kayhan.ir

کد خبر: ۳۵۲۷۰
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۶
هفته آینده در تهران

همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت برگزار می‌شود

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی از برگزاری چهارمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در روزهای 6 و 7 بهمن‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران خبر داد.


فرهاد نیلی درخصوص چهارمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، افزود: این همایش با موضوع ضرورت توسعه اکوسیستم بانکداری الکترونیک برگزار می‌شود.
وی با بیان آنکه راهبری نظام‌های پرداخت در تمام دنیا از وظایف اصلی بانک‌های مرکزی است، تصریح کرد: نقش بازیگران اصلی و قوانین این حوزه، چالش‌ها، فضای کسب و کار و سامانه‌های پرداخت موجود و همچنین چشم‌انداز پیش رو و ارزیابی عملکرد دهه گذشته در صنعت بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با حضور مدیران، کارشناسان، اساتید و صاحب‌نظران در این همایش بررسی می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه همایش سال جاری با سال‌های قبل تفاوت چشمگیر دارد، اظهار داشت: در این همایش در حوزه تلاقی فناوری و بانکداری اقداماتی انجام شده ضمن آنکه با تاکید رئیس کل بانک مرکزی قرار شد بعد بانکی این همایش بیشتر تقویت شود.
وی ادامه داد: بنابراین مرکز ثقل همایش سال جاری بانکداری است، علاوه بر آنکه وجه تجاری بانک‌ها نیز در این همایش مدنظر است و چالش‌ها در این همایش در قالب گفت‌وگو مطرح خواهد شد.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه چشم‌انداز نظام مالی کشور یکی از گفت‌وگوهای چالشی و کلیدی کشور است، گفت: این همایش با حضور رئيس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار خواهد شد.
نیلی خاطرنشان کرد:‌قرار است در این همایش در خصوص کارت‌های اعتباری نیز گفت‌وگوهایی شود زیرا در حالی که باید تسهیلات خرد از طریق کارت‌های اعتباری به مردم ارائه شود، تنها دو میلیون کارت اعتباری صادر شده است.
به گفته وی، ساختار درآمدی بانک‌ها و تعیین جایگاه کارمزد از دیگر موضوعات گفت‌وگوهای همایش است.
نیلی تصریح کرد: البته قرار است در این همایش دستاوردهای طرح نقشه راه بانک مرکزی در افق 1400 و چشم‌انداز مالی کشور بررسی شود، ضمن آنکه سند محصولات بانکی نوین ایران (مبنا) نیز رونمایی خواهد شد.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در پاسخ به سؤالی درباره انحلال شورای پول و اعتبار، گفت: شورای پول و اعتبار جزو ارکان و قانون بانک مرکزی است. خبر انحلال را نشنیده‌ام و چنین چیزی در دستور نیست چرا که شورای پول و اعتبار جزو جدانشدنی بانک مرکزی است.