کد خبر: ۳۳۳۷۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۰
این پرچم بر زمین نمی‌ماند

خونخواهی و انتقام فریاد ملت در وداع با امام شهید

سرویس سیاسی -
مردم در مراسم حماسی وداع با امام شهید عهدی تاریخی بستند که تا آخرین قطره خون پای انقلاب و ولایت فقیه ایستاده‌اند. شعار «خونخواهی و انتقام» در فضای وداع پیچید. ملت مطالبه‌گر است و انتقام امامش را می‌خواهد. خون امام شهید آغاز جنگ و جنبشی است که نظام سلطه را منهدم و ظهور حضرت ولی‌عصر(عجل الله فرجه الشریف) را تسریع می‌کند.
«خونخواه رهبریم»، «پیام ما والسلام انتقام انتقام»، «از حق انتقام محال است بگذریم»، «می‌کشیم می‌کشیم آن‌که امام‌مان کشت»، اینها بخشی از مطالبات و تأکیدات دیروز ملت مبعوث در مراسم باشکوه و حماسی وداع با امام شهید امت بود و هر شخص یا طیفی بخواهد در این صدای واحد، خدشه وارد کند، ضد وحدت ملی عمل کرده است و باید بازخواست شود. خون امام شهید، مسئله‌ای نیست که بخواهیم در آن مسامحه و کوتاهی به خرج دهیم و راه امام‌کُشی را باز نگه داریم تا جریان معارض انقلاب و دنباله‌هایش بتوانند فاتحه انقلاب را بخوانند.
مردم در مراسم  وداع با امام شهید عهدی تاریخی بستند که تا آخرین قطره خون پای انقلاب و ولایت فقیه ایستاده‌اند. شعار «خونخواهی و انتقام» در فضای وداع پیچید. ملت مطالبه‌گر است و انتقام امامش را می‌خواهد. امروز هم همین جریان در مصلای امام خمینی(ره) محکم‌تر از دیروز ادامه دارد. خون امام شهید آغاز جنگ و جنبشی است که نظام سلطه را منهدم و ظهور حضرت ولی عصر(عجل الله فرجه الشریف) را تسریع می‌کند.
دشمن تصور می‌کرد با ترور امام ما، این پرچم بر زمین می‌افتد اما علاوه ‌بر مقاطع قبلی در اثبات استحکام نظام و وفاداری ملت، دیروز در مراسم وداع، خلاف تصور دشمن ثابت شد. هر چه فشار و تهدید بیشتر شود، ایستادگی مردم بیشتر می‌شود. نسل‌های جوان‌تر، پرشورتر از همیشه به میدان آمده‌اند و با امام شهیدشان عهد بستند که تا آخرین نفس ایستاده‌اند. این پرچم بر زمین نمی‌ماند. راه امام شهید با اراده‌ مستحکم ملت ادامه خواهد داشت. دیروز بار دیگر مردم ثابت کردند برای حفظ انقلاب، تا پای جان ایستاده‌اند. ‌ای امام شهید؛ این پرچم، تا رسیدن به دست صاحب اصلی‌اش بر دوش این ملت خواهد ماند.
مراسم مردمی وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب دیروز به طور رسمی از ساعت ۶ صبح شنبه ۱۳ تیر ماه در مصلای امام خمینی(ره) آغاز شد.
عزادارانی که از شامگاه جمعه در اطراف مصلی 
چشم ‌انتظار آغاز آیین وداع بودند
درهای مصلای امام خمینی(ره) پیش از زمان اعلام‌شده برای آغاز رسمی مراسم (ساعت ۶ صبح شنبه) بدرقه آقای شهید ایران به روی عزادارانی گشوده شد که از شامگاه جمعه در اطراف مصلی و مسیرهای منتهی به آن چشم ‌انتظار آغاز آیین وداع بودند.
شماری از حاضران از ساعات پایانی شب خود را به مصلی رسانده بودند تا در نخستین لحظات مراسم وداع با پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌العظمی امام شهید سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا کنند.
قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید، فضای معنوی مراسم را عطرآگین کرد و حاضران با استماع آیات قرآن، خود را برای آغاز برنامه‌های رسمی مراسم وداع آماده کردند.
همزمان با آغاز مراسم وداع، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران با احترام و همراهی هزاران نفر از حاضران در مصلای امام خمینی(ره) تهران همراه شد. شرکت‌کنندگان در این آیین، با برخاستن از جای خود و ادای احترام به سرود ملی، بار دیگر بر همبستگی و وحدت ملی تأکید کردند. فضای مصلی در این لحظات آکنده از سکوت، احترام و احساسات حاضران بود و جمعیت با نظم و شکوه، سرود ملی کشور را همراهی کردند.
نوای مرثیه ماندگار «عزا عزاست امروز» در مصلای امام خمینی(ره) تهران طنین‌انداز شد و هزاران نفر از دلدادگان رهبر انقلاب با هم‌نوایی و سینه‌زنی، به سوگواری پرداختند.
با پخش این مرثیه، فضای مصلی و خیابان‌های اطراف یکپارچه در ماتم و اندوه فرو رفت و حاضران با زمزمه اشعار و ابراز احساسات، ارادت و دلبستگی خود را به رهبر شهید انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.
پیکرهای مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده گرامی ایشان، در جایگاه اصلی مراسم وداع در مصلای امام خمینی(ره) تهران قرار گرفت تا مردم برای آخرین بار با آنان وداع کنند. 
با استقرار پیکرهای مطهر در جایگاه، فضای مصلی آکنده از حزن و اندوه شد و عزاداران حاضر با قرائت صلوات، مرثیه‌خوانی و اشک و اندوه، ارادت و دلبستگی خود را به رهبر شهید انقلاب اسلامی ابراز کردند.
همزمان با برگزاری مراسم وداع در مصلای امام خمینی(ره) تهران، مداحان اهل بیت عصمت و طهارت با اجرای مرثیه و نوحه‌خوانی، فضای مراسم را آکنده از حزن و اندوه کردند.
طنین سلام رهبر مجاهد شهید انقلاب 
به حضرت سیدالشهدا(ع) در مراسم وداع
طنین سلام رهبر مجاهد شهید انقلاب به حضرت سیدالشهدا(ع) در مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، رنگ و بوی عاشورایی به فضای مراسم بخشید.
جمعی از اتباع و زائران پاکستانی با حضور در مصلای امام خمینی(ره) تهران، در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی شرکت کردند.
به گزارش فارس، همزمان با برگزاری مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، هزاران نفر از عزاداران با سردادن شعار «لبیک یا خامنه‌ای» فضای مراسم را یکصدا همراهی کردند.
این شعار در بخش‌هایی از مراسم با همنوایی گسترده حاضران طنین‌انداز شد و فضای مصلی را سرشار از شور، احساس و همبستگی کرد.
حاضران همچنین شعار «مرگ بر آمریکا» سر دادند. جمعیت عزادار با سردادن شعار «لبیک یا حسین» نیز فضای مراسم را آکنده از حال و هوای عاشورایی کرد.
این شعار در بخش‌هایی از مراسم به‌صورت یکصدا از سوی عزاداران طنین‌انداز شد و حاضران با سینه‌زنی و همنوایی، ارادت خود را به حضرت سیدالشهدا(ع) و رهبر شهید انقلاب اسلامی ابراز کردند.
حرف ما یک کلام! انتقام! انتقام!
شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان در گزارشی از مراسم تشییع رهبر شهید ایران نوشت: هزاران نفر با چشمانی اشک‌آلود و مشت‌هایی که ریتم‌وار بر سینه فرود می‌آمد، پیکر حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای را در میان شعار «انتقام» بدرقه کردند.
سی‌ان‌ان به نقل از آسوشیتدپرس نوشت که جمعیت یکصدا فریاد می‌زدند: «حرف ما یک کلام! انتقام! انتقام!»