kayhan.ir

کد خبر: ۳۹۱۳۱
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۸
سفر ۱۸۰ عضو سازمان‌های مردم نهاد به همراه مولاوردی به نیویورک!

طبیب زاده: حامیان مالی نیویورکی‌ها مشخص شوند

عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان این‌که بالغ بر ۱۸۰ عضو سازمان‌های مردم نهاد بدون مشخص شدن اهداف و عملکرد و ۱۱ نفر از بخش دولتی امسال در اجلاس پکن + ۲۰ شرکت می‌کنند، گفت: باید حامیان مالی سازمان‌های مردم نهاد عازم نیویورک مشخص شوند.


زهره طبیب‌زاده گفت: سفر این تعداد به نیویورک جای بسی تامل دارد و در خصوص تعداد مسئولان دولتی هم سخن بسیار است چرا که حضور مسئولان دولتی و حتی سازمان‌های مردم نهاد با چنین اشل و تعدادی در این اجلاس با عدم کارایی در سطح بین‌المللی با توجه به این‌که ما به «کنوانسیون رفع تبعیض از زنان» نپیوستیم و این اجلاس هر ساله مربوط به تعهد کشور‌ها نسبت به این کنوانسیون است، معنا ندارد.
وی با اشاره به اینکه مفاد کنوانسیون رفع تبعیض از زنان با شرع و قانون کشور ما مغایرت دارد، گفت: سازمان‌های مردم نهاد با محتوای سیاسی و برخی با تغذیه از بودجه بیت‌المال در اجلاس مذکور حضور می‌یابند که باید حامیان مالی این سازمان‌های مردم نهاد مشخص شود تا به اهداف سیاسی و پشت پرده آنها دست پیدا کنیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که هزینه هر نفر برای حضور در نیویورک و اجلاس فوق، دست کم 30 میلیون تومان است تاکید کرد: باید دید این بودجه هنگفت از کجا برای سازمان‌های مردم نهاد تأمین می‌شود! دولت و وزارت کشور و نهادهای امنیتی نه تنها در بحث محتوا بلکه در خصوص بودجه تأمین‌ شده برای حضور NGO‌ها در اجلاس پکن+20 باید ورود کنند و ارزیابی و نظارت داشته باشند.
طبیب‌زاده با اشاره به این‌که از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری هیچ‌ نظارتی بر عملکرد و گزارش سازمان‌های مردم نهاد که قرار است در اجلاس حضور یابند، وجود ندارد، گفت: مشخص نیست که این افراد چه محتوا و گزارشی را در راستای وضعیت زنان کشور در اجلاس نیویورک ارائه خواهند کرد. وزارت کشور در بحث نظارت سازمان‌های مردم نهاد و مطالب آن‌ها در اجلاس و کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص گزارش مسئولان دولتی اعزامی نظارت کند.
وی با بیان این‌که باید دید سازمان‌های مردم نهاد با چه جریانات و اهدافی می‌خواهند در اجلاس حضور یافته و در کشور آمریکا رفت‌و آمد داشته باشند، ادامه داد: دغدغه متدینین در حوزه زنان این است که گزارش ارائه شده در اجلاس چیست و چه هدافی را دنبال کند.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با رویکرد اصلاحات و با حمایت از «رفع تبعیض از زنان» در مفهوم غربی که در کشور رأی نیاورد که اکنون قصد دارد در اجلاسی با این عنوان حضور یابد! باید نظارت صورت گیرد و ریز مطالب ارائه شده در آن‌جا مشخص شود و حتی بروشور‌های ارائه شده در آن‌جا نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
گفتنی است بنا بر اطلاعات بدست آمده ویزای سفر و اقامت سه ماهه بدون محدودیت در آمریکا برای اعضای سازمان‌های مردم نهاد بعضا بدسابقه با فهرستی از روابط مشکوک با سازمان‌های بین‌المللی و مراکز اروپایی فعال در موضوع «حقوق بشر در ایران» صادر شده است. همین موضوع موجب شده فرض حمایت از تیم مذکور به منظور مستند نمودن اتهامات حقوق بشری غرب علیه ایران، به منظور وضع تحریم‌های حقوق بشری در برهه مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 با سیاهنمایی برخی از گروه‌های به ظاهر مردمی از داخل ایران به واقعیت نزدیک شود.
بخشی از گروه‌های به ظاهر مردم نهاد مذکور طبق اطلاعات منتشر نشده از فعالین در موضوع «توانمندسازی زنان»، «فمنیست‌های بدسابقه تابلودار»، «فعالین مبارزه با ایدز» و «حامیان کودکان کار» هستند که در طول یک‌سال اخیر بعضا به جمع آوری فیلم و عکس و گزارش سیاه برای مستند‌سازی گزارش‌های احمد شهید و منافقین و بهائیان و نهادهای وابسته به آنها اشتغال داشته اند.