خطیب جمعه تهران:
قدم زدن با جان کری در شأن جمهوری اسلامی ایران نبود
امام جمعه موقت تهران گفت: مذاکرهکنندگان غربی در مذاکرات با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس میگیرند که «ما امنیت شما را تأمین میکنیم»، اما در عین حال ما باید در انظار عمومی با اینها قدم بزنیم؟ این کار در شان دیپلماسی نظام اسلامی نیست و ملت ما این را نمیپسندد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه سهلانگاری در برابر دشمن کار درستی نیست، گفت: عقل فتوا میدهد با دشمن سخت برخورد کنیم و دشمن را به خانه راه دادن و در دام شیطان قرار گرفتن، وبال دنیا و آخرت است.
وی با اشاره به موضوع اهانت به رسول گرامی اسلام، تاکید کرد: اگر حقانیت پیامبر ما زیر سوال برود همه انبیاء زیر سوال میروند، چرا که انجیل و تورات حکایتی از حقانیت دین مسیح و یهود نمیکنند و با خرافات ضد عقل مشحون هستند و تنها راه اثبات انبیاء اثبات قرآن و پیامبر ماست.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: یک نظام نه غربی و نه شرقی که تولید، پیشرفت، اخلاق، اعتقاد و معرفت دارد بعد قرنها نشان داده که قانون زندگی در قرآن است و قوانین غربی نارسایی دارند. حکومتی که فقیر و غنی را در یک جا جمع میکند، حکومت اسلامی است. این دین اجتماعی و نورانی است که اساس خانواده را محترم میداند.
حجتالاسلام صدیقی با بیان اینکه دین اسلام برای بشریتی که هیچ سرمایه ارزشی دیگری ندارد، افتخار است، خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام جان خود را فدای مردم میکند. تمام عاطفه ایشان برای نجات بشر بود. ایشان در مورد درمان نفوس مبتلای به شرک و ظلم، چنان بیتاب بودند که خداوند به ایشان وحی کرد که «مبادا جان خود را هلاک کنی» و با وجود این همه مهربانی و لطف رسول اکرم(ص) با کشیدن کاریکاتور به وجود نازنین پیامبر اهانت میکنند؟
وی ادامه داد: تروریستها به نشریه فرانسوی حمله کردند و این مقدمهای بود که شرارت و رذالت خود را در سطح جهانی نشان دهند. تحلیلها نشان میدهد این کار از جانب خودشان بوده تا زمینهسازی برای اقدامات بیشتر باشد و این نشان میدهد که دنیای غرب، عناد دیرینه و عمیقی با دین اسلام و ادیان توحیدی دارد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه غرب طراحی خطرناک اسلامهراسی و ایجاد بدبینی و نفرت علیه پیامبر(ص) را در دستور کار قرار داده، عنوان کرد: اساسا تربیت و تجهیز تروریست، مقدمه جنگ تمام عیار فرهنگی و اعتقادی با جهان اسلام است و دنیای اسلام هم به فضل الهی با وجود همه اختلافات در میان برخی از کشورها، در این مسئله جوشش بینالمللی نشان داد و مسلمانان به خیابان ریختند و نفرت خود را اعلام کردند و خواستند که سفیران آن کشور را بیرون کنند.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به اینکه اتحاد و حضور بینالمللی مسلمانان از آثار خلاف انتظار غربیها بود تا دولتمردان ما نیز دشمن را بشناسند، تاکید کرد: دولتمردان ما باید بشناسند که با چه کسانی طرف هستند و سر یک میز مینشینند.
وی خطاب به تیم مذاکرهکننده ایرانی، گفت: شما با درندههایی که به هیچکس و حتی به مقدسات شما رحم نمیکنند، حرف میزنید و لذا باید عمل شما نشانه عزت انقلابی شما باشد و در شرایطی که به پیامبر شما اهانت میکنند و بعد هم نخستوزیر کودککش اسرائیل در راهپیمایی این گروه خبیث همراهیشان میکند و احساسات یک میلیارد مسلمان جریحهدار شده و همه لعنتشان میکنند، مسافرت به فرانسه بدون هیچ واکنش متناسب صحیح نبود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: مذاکرهکنندگان غربی در مذاکرات با نخستوزیر صهیونیستی تماس میگیرند که «ما امنیت شما را تامین میکنیم»، اما در عین حال ما باید در انظار عمومی با اینها قدم بزنیم؟ این کار در شأن دیپلماسی نظام اسلامی نیست و ملت ما این را نمیپسندد.
حجتالاسلام صدیقی در رابطه با نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، گفت: رهبر انقلاب به کسانی که رسالتی دارند و به رسانهها و اساتید دانشگاهها رهنمود دادند که آنها هم در این امر راه ایشان را در پیش گیرند. مقام معظم رهبری به گذشته ننگین دنیای غرب، جنگ جهانی اول و دوم و نظام بردگی و اهانت به رنگینپوستان و همچنین جنایاتی که در زندانهایشان رخ میدهد، اشاره کردند و نوشتند تاریخ شما شرمنده این رخدادهاست. رهبر انقلاب هشدار دادند که جوانان این کشورها با متون اسلامی آشنا شوند و به القای افراد توجه نکنند و به قرآن و تعلیمات نبی مکرم اسلام مراجعه کنند تا مسائل برایشان روشن شود.
وی با اشاره به بحران کشور بحرین، یادآور شد: مردم بحرین مدتهاست یک درخواست قانونی و حقوق بشری و فطری دارند و میخواهند صاحب رای باشند و لذا قیام کردند و در یک حرکت آرام و بدون تخریب 4 سال است با خروش در راهپیماییها حضور دارند، اما مدعیان حقوق بشر هیچ قدمی برنداشتند و ملت مظلوم بحرین 4 سال در صحنه حضور دارند.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: حالا حوصله نظام بحرین به سرآمده و عالم مجاهد الوفاق بحرین را زندانی کردند. این خلاف قانون و حقوق بشر است. آنها به هشدار مراجع اعتنا نکردند و به فشارهای مسلمانان بیاعتنایی کردند و بنای محاکمه این روحانی عظیمالشان را دارند. به رژیم بحرین هشدار میدهیم این حرکتها زوال حکومت بحرین را تسریع میکند.
حجتالاسلام صدیقی به مسئله سازمان فضایی اشاره کرد و گفت: سازمان فضایی میرفت برای ما اشتغال و تولید ایجاد کند و لذا دولتمردان باید امانتداران صالح برای مردم باشند.
وی در خطبه اول نماز جمعه دیروز تهران نیز، گفت: باید پستها را به اهل آن بدهیم، چرا که مال شخصی یک دولت و رئیسجمهور یا وزیر نیست که به دلخواه خود به هر کسی یک پستی بدهد که آن فرد،کننده کار یا امانتدار نباشد و یا تحفظ نفس نداشته باشد، چرا که این مسئولیتها حقوق عامه مردم است.
امام جمعه موقت تهران افزود: اگر پستی به کسی دادند که علم کار را نداشت و یا پایبند به بیتالمال نبود، اگر کسی این مسئولیت را به نااهل دهد، روز قیامت بدهکار مردم است. رعایت امانت در دولت اسلامی مهم است. نمایندگان مجلس، فرمانداران، استانداران و وزرای کشور تکتکشان بدهکار خداوند و خلق هستند و به جای خداوند، مسئولیت مردم را عهدهدار هستند و در مدیریت اجرایی هستند. اگر اخلاق اسلامی و تعهد لازم را نداشته باشند و با مردم تحقیرآمیز برخورد کنند و بیتالمال را در مصارف شخصی به کار گیرند و یا تبعیض روا دارند و در اثر توقف مردم پشت درها تحقیر شوند، اینها به حرمتهای الهی تعرض کردن است و ظلم عمومی و بدهکاری به همه مردم است.
حجتالاسلام صدیقی با بیان اینکه امانتداری نسبت به عموم از حساسترین مسائل است، تصریح کرد: این پستها امانت است و امانت را اگر مورد توجه قرار ندهیم این خیانت به امت و دین است.
وی با اشاره به مسئولیت سنگین وزارتخانههای علوم و آموزش و پرورش، تاکید کرد: وزرای علوم و آموزش و پرورش باید توجه کنند. شما را به خدایتان و دینتان و آخرتتان، دانشگاهها و مدرسهها را محیط دین و اعتقاد به آخرت و مرگ قرار دهید. دختران ما باید در دانشگاه و آموزش و پرورش دین و حیا و عفت یاد گیرند.
امام جمعه موقت تهران در پایان گفت: خداوند به کسانی که کار خوب انجام دهند رحیمیت دارد و با مومنان رفیق است و همراهی دارد و با صابرین و متقین و رزمندگان همراهی و نصرت و هدایت دارد. خداوند رحمت خود را به صد بخش تقسیم کرده که این تکامل و عشقی که عالم را گرم کرده، فقط یک جلوه است، اما رحیمیت خدا از مرگ به بعد است، چرا که مرگ زدوده شدن همه غصهها و غمهاست.
حجتالاسلام سید حمید روحانی:
تحمل اهانت بیگانگان و لبخند زدن به مستکبران دنبالهروی فتنه 88 است
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ حجتالاسلام سید حمید روحانی گفت: شاه با تحمیل کاپیتولاسیون به ایران بزرگترین ظلمها را در حق این مملکت کرد. اگر وی مردمی و وطندوست بود چگونه این اجازه را داد که یک آمریکایی با چنین قانونی در ایران هر کاری که میخواست انجام بدهد؛ شاه اجازه داد نفت ایران را غارت کنند تا به جای آن برایمان عروسک کوکی بفرستند.وی همچنین گفت: امام(ره) علاوه بر دشمنشناسی، جریانشناس هم بود. وی خیلی پیشترها تشخیص داده بود که امثال روشنفکرنماهایی که در دوران مشروطه این جریان را منحرف کردند و بیشترین ضربهها را به مملکت زدند، همانها پس از کودتای 28 مرداد سال 1332 باعث انحراف حرکت ملی شدن صنعت نفت شدند به همین دلیل بعدها امام(ره) اینها را به حضور نپذیرفتند.
حجتالاسلام روحانی با اشاره به خطر همیشگی تفکر استکباری، خاطرنشان کرد: خطر شاه، خطر آمریکا، خطر جریانات التقاطی، همیشه وجود دارد؛ توطئهها همیشه وجود دارد، همیشه عدهای وجود دارند که به دنبال انحراف مسیر انقلاب و انکار کردن اصل ولایت فقیه هستند.
رئیس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی با به خاطر آوردن فتنه 88، افزود: فکر نکنید فتنه 88 به پایان رسیده است، فتنهگران 88 چه میخواستند؟ آنها کنار آمدن با آمریکا را میخواستند به دنبال منزوی کردن نیروهای حزباللهی بودند، این نقشهها و تفکرات همچنان ادامه دارد.
وی افزود: من اخیراً به سندی دست پیدا کردم که اگر انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید، رژیم شاه به دنبال اجرای طرحی بود که مذهبیها را بیشتر از آنچه که فکرش را بکنیم محدود و محدودتر بکند در این طرح که بیش از 20 بند دارد. به عنوان نمونه آمده بوده است که زنان محجبه خصوصاً چادری را از حضور در بسیاری از اماکن حتی بیمارستانها منع کنند.
سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت: تحمل اهانت بیگانگان و بیگانهپرستان و لبخند زدن به مستکبران، دنبالهروی فتنه 88 است.
رئیس دیوان محاسبات کشور:
اقدامات مالی دستگاههای اجرایی را
به صورت الکترونیک رصد میکنیم
به گزارش خبرگزاری تسنیم، امینحسین رحیمی اظهار داشت: 80 درصد بودجه کشور صرف امور جاری میشود و بیش از 10 سال است که دولتها تکلیف داشتند بودجه را عملیاتی کنند، یعنی باید تلاش کنیم با پول کمتر جنس بهتری بخریم و قیمت تمامشده کالا و خدمات با لحاظ صرفه اقتصادی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه سازمانها و وزارتخانهها بودجهای دارند و به صورت سالانه تقاضا برای افزایش دارند و این در حالی است که ما کشور را گران اداره میکنیم، گفت: این مسئله در سیاستهای مقام معظم رهبری راجع به برنامه پنجم و چهارم تکلیف شده است و در قانون مدیریت خدمات کشوری تکلیف شده است، البته در لایحه 94 مسئولان عنوان کردند که گام اول را برداشتند، با اتمام و تصویب بودجه 94 در مجلس به سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید توجه شده و اقدام جدی در این زمینه صورت گیرد.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور همچنین، تأکید کرد: به دلیل اینکه در بودجه منابع محدودی داریم، نباید بودجه با نیازهای نامحدود بسته شود، بلکه باید برای منابع و مصارف اولویتبندی کنیم و مواردی را که ضروری است را خرج کنیم؛ برای اجرای اقتصاد مقاومتی باید بودجهریزی را عملیاتی کنیم.
رحیمی در همین زمینه، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب مدتها است که دستور فرمودهاند که در بودجه قطع وابستگی به نفت داشته باشیم، اگر به این فرمایشات توجه میشد، امروز تا این میزان نگران قیمت نفت نبودیم.
وی درباره هدفمندی یارانهها نیز، گفت: مطابق قانون هدفمندی یارانهها، باید یک مبلغی از افزایش قیمت، صرف اجرای نظام جامع تأمین اجتماعی میشد که تا سال گذشته اقدامی نشده بود، اما امسال دولت اقدام مهمی را انجام داد و آن طرح تحول نظام سلامت و بیمه سلامت بود.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور با بیان اینکه دولت میبایست یارانه 10 میلیون پردرآمدها را قطع کند، گفت: البته قانون هدفمندی یارانهها هم تکلیف کرده است، بهطوریکه میتوانیم همین مبلغ را از بودجه عمومی به افراد نیازمند پرداخت کنیم. وی با تأکید بر اینکه در پرونده 3 هزار میلیاردی که خسارتی را وارد کرد، اثر نبود کنترل داخلی در بانک ایجاد شد، تصریح کرد: اگر نظارت باشد، با همه صدر تا ذیل یک دستگاه که نمیتوان تبانی کرد.
رحیمی اضافه کرد: موضوع دیگر که میتواند جلوی تخلف را بگیرد، استفاده از سیستمهای الکترونیک است؛ فرار مالیاتی در بسیاری از کشورها وجود ندارد که دلیل آن هم این است که سیستمهایی دارند که اماکن فرار وجود ندارد.رئیس دیوان محاسبات کل کشور با اعلام این خبر که این دیوان سامانه نظارت الکترونیک را ایجاد کرده است، افزود: از طریق این سامانه تمام اقدامات مالی دستگاههای اجرایی را به صورت الکترونیک رصد میکنیم.
وی در پایان با بیان اینکه دیوان محاسبات به عنوان چشم تیزبین ملت تمام دستگاههای اجرایی، لشگری، کشوری، شهرداریها و تأمین اجتماعی را تحت نظارت دارد، خاطرنشان کرد: ما دقت داریم که اموال بیتالمال درست هزینه شود؛ دیوان وقتی موفق است که پیشنهاداتش در دولت و مجلس مورد اهمیت قرار گیرد.