با حضور وزیر نیرو
وعده رئیسجمهور برای تامین آب آشامیدنی اهواز محقق شد
نخستین وعده رئیسجمهوری به مردم اهواز برای تامین آب آشامیدنی این شهر از رودخانه کرخه در قالب طرح غدیر با حضور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور عملیاتی شد.
نخستین وعده رئیسجمهوری به مردم اهواز برای تامین آب آشامیدنی این شهر از رودخانه کرخه در قالب طرح غدیر با حضور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور عملیاتی شد.
بر اساس گزارش ایرنا، برای اجرای این طرح یک تلمبهخانه با ظرفیت 10 مترمکعب بر ثانیه و یک مخزن 42 هزار مترمکعب از نوع فلزی و یک خط انتقال برق به طول 20 کیلومتر به ظرفیت 132 کیلوولت و پست 132 و 33کیلو ولت با حضور وزیر نیرو برای انتقال آب از کانال پای پل واقع در منطقه امالدبس تا تصفیهخانه کیانآباد اهواز به بهرهبرداری رسید.
وزیر نیرو هزینه اجرای این طرح را 870 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برای انتقال آب کرخه به شهر اهواز، 182 کیلومتر لولهگذاری و کانالکشی شده است.
چیتچیان با اعلام اینکه اجرای طرح آبرسانی غدیر در چندین بخش در حال اجراست افزود: طرح انتقال کامل آب به شهر اهواز در اولویت اول مرحله دوم آبرسانی غدیر به بهرهبرداری میرسد.
وی افزود: در اولویت دوم طرح آبرسانی غدیر به شهرهای دشت آزادگان و شادگان آبرسانی میشود.
چیتچیان گفت: آب هماکنون وارد لولهها شده است اما برای اطمینان از بهداشتی بودن آب و به علت شستوشوی کامل لولهها، آب داخل شبکه نمیشود که ظرف چند روز آینده مردم مناطق زیر پوشش تصفیهخانه کیانآباد اهواز میتوانند از این آب استفاده کنند.
احمد سیاحی معاون امور عمرانی استاندار خوزستانی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: امروز 2 پمپ از مجموع 3 پمپ برای انتقال آب از کانال پای پل با ظرفیت 3/5 مترمکعب آب در ثانیه به مخزن 42 هزار مترمکعب امالدبس به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: آب از این مخزن به صورت ثقلی هدایت میشود و 12 ساعت به طول میانجامد تا به تصفیهخانه شماره 2 اهواز معروف به تصفیهخانه کیانآباد برسد.
طرح آبرسانی غدیر به منظور انتقال آب از محل سد تنظیمی کرخه به مناطق شمال غرب خوزستان و مناطق مرکزی و جنوبی خوزستان (شامل شهرهای اهواز، شیبان، شادگان، آبادان، خرمشهر و روستاهای مجاور این شهرها) با اعتباری معادل 13هزار میلیارد ریال به قرارگاه خاتمالانبیا به عنوان پیمانکار طرح واگذار شده و کل جمعیت تحت پوشش این طرح در افق سال 1415، معادل چهار میلیون و 700 هزار نفر و نیاز مصرفی آن به میزان 24 مترمکعب در ثانیه برآورد شده است.