کد خبر: ۳۳۶۴۳۷
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۸

# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 تربیت‌شدگان رهبر شهید
 کاربری با انتشار این تصویر نوشت: «فرزند ارشد رهبر شهید، آیت‌الله مصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت پدر شهیدش، کفش‌هایش رو خودش داخل کیسه گذاشت و شخصاً اونها رو حمل کرد؛ نه خدمی نه حشمی! در جامعه ما، حتی برخی از مسئولان شهرستانی هم، چنین رفتاری ندارند و برای کوچیک‌ترین کارها هم، همراه و راننده دارن... الحق رهبر شهید چه فرزندانی پرورش داده که در چنین کارهایی هم؛ ادب را رعایت می‌کنند و بارشون رو روی دوش دیگران نمیندازن ...»
  سیـدعبـاس حنـاچـی هم در این خصوص نوشت : «پسر رهبر قبلی و برادر رهبر فعلی؛ یه پلاستیک میگیره دستش کفشاشو میذاره توش میره چهلم پدرش. بعد میگن مردم چرا انقلاب کردن؟ خب لامصبا شما یه سرهنگ جلغوزتون ده‌تا آجودان و خدم و حشم داشت؛ چه برسه به شاهتون!»
 چرا برعکس؟
 سید امیر سیاح: «ترامپ استاد پوشاندن نقاط ضعف و بزرگنمایی قدرت آمریکاست. حتی با دروغگویی و شایعه‌سازی. چرا رئیس‌جمهور ما برعکس عمل می‌کنند؟!»
 خبری خوب از توان ایرانی
 محمد کشاورز: «برای اولین‌بار تو ایران، کمپرسور رفت و برگشتی گاز بومی‌سازی شد. با این تجهیز هم فلرسوزی در صنایع نفتی و گازی به حداقل میرسه؛ هم تولید گاز افزایش پیدا میکنه؛ و هم از تجهیزات خارجی بی‌نیاز میشیم!»
 4 شهیدی که به کنکور نرسیدند
 هم‌زمان با برگزاری کنکور، تصاویر چهار دانش‌آموز شهیدی که حملات دشمن اجازه حضور آنها در جلسه آزمون را نداد، موردتوجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
 دانشمند شهید 
 کاربری با انتشار این تصویر نوشت: «دانشمند موشکی ایران بود، زن محجبه و نخبه‌ای که موفق شد لایه رادارگریز و حرارت‌گیر موشکی‌ای بسازد که از نمونه آمریکایی آن کامل‌تر‌ و بهتر باشد، شهیده دکتر مهسا طاهری.»
 برخی مسئولان
 یاد بگیرند!
 زهرا: «29 ایالت آمریکا، مالک اینستاگرام و فیسبوک رو به دادگاه کشوندن! چرا؟ چون معتقدن الگوریتم‌های این پلتفرم‌ها برای بچه‌ها اعتیادآور و مضره!»
 دولت جنگی
 سلمان معمار: «برای زنده ماندن در جنگ «دولت جنگی» می‌خواهیم، دولتی که در داخل سیاست رفاهی و عمومی‌سازی بخواد و در بیرون بازدارندگی، نه دولتی که جنگ رو زمان شوک درمانی و آزادسازی داخلی ببینه و در بیرون رؤیای توافق.»
captcha