جایزه امیرحسین فردی به برگزیدگان اهدا شد(اخبار ادبی و هنری)
هفتمین جشنواره سراسری داستان انقلاب (جایزه امیرحسین فردی) عصر روز یكشنبه ۱۷ اسفند با معرفی نفرات برتر چهار بخش رمان بزرگسال و نوجوان و داستان كوتاه بزرگسال و نوجوان در تالار مهر به كار خود پایان داد.
علیرضا قزوه مدیر مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در این مراسم ضمن ذكر یاد مرحوم امیرحسین فردی مدیر پیشین مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری و مدیر مسئول سابق کیهان بچهها اظهار كرد: ایشان با غیرت و درك درست از انقلاب اسلامی ادبیاتی مناسب با این انقلاب را مدیریت كرد.
قزوه با بیان این كه سندهایی از روزهای قبل از انقلاب وجود دارد كه هنوز روایت نشده است، گفت: سفیری در مصر داشتیم كه او را در هند دیدم، درباره مبارك و انورسادات صحبت میكرد و میگفت این دو نفر در دورهای كه افسر بودند از ساواك شاه پول میگرفتند و آن همه حمایتی كه انورسادات از شاه میكرد و شاه او را دوست صمیمی خود میدانست به خاطر این بود كه این پرونده بازگو نشود. بسیاری از سندهای ما از زمان حمله انگلیس در دوره مشروطه در هند رو میشود.
قزوه با اشاره به یكی از سفرهایش به شهر مرشدآباد هند، اظهار كرد: در این سفر به دیدن دو برادر كه نُواب بودند رفتیم و ما را به حسینیه شان بردند تا آنجا را ببینیم و در آنجا تابلویی بود و زمانی كه پارچه روی آن را كنار زدند، دیدیم كه عكس آیتالله خویی و حضرت امام خمینی (ره) است. اینها همه روایت و اتفاقات زیبایی است و از این اتفاقات زیاد است و باید برویم و اینها را ببینیم و خسته نشویم و وسعتی به فضای داستان انقلاب بدهیم.
وی گفت: فرمایشاتی كه مقام معظم رهبری درباره سبك زندگی ایرانی اسلامی دارند میتواند خیلی نزدیك به سبك ادبیات انقلاب اسلامی باشد.
حسین فتاحی، دبیر هفتمین جشنواره داستان انقلاب نیز در این مراسم گفت: پایه گذاری جشنواره داستان انقلاب با این هدف شكل گرفت كه داستانهایی با نگاه امروزی نسبت به انقلاب و حوادثش نوشته شود؛ با این اوصاف به این هدف اولیه رسیدهایم اما این پایان كار نیست و هنوز باید در این مسیر حركت كنیم.