kayhan.ir

کد خبر: ۳۸۵۱۵
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۴

اخبار ویژه


وحشت فتنه‌گران از حماسه حسینی(ع)


یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای در روزهای اخیر از حضرت سیدالشهدا(ع) به عنوان اسطوره‌ای رنگ‌باخته یاد کرده است.
یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای که درصدد جلب «اعتماد» بیگانگان است روز یکشنبه سوم اسفند ماه گفت‌‌وگوی خود با ابراهیم اصغرزاده با موضوع «سبک زندگی و فعالیت دانشجویی» در دهه 50 را به چاپ رسانده است.
خبرنگار اعتماد در بخشی از این مصاحبه پس از معرفی امام حسین(ع) به عنوان اسطوره‌ای در فرهنگ مذهبی جامعه توسط مصاحبه‌شونده می‌گوید: این اسطوره‌ها به نظر می‌رسد رنگ باخته‌اند و برای نسل امروزی آن‌قدری که شما می‌گویید اهمیت ندارند!
البته این پایان ماجرای مصاحبه روزنامه مذکور نیست چرا که در ادامه این مصاحبه ابراهیم اصغرزاده نیز برای آنکه بتواند ارادت خود را به جریانات سوخته افراطیون اصلاح‌طلب ابراز نماید کار اغتشاشگران در سال 88 را از خودگذشتگی می‌نامد و می‌گوید: بحث اصلی ما این است که به عنوان مثال پس از پایان دولت اصلاحات باید همه چیز به یک حالت منطقی، معقول و حسابگرانه برگشته باشد، پس چرا در انتخابات 88 مجددا با یک وضع رمانتیک و آرمانگرایانه بسیار شدید مواجه بودیم؟ تصور ما این بود که جوانان حاضر به این از خودگذشتگی نیستند. پس چه چیز اینجا بازتولید شده است؟ این نشان می‌دهد که نگاه آرمان‌خواه خودش را بازتولید می‌کند و در واقع امر جامعه در مقابل دوگانه‌های قربانی- متجاوز و معصوم- متجاوز قرار می‌گیرد و در این بین قهرمان متولد می‌شود.
در ادامه این به اصطلاح گفت‌وگو نیز خبرنگار روزنامه مذکور با مطرح کردن این سوال بار دیگر از تفکرات غرب‌زده این روزنامه حامی فتنه رونمایی می‌کند: اما همین نسلی که می‌گویید با برخورد مواجه شد و عقب کشید و دیگر برایش مسائلی که در سال 78 یا 88 یا نظایر آن پیش آمد، حالت نوستالژیک و شاید یک تراژدی تلقی می‌شود. چرا ما از آن هیاهو به این سکوت رسیدیم؟
حال باید دید کما فی‌السابق وزارت ارشاد و مدعی‌العموم با این توهین روزنامه مذکور چگونه برخورد می‌نماید.



یدیعوت آحارونوت: اسرائیل در جنگ با حزب‌الله غافلگیر خواهد شد
 
 
نگرانی‌های رژیم صهیونیستی از ماهیت درگیری‌های احتمالی آینده با حزب‌الله لبنان و اقدامات غافلگیرکننده احتمالی این حزب مانند ورود به منطقه الجلیل و برخی اقدامات پیش‌بینی نشده، در حال افزایش است ضمن آنکه این رژیم حزب‌الله و نه داعش را تهدید اصلی خود می‌داند.
گروهی از پژوهشگران عضو مرکز پژوهش‌های امنیتی ملی رژیم صهیونیستی با تصریح به خطر حزب‌الله و امکان انجام گرفتن اقدامات غافلگیرکننده توسط حزب‌الله اعلام کردند سازمان داعش برای اسرائیل خطر به شمار نمی‌آید.
شبکه المنار با تهیه گزارشی در این خصوص گفت: تصویر جنگ آینده اسرائیل با حزب‌الله چگونه خواهد بود، محور بحث و بررسی تصویری پایگاه یدیعوت آحارونوت با شماری از پژوهشگران مرکز پژوهش‌های امنیت ملی رژیم صهیونیستی بوده است. این بررسی و تحقیق منعکس‌کننده نگرانی عمیق و آشکار نتایج جنگی احتمالی با حزب‌الله بود، محافل صهیونیستی از ماهیت جنگ‌های آینده و اقدامات غافلگیر‌کننده در برابر ارتش اشغالگر و قواعد جدید حزب‌الله برای مقابله با ارتش اسرائيل بسیار نگران هستند.
دودی سیمانتوف از پژوهشگران مرکز پژوهش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: حزب‌الله اوضاع را از جلوگیری از شکست خود به پیروزی در برابر ما تبدیل کرده است. آنها از اشغال الجلیل و موشک‌هایی با هدف‌گیری بسیار دقیق صحبت می‌کنند. ما به جای اینکه در موضعی تهاجمی باشیم در موضعی دفاعی قرار گرفته‌ایم.
عوفر عیناف یکی دیگر از کارشناسان صهیونیست گفت: اقدام غافلگیرکننده‌ای که ممکن است حزب‌الله به آن دست زند تصرف الجلیل خواهد بود که نصرالله از سال 2011 درخصوص آن صحبت می‌کند. این مسئله‌ای تبلیغاتی است اما نصرالله در آنچه می‌گوید جدی است و چه بسا که حزب‌الله به اقدام غافلگیرکننده‌ای دست بزند که ما نظیر آن را در جنگ سال 2006 ندیدیم.
پژوهشگران صهیونیست همچنین درخصوص ناآمادگی برای جنگ آینده و آماده نکردن ارتش اسرائیل برای جنگ براساس ماهیت و تناسب با تهدیدهای جدید هشدار دادند.
دودی سیمانتوف گفت: ما در مقابل حزب‌الله و حماس فقط مثل گذشته آماده جنگ هستیم در حالی که طرف مقابل در حال پیشرفت و تغییر است و جهش‌های قابل توجهی انجام داده و برای ما دام‌هایی تدارک دیده است که امکان دارد در آن بیفتیم.
عوفر عیتاف نیز تاکید کرد: حضور حزب‌الله در بلندی‌های جولان همراه با جنگی که با محور بشار اسد و ایران مشاهده می‌کنیم می‌تواند با تسلط آنها بر منطقه جولان برای ما یک غافلگیری استراتژیک به شمار آید چرا که حزب‌الله در مثلث مرزی نزدیک طبریا نیز حضور دارد و تنها در جنوب لبنان نیست و از این رو می‌تواند جبهه شمالی را به طور کامل بازگشایی کند.



پولشویی و ارتشا جرم اقتصادی نیست پس چه چیزی جرم اقتصادی است؟


وکیل مدافع مهدی هاشمی مدعی شد پرونده وی مشکل اقتصادی ندارد و سیاسی است.
علیزاده طباطبایی که غالباً وکالت عناصر ضدانقلاب و بدنام را برعهده داشته در نشست حزب کار مدعی شد: پرونده مهدی هاشمی از زمانی کلید خورد که احمدی‌نژاد در مناظره معروف گفت بچه‌های هاشمی چه می‌کنند؟ از همان زمان به تمام دستگاه‌های اطلاعاتی خود اطلاع دادند بچه‌های هاشمی باید یک کاری بکنند.
وی ادامه داد: در سال 88 و دستگیری متهمان، آن دوران مهدی هاشمی در ایران بود. در حالی که تمام متهمان اصلی آن زمان در هفته نخست بازداشت شدند. اما تا اوایل شهریور که مهدی هاشمی در ایران بود، حتی احضار هم نشد.
به گزارش ایلنا، وی مدعی اقدامات مفید مهدی هاشمی در حوزه سازه‌های دریایی و سازمان بهینه‌سازی، و نشانه رفتن آقای هاشمی شد و افزود: باید بگویم دعوا با آقای هاشمی از آغاز انقلاب وجود داشته است.
علیزاده طباطبایی توضیح نداده که اگر در کنار اتهامات ضدامنیتی، پولشویی‌های میلیاردی و ارتشاء 5/2 میلیون دلاری جرم اقتصادی نیست، پس مصداق جرم اقتصادی چیست.
در عین حال برخلاف فضاسازی وی برای انتساب تعقیب قضایی مهدی هاشمی به احمدی‌نژاد، باید جهت اطلاع وی خاطرنشان کرد که معاون اول احمدی‌نژاد همین چند روز پیش، پس از پایان رسیدگی به پرونده و صدور حکم محکومیت روانه زندان شد؛ ضمن اینکه با برجسته کردن رابطه نسبی یک مفسد اقتصادی و امنیتی نمی‌توان برای او و امثال وی خط قرمز درست کرد همچنان که قوه قضائیه درباره رحیمی نیز چنین اجازه‌ای نداد.



بی‌بی‌سی: مردم پای نظام هستند جمهوری اسلامی جایگزین ندارد


شبکه دولتی انگلیس اذعان کرد باور مذهبی جامعه ایران به همراه سلامت زندگی اغلب مقامات و عدم وابستگی به خارج همچنان موجب ماندگاری جمهوری اسلامی خواهد بود.
این شبکه که اساسا برای معارضه با جمهوری اسلامی راه‌اندازی شده در تحلیلی به علل ماندگاری جمهوری اسلامی پرداخت و با اشاره به «طبیعت مذهبی حکومت» نوشت: اسلام هنوز هم در بخش قابل توجهی از جامعه ایران از جاذبه بالایی برخوردار است. این بخش از جامعه از سیستم موجود با تمام وجود دفاع می‌کنند. این نیرو، در همه سطوح جامعه، از ادارات دولتی گرفته تا مدارس و دانشگاه‌ها و واحدهای صنعتی بزرگ و غیره حتی در برابر مخالفان می‌ایستد و همسو با نیروهای امنیتی با مخالفان مقابله می‌کند.
بی‌بی‌سی سعی کرد ضمنا بخشی از این حمایت را  بر برخورداری از امتیازات نسبت دهد حال آن که عناصر دنیاطلب سر بزنگاه‌های خطر در وسط میدان نمی‌مانند حال آن که رصدگران سرویس‌های خارجی طراح فتنه 88 و 78 - نظیر MI6 انگلیس- به وضوح دیدند که چگونه نیروهای انقلابی به سیاق جانفشانی در برابر گروهک‌های تروریستی اول انقلاب و 8 سال دفاع مقدس پای نظام ایستادند.
بی‌بی‌سی درباره «نحوه زندگی رهبران و مقامات» اذعان کرد: مقامات رده بالای کشور، حداقل به آن صورت که به چشم مردم می‌خورد، از تجملی که مثلا خاندان پهلوی و وابستگانشان از آن بهره‌مند بودند، برخوردار نیست. این امر، به لحاظ روانی، تاثیر مخربی را که تمرکز قدرت به وجود می‌آورد کاهش می‌دهد.
این شبکه درباره عدم وابستگی سیاسی نظام هم گفت: حکومت توانسته از فرمان بردن از نیروهای بیگانه سر باز زند. این عامل که یکی از نقاط عمده درگیری حکومت شاه با مخالفانش بود، در مورد حکومت فعلی ایران، نقشی در مخالف‌سازی بازی نمی‌کند.
شبکه دولتی انگلیس همچنین تصریح کرد که جمهوری اسلامی فاقد جایگزین است. در طول 36 سال گذشته هرگز جریانی در مخالفت با حکومت جمهوری اسلامی ظهور نکرده که بخش عمده‌ای از جامعه آن را به عنوان آلترناتیو حکومت بپذیرند.



مهدی هاشمی بورسیه سازمان تحت ریاست خود شده بود


مهدی هاشمی به هنگام ریاست‌ سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت برای خود بورسیه صادر کرد.
به گزارش جهان‌نیوز، در حالی که با جنجال‌سازی ابتدایی روزنامه‌های افراطی و برخی از افراد اصلاح‌طلب، درباره تخلف گسترده در اخذ بورسیه‌های تحصیلی، نوک پیکان این رسانه‌ها به سوی اصولگرایان نشانه رفته بود، رفته‌رفته طشت رسوایی این جماعت بیش از پیش از بام می‌افتد.
پس از تبدیل تخلف ادعا شده توسط مدیران سابق وزارت علوم از 3000 نفر به چیزی کمتر از 20 نفر، این روزها، بورسیه‌شدگان درصدد اعاده حیثیت از خود و بازگرداندن آبروی به ناحق از دست رفته هستند. بورسیه‌شدگان در معرض تهمت قرار گرفته، خواهان رسیدگی کلی به وضعیت موجود و بررسی وضعیت بورسیه‌ها در دوران گذشته شده و خواستار بررسی وضعیت وزارت علوم در دوران اصلاح‌طلبان نیز شده‌اند.
این اتفاق باعث شد تا سخنگوی کمیسیون آموزش واکنش نشان داده و بگوید: «یکی از بحث‌های ما این است که تحقیق و تفحص از بورسیه‌های دولت‌های گذشته صورت بگیرد، هم از دولت هاشمی، هم خاتمی و هم احمدی‌نژاد و هر کجا تخلفی ثابت شد با آن برخورد می‌کنیم، برای ما فرقی نمی‌کند چه کسی تخلف کرده است.»
جهان‌نیوز نوشت: در این میان یکی از کسانی که به عنوان بورسیه سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت توانسته مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه شریف دریافت کند، مهدی هاشمی رفسنجانی است. نکته جالب آن که وی در همان مقطع (مهرماه سال 80) مدیرعاملی این سازمان که از زیرمجموعه‌های وزارت نفت است،‌را نیز بر عهده داشت!
با توجه به گواهی صادر شده، وی از سال 80 تا سال 85 به مدت 5 سال مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد بوده است.



ایران در حال کامل کردن محاصره اسرائیل است


شبکه 1 تلویزیون رژیم صهیونیستی، از افزایش گستره محور مقاومت تا دریای سرخ به شدت ابراز نگرانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم «عودد گرانوت» تحلیلگر امور عربی در شبکه 1 تلویزیون رژیم صهیونیستی، به قدرت رسیدن انقلابیون یمن و منحل کردن پارلمان و اعلام شورای ریاستی را مانند قدرت یافتن حزب‌الله در لبنان و راه یافتن به کاخ ریاست‌جمهوری دانست و هر دوی این اتفاقات را به نفع ایران و ضرر رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد.
گرانوت گفت: «در خاورمیانه نوین و متزلزل، کشورهایی وجود دارند که ایران در آنها حضور دارد، نقش ایران را در بلندی‌های جولان دیدیم، در لبنان نیز ایران، از طریق حزب‌الله حضور دارد و اینک در یمن حضور یافته است».
این کارشناس صهیونیست تاکید کرد: «تحولات یمن سبب شده است نیروهای طرفدار ایران به قدرت برسند و این به آن معنی است که ایران می‌تواند کنترل باب‌المندب را به دست گیرد و جلوی دریانوردی به سمت بندر ایلات (در فلسطین اشغالی) را بگیرد. از آن سو، به قدرت رسیدن حزب‌الله در لبنان، خطری به تمام معنا برای اسرائیل است.»
«حسن شقیر» نویسنده و پژوهشگر سیاسی در برنامه «العین الاسرائیلیه» از شبکه خبری العالم در این خصوص گفت: «یمن، از موقعیتی راهبردی در دریای سرخ برخوردار است و تنگه باب‌المندب شریان اقتصاد جهانی به شمار می‌رود. پیروزی انقلاب یمن به رهبری «سیدعبدالمالک الحوثی» دریای سرخ را به امتدادی برای مقاومت فلسطین تبدیل خواهد کرد و این مسئله به چالش بزرگی در هر دو زمینه امنیتی و اقتصادی برای رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد.»