بیش از 5 هزار مرکز عرضه فرآوردههای دامی نظارت میکنند.وی تصریح کرد: با مشاهده تخلف در حوزههای مختلف، فرآوردههای دامی براساس قانون محمولهها ضبط و براساس آزمایشات روی محمولهها مشکلی که توسط آنها ایجاد شده را بررسی و تعیین تکلیف میشوند.برایینژاد ساعت کاری گروههای بازرسی در ماه رمضان را از 8 صبح تا افطار عنوان کرد و بیان داشت: این گروهها قبل از ساعت 8 صبح کار خود را آغاز میکنند.براساس این گزارش، 39 اکیپ ویژه بازرسی و نظارت از مراکز عرضه محصولات دامی به همراه دامپزشک، کارشناس و کاردان دامپزشکی از دیروز کار نظارت بر واحدهای مختلف در سطح شهر تهران را آغاز کردند.