kayhan.ir

کد خبر: ۳۹۲۲۸
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۵
معاون درمان خبر داد

آماده‌باش نوروزی مراکز درمانی تامین اجتماعی

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، از آماده‌باش نوروزی واحدها و مراکز شبانه‌روزی درمان تامین اجتماعی خبر داد.


به گزارش ایسنا، محمدعلی همتی در مراسم واگذاری 150 دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی تامین اجتماعی سراسر کشور افزود: امسال طرح آماده‌باش نوروزی را اجرا و براساس آن ستاد نوروزی را تشکیل و عملیات راهبری کشیک‌های نوروزی را راهبری می‌کنیم.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه به همه استانها تکلیف شده همه بیمارستان‌ها و مراکز شبانه‌روزی سراسر کشور در ایام نوروز باز و آماده ارائه خدمت باشند عنوان کرد: این مراکز شبانه‌روزی کاهش ارائه خدمت نخواهند داشت.
همتی ادامه داد: این مراکز باید آماده خدمت به مسافران هم باشند، بنابراین در برخی استانها در صورت نیاز کشیک‌ها را افزایش می‌دهیم.
وی با اشاره به اینکه با نصب پلاکاردهایی در ورودی شهرها و همچنین از طریق شبکه‌های استانی اطلاع‌رسانی به مسافران انجام می‌شود عنوان کرد: در صورت نیاز در برخی استانها چون خوزستان ممکن است اکیپ‌های سیار هم مستقر شوند.
به گفته معاون درمان سازمان تامین اجتماعی،‌ مرخصی مدیران استانها در ایام نوروز لغو شده و اگر بخواهند به مرخصی بروند باید جانشین تعیین کنند.
همتی، درباره 150 آمبولانس واگذار شده به مراکز درمانی تامین اجتماعی گفت: موضوع آمبولانس از مباحث معقول مانده سال‌های اخیر است و طی این مدت نتوانسته بودیم ناوگان آمبولانس را به روزرسانی و تجهیز کنیم. خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده و تامین منابع مالی لازم موفق شدیم 150 دستگاه را برای مراکز درمانی سازمان تهیه کنیم.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی دارای 77 بیمارستان و 275 مرکز درمانی سرپایی است. در مجموع 341 دستگاه آمبولانس برای این مراکز داشتیم که براساس نیازسنجی‌های انجام شده،‌294 دستگاه آمبولانس دیگر مورد نیاز بود که 150 دستگاه تهیه و به مراکز تحویل شد. این آمبولانس‌‌ها از طریق شرکت‌های متعلق به خود سازمان تهیه شدند.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تاکید ما بر فراهم کردن تجهیزات مدرن و با کیفیت در این آمبولانس‌ها بود،‌ گفت: براساس تعاریف برای هر مرکز سرپایی باید یک آمبولانس برای بیمارستا‌نهای شهری و ناحیه‌ای حداقل دو آمبولانس و برای بیمارستان‌های منطقه‌ای حداقل سه آمبولانس وجود داشته باشد که این تعداد براساس نیاز به ارجاع و جمعیت مراجعان، متغیر است.
همتی ادامه داد: موفق شدیم 40 مرکز را که اصلا آمبولانس نداشتیم، تجهیز کنیم و مابقی را به بیمارستان‌هایی که بیشتر نیاز داشتند بفرستیم. 32 آمبولانس به دستگاه الکتروشوک مجهز شدند. هزینه صرف شده برای هر آمبولانس 200میلیون تومان است که می‌توان گفت در مجموع برای تهیه این آمبولانس‌ها 30میلیارد تومان هزینه شده است.
وی از تجهیز تمام بیمارستان‌های تامین اجتماعی به دستگاه امحای زباله‌های عفونی خبر داد و گفت: همچنین تا به امروز 50 بیمارستان بالای 100 تختخوابی به دستگاه‌های اکسیژن‌ساز مجهز شدند.