کد خبر: ۴۲۴۵۳
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۲
با صدور بیانیه‌ای

علمای اهل سنت جنوب ایران حمله عربستان به یمن را محکوم کردند

شورای عالی مدارس و تشکل مرکزی ائمه جمعه اهل‌سنت و جماعت جنوب ایران در بیانیه‌ای حمله هوایی عربستان سعودی به کشور یمن را محکوم کردند.

به گزارش ایرنا در بخشی از این بیانیه که شنبه رونوشت آن به دفتر ایرنا در خنج فارس ارسال شده آمده است: دشمنان اسلام پس از روشن کردن آتش فتنه و جنگ در میان مسلمین، با سیاست یکی به نعل و یکی به میخ به تناوب با دستان مرئی و نامرئی خود، امت اسلامی را علیه همدیگر تجهیز و تسلیح می‌کنند تا جنگ و خونریزی میان آنان طولانی‌تر شود.
در ادامه این بیانیه آمده است: در چنین هنگامه‌ای که ابرهای تیره فتنه، بر آسمان کشورهای اسلامی سایه افکنده و اتحاد خواسته و ناخواسته دشمن دانا و دوست نادان علیه مصالح اهل قبله، عقلای امت را سخت‌ نگران کرده، شایسته آن بود که عقلا، علما و دولتمردان، اصل قرآنی میانجیگری و ارائه متد اصلاح را دنبال می‌کردند و به برکت آن فتنه‌ها را مهار و وحدت و برادری را بر جوامع اسلامی حاکم می‌نمودند.
این بیانیه افزوده است: ائمه جمعه و جماعات، علما، مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی اهل سنت و جماعت جنوب کشور (هرمزگان، فارس، بوشهر) ضمن ابراز انزجار از اوضاع پیش آمده در یمن و محکوم کردن وضعیت موجود، خواهان پایان دادن به حمله نظامی عربستان بوده و اطراف منازعه را به مصالحه فرا می‌خوانند.