خبرسازی عجیب پایگاه خبری وزارت ورزش
عضو جدید شورای عالی فضای مجازی با حکم رئیسجمهور!
پنجشنبه گذشته، رسانهها به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان مدعی شدند وزیر ورزش و جوانان با حکم رئیسجمهور عضو شورای عالی فضای مجازی شده است!
سرویس اجتماعی-
در متن این خبر که به صورت گستردهای با تیتر «وزیر ورزش و جوانان هم عضو شورای عالی فضای مجازی شد» بازنشر شده، آمده است: «نهاوندیان رئیس دفتر رئیسجمهور در نامهای به دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، موافقت حسن روحانی با عضویت وزیر ورزش و جوانان در این شورا را اعلام کرد.شورای عالی فضای مجازی، اسفند سال 1390 به فرمان رهبرمعظم انقلاب تشکیل شده و ریاست آن برعهده رئیسجمهوری است. ضمن اینکه سران 2 قوه دیگر، رئیس سازمان صداوسیما، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم و تحقیقات و فناوری واطلاعات نیز در آن عضویت دارند.»نکته اصلی اینجاست که هرگونه عزل و نصب اعضای حقیقی و حقوقی شوراهای عالی در حیطه اختیارات رهبر انقلاب است و مجوز عضویت وزیر ورزش در شورای عالی فضای مجازی نیز اصولا با طی سیکل قانونی و کسب موافقت رهبر انقلاب صادر شده است. با احتساب بدیهیات مذکور خبرسازی پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان ذیل این عنوان که «با حکم رئیسجمهور» تغییری در اعضاء حقوقی شورای عالی فضای مجازی ایجاد شده، اقدامی قابل پیگیری است.شایان ذکر است پیش از این نیز حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور در رفتاری غیرقابل توجیه در یکی از شبکههای اجتماعی بیگانه، انتخاب اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را به رای گذاشته بود که این حرکت وی به علت بیاعتنایی به قانون اساسی به علت ایجاد شائبه دخالت در حیطه وظایف رهبری با اعتراض مخاطبین، رسانهها و سیاسیون مواجه شده بود.
متاسفانه شورای عالی فضای مجازی به علت تلاش مکرر برخی از منتسبین دولت، هنوز جایگاه و شانیت قانونگذاری خود را نیافته و حتی در حیطه تشکیل جلسات و موضوعات کارشناسی مطرح در هر جلسه به پیشنهاد کمیسیونهای تخصصی تشکیل شده با همین کارکرد حرفهای نیز به واسطه وتوی اعضای حقوقی دولت و دفتر رئیس جمهور با معضلات عدیدهای مواجه است. رویه ضد قانونی تقابل با جایگاه شورای عالی فضای مجازی که از انتساب مستقیم به رهبر انقلاب برخوردار است به محض تشکیل و از دولت دهم آغاز شد و تاکنون نیز ادامه یافته است. دولتها در مسیر حذف عملیاتی جایگاه شورای عالی فضای مجازی به مسیرهایی همچون «مسدود ساختن بودجه شورا»، «حذف پستهای سازمانی»، «تغییر دبیر شورا»، «مخالفت با تشکیل جلسات» و «عدم اجرای قوانین وضع شده» متوسل شدهاند. این در حالی است که مهمترین طرحهای شورا به منظور ساماندهی فضای مجازی کشور توام با ثروتافزایی همگانی، همچون «شبکه ملی اطلاعات» کماکان به علت بیمیلی وزارت ارتباطات بر زمین مانده است.
در چنین شرایطی بعید نیست هدف از خبرسازی عجیب پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، تلاش برای رسمی ساختن دخالت مجموعه دولت در حیطه اختیارات رهبر انقلاب باشد.