وزیر کشور در نشست مشترک با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای کانون مداحان کشورتاکید کرد
ضرورت مشارکت جریانهای اجتماعی تاثیرگذار برای کاهش آسیب های اجتماعی
وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه 63 درصد از افراد معتاد، متاهل و 53 درصد شاغل هستند، گفت: علت 50 درصد از طلاقهای کشور مسئله اعتیاد است.
وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه 63 درصد از افراد معتاد، متاهل و 53 درصد شاغل هستند، گفت: علت 50 درصد از طلاقهای کشور مسئله اعتیاد است.
عبدالرضا رحمانی، در نشست مشترک با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای کانون مداحان کشور با تاکید بر این که پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت از معتادان ترک کرده از مهمترین برنامههای اجتماعی وزارت کشور در حوزه مواد مخدر است، خاطرنشان کرد: در امر مقابله پلیس وظیفه اصلی را دارد اما بحث پیشگیری، درمان و صیانت از معتادان موضوعاتی هستند که باید با مشارکت و درگیر کردن عموم جامعه صورت بگیرد که در این مسیر باید به دنبال تاثیرگذارترین جریانهای اجتماعی در جامعه باشیم.
وی کانون مداحان را یکی از بزرگترین جریانهای اجتماعی، موثر و با اهمیت در جامعه عنوان کرد و افزود: امروزه ngoها به عنوان رکن پنجم دموکراسی در جهان مطرح هستند و خوشبختانه ایران از 1400 سال قبل با داشتن تشکل بزرگ کانون مداحان به خوبی در این عرصه فعالیت کرده و امروز میتواند به عنوان یکی از بازوان پرتوان دولت در کاهش آسیبهای مواد مخدر وارد شود.
وی با بیان این که مداحان از لحاظ شناختی، احساسی و فلسفی پیوند عمیقی با جامعه برقرار کردهاند، اظهار کرد: تقاضای من از جامعه مداحان این است که به دنبال راهکارهایی برای حل معضل اعتیاد جامعه باشیم و در شرایط کنونی باید بتوانیم با همکاری جریانهای مختلف اجتماعی مسئله اعتیاد را کنترل کنیم.
رحمانی فضلی با تاکید بر این که جامعه مداحان باید از لحاظ روانی جوانان را تحتتاثیر قرار دهند، گفت: باید حس گناه، تعصب و غیرت در جوانان برانگیخته شود و الگوهای تقویت اراده برای آنها بیان شود.
وی همچنین از روسای کانون مداحان کشور خواست تا با تشکیل خیریهها در این کانون به صیانت از خانواده معتادان بپردازند ضمن آنکه باید از لحاظ حقوقی و قضایی نیز خانوادههای معتادان به ویژه زنان، مردان معتاد مورد حمایت قرار بگیرند.
به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مستندها نشان میدهد که اعتیاد مردان در خانواده به آسیبهای بسیار زیادی منجر میشود به طوری که آنها زنان خود را وادار به تکدیگری و حتی تنفروشی میکنند و زمانی که زن خانواده نیز معتاد شود فاجعهای بزرگ رخ میدهد چرا که فرزندان آنها در محیطهای آسیبزا بزرگ میشوند و به تبع آن آمار جرم، تجاوز و سرقت افزایش مییابد.