کد خبر: ۴۲۵۴۵
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
آیت‏الله علوی گرگانی:

سینما باید ابزاری برای ترویج آموزه‏های اسلام باشد

استاد درس خارج حوزه گفت: مسئولان سینما و صدا و سیما و همچنین نویسندگان و کارگردانان باید آثاری را بسازند که در آن ذهنیت جوانان نسبت به اسلام منحرف نشود و در واقع آموزه‏های اسلام در آنها ترویج شود.


به گزارش خبرگزاری رسا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از اعضای سینمای مقاومت به همراه پرویز شیخ طادی کارگردان فیلم شکارچی شنبه و محمد خزائی دبیر جشنواره فیلم مقاومت، گفت: قبل از انقلاب اسلامی سینما و رسانه در کشور مملو از فساد و خشونت بود و اثری از اسلام و اخلاق در آن دیده نمی‏شد.
وی در ادامه افزود: بحمدالله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سینما از فساد دور شد و در طی سال‌های بسیاری آثار تولید شده در سینمای ایران در مسیر اهداف انقلاب و اسلام بود که این خود به تنهایی از بزرگترین پیروزی‏های انقلاب است.
استاد درس خارج حوزه تأکید کرد: سینماگران باید ارتباط عمیق خود با مراجع تقلید به‌ویژه رهبر معظم انقلاب را حفظ کنند تا در مسیر مبارزات بین سینمای اسلامی و سینمای غربی از مسیر منحرف نشوند.
آیت‏الله علوی گرگانی تصریح کرد: وزارت ارشاد متأسفانه در برخی موارد کم‌کاری‏هایی داشته است که باید با تلاش دو چندان خود این ضعف را حل کند. این مرجع تقلید در توصیه به هنرمندان، ابراز داشت: مسئولان سینما و صدا و سیما و همچنین نویسندگان و کارگردانان باید آثاری را بسازند که در آن ذهنیت جوانان نسبت به اسلام منحرف نشود و در واقع آموزه‏های اسلام در آنها ترویج شود.
captcha