kayhan.ir

کد خبر: ۳۶۶۴۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰
معیار دوگانه دولت در واکنش به منتقدان

سکوت تأمل‌برانگیز در برابر تخریب وزیر بهداشت از سوی مدعیان اصلاحات

در حالی که دولت پاسخ هرگونه انتقادی را در زمینه سیاست خارجی با سرعت و با عتاب و خطاب می‌دهد که نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها و شایعات مخرب کاملا بی‌تفاوت است.

سرویس سیاسی-

هفته گذشته و در دو روز پیاپی، دو روزنامه مدعی حمایت از دولت تیتر نخست خود را به وزیر بهداشت اختصاص دادند. البته با رویکردی کاملاً تخریبی! روزنامه آرمان با انتشار کاریکاتور وزیر بهداشت در صفحه نخست خود، وی را به خاطر عملکرد مثبتش در عرصه بهداشت مورد هجوم قرار داد و قاضی‌زاده را به سیاسی‌کاری و برنامه‌ریزی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 متهم کرد و نوشت: «قاضی‌زاده هاشمي مي‌خواهد رئيس‌جمهور شود؛ تكذيب شود يا نشود اما برخی مراودات و روش‌های خبری شدن برخی اقدامات وی این شائبه را در ذهن متبادر می‌کند که نکند هدفی بالاتر از وظایف وزارتی مدنظر دارد. چه آن زمان كه موضع سياسي خود را در ابهام قرار مي‌دهد، چه زماني كه مي‌داند براي بهتر ديده شدن چه بايد كرد و به كجا بايد رفت! بد نیست در این زمینه نگاهی به عملکردهای یکی از رقبای روحانی در انتخابات گذشته ریاست‌جمهوری بیندازیم. او با اقدامات خود در دوره مدیریتش سعی کرد ضمن خدمت‌رسانی، از این اقدامات بهره‌برداری تبلیغاتی و سیاسی لازم را هم بکند اما به هر دلیل نتیجه مثبت و قابل انتظاری نگرفت و حتی در شهری که او این خدمات را ارائه داد میزان رأیش نسبت به کاندیداهای مطرح دیگر پایین‌تر بود. حال اگر قاضی‌زاده هاشمی به‌رغم میل باطنی خودش از سوی دوستان یا مشاوران در این مسیر (کاندیداتوری) حرکت کند باید تجربیات کاندیدای شکست‌خورده را مرور کند شايد محبوبيت امروز او در آن زمان پاسخی معکوس دهد.»
یک روز بعد هم تیتر اول روزنامه آفتاب یزد چنین بود؛ «جبهه پایداری به دنبال شاگرد اول کابینه». این روزنامه در گزارش خود به حمله علیه وزیر بهداشت دولت یازدهم پرداخت و برخورداری از حمایت رسانه‌های اصولگرا را از جمله موارد اتهامی وی عنوان کرد. سر زدن به مناطق محروم و درمان رایگان بیماران بی‌بضاعت از دید مدعیان اصلاحات پوپولیستی بوده و از دیگر اتهامات قاضی‌زاده هاشمی است!
این گونه برخوردهای سخیف و سیاسی با کابینه دولت یازدهم با هیچ واکنشی از سوی دولت و مشاوران و سخنگویان آن مواجه نشد و این در حالی است که دولتی‌ها کوچک‌ترین انتقادی را در زمینه سیاست خارجی برنتافته و در بالاترین سطوح و البته به صورت چکشی پاسخ داده و منتقدان را به جهنم حواله می‌دهند!
دولت مدعی است این ادبیات ناظر به مخربان است و نه منتقدان؛ که اگر چنین است اینگونه هجمه‌ها به وزیر بی‌حاشیه دولت یازدهم چیست و چرا دولت هیچ واکنشی در برابر آنها ندارد؟ آیا انتقاد از سوی برخی نابجاست و برخی مدعیان اصلاحات مجوز تخریب هم دارند؟
حملات سیاسی
در همین زمینه حبیب آقاجری نماینده مردم ماهشهر و امیدیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به هجمه‌های اخیر از سوی برخی جریانات به سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان، گفت: ریشه این حملات سیاسی است.
وی با یادآوری وجود سیستم نظارتی قوی در دولت برای ارزیابی عملکرد وزرا، اظهار داشت: آقای قاضی‌زاده هاشمی یکی از وزرایی است که کارنامه بسیار خوبی از خود ارائه داده، بنابراین نمی‌توان انتقادات هدفمند اخیر از او را ناظر به عملکرد و مدیریت او دانست.
آقاجری در مورد اینکه آیا اینگونه هجمه‌ها انگیزه را برای خدمت از مدیران خدوم و پرتلاش می‌گیرد یا نه، گفت: مدیری که از روی اعتقاد و براساس وظیفه شرعی و قانونی خدمت می‌کند توجهی به اینگونه هجمه‌ها نداشته و صرفاً قانون و توصیه‌های مقام معظم رهبری برایش مهم است.
نماینده مردم ماهشهر و امیدیه در مجلس با تأکید بر لزوم سپاسگزار بودن نسبت به مدیران خدوم به‌جای افراد نالایق، تصریح کرد: باید قدردان مدیران پرتلاش و خدمتگزار باشیم و الا نه تنها از دایره انصاف خارج شده بلکه در برابر خداوند نیز ناسپاسی کرده‌ایم.
معیارهای دوگانه دولت
فاطمه آلیا نماینده مردم تهران نیز با اشاره به برخورد دوگانه دولت با منتقدان اعضای کابینه، با بیان اینکه دولت در قبال منتقدان ۲ نوع رویکرد را در پیش گرفته، در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: دولت در مورد وزارتخانه‌های داخلی که امور اجرایی و معیشتی مردم را در برنامه کاری خود دارند، حساسیتی نشان نمی‌دهد و این در حالی است که حل مشکلات معیشتی مردم از شعارهای رئیس‌جمهور در ایام انتخابات بوده است. وی افزود: عدم حساسیت دولت در قبال مسائل داخلی در حالی است که بعضاً شاهد نارضایتی‌ در بحث قیمت‌ها و ارائه خدمات و مطالباتی مردم هستیم، در واقع دولتمردان علی‌رغم اینکه متوجه این مشکلات هستند اعتنایی نمی‌کنند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در عرصه سیاست خارجی اگر کوچکترین انتقادی به وزیر خارجه شود رئیس‌جمهور عصبانی شده و عصبانیت خود را در ادبیاتش نشان می‌دهد؛ این مواضع نشان می‌دهد که وزارت امور خارجه برای دولت یازدهم حیاتی است و این دولت موجودیت خود را به نتیجه مذاکرات گره زده و مردم نیز به خوبی این مسئله را دریافته‌اند.
آلیا در ادامه خاطرنشان کرد:‌ دولت با نگاهی خوشبینانه به مذاکرات نگاه می‌کند و فکر می‌کند که طرف مقابل رفتاری صادقانه دارد و به همین دلیل موفقیت دولت را به نتیجه مذاکرات گره زده است.