کد خبر: ۴۱۵۷۸
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۱
تشدید جنگ لفظی بین واشنگتن و پکن

اوباما: چین برای همسایگانش قلدری می‌کند/ پکن: اوباما دروغ می‌گوید

دولت چین برای دومین بار در یک هفته اخیر به اظهارات مداخله‌جویانه مقام‌های آمریکا پاسخ داد و ادعاهای مطرح شده توسط باراک اوباما را دروغ خواند.

به گزارش ایرنا، «هواچون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس خبری روزانه خود در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا گفت، دولت چین همواره به دنبال برقراری صلح و ثبات در دریای جنوب چین است.
وی با دروغ خواندن اظهارات اوباما تاکید کرد، امیدواریم آمریکا به تلاش‌های دولت چین و کشورهای عضو «آسه‌آن» برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات در دریای چین جنوبی احترام بگذارد.
وی افزود، این آمریکاست که باید نقش سازنده و مثبتی را برای برقراری صلح و ثبات در دریای جنوب چین ایفا نماید.
باراک اوباما که به جامائیکا سفر کرده گفته بود چین سعی می‌کند با استفاده از قدرت و توان نیروی نظامی خود، همسایگانش را تهدید کرده و آنها را مورد ارعاب قرار دهد.
اوباما با اعلام اینکه «دولت چین به قواعد و هنجارهای بین‌المللی پایبند نیست» تاکید کرده بود، «پکن برای همسایگان کوچکترش از جمله فیلیپین و ویتنام قلدری می‌کند.»
«اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا نیز چند روز پیش و در جریان سفر خود به ژاپن در سخنانی مداخله‌جویانه از جزایر مورد اختلاف چین و ژاپن سخن به میان آورد و از فعالیت‌های چین در آن ابراز نگرانی کرد.