کد خبر: ۳۳۳۲۱۵
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۳

رشد ۵۰۰ درصدی کمک‌های مردمی به بهزیستی در دوران جنگ

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش همراهی مردم با این سازمان در روزهای جنگ گفت: در ۴۰ روز جنگ، هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان کمک مردمی به سازمان بهزیستی جذب شد.
به گزارش سازمان بهزیستی کشور، سید جواد حسینی با تأکید بر نقش محوری خیرین، کارآفرینان و داوطلبان مردمی در پیشبرد مأموریت‌های بهزیستی اظهار داشت: خیرین، کارآفرینان و داوطلبان مردمی شریک بالاصاله سازمان بهزیستی هستند و ما در سازمان بهزیستی بالوکاله عمل می‌کنیم بنابراین وظیفه ما برداشتن موانع، پشتیبانی و حمایت از این ظرفیت‌هاست.
حسینی با اشاره به رشد کمک‌های مردمی در شرایط جنگی افزود: در ۴۰ روز جنگ، مردم یک‌هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان به سازمان بهزیستی کمک کردند این در حالی است که در شرایط جنگ به‌طور طبیعی مشارکت‌های مردمی کاهش می‌یابد اما جنگ ۴۰روزه تمام قواعد را تغییر داد و کمک‌ها حدود ۵۰۰ درصد افزایش یافت. وی با تأکید بر ضرورت توسعه کمی و کیفی جامعه خیرین حامی معلولان ادامه داد: نگاه ما این است که جامعه خیرین حامی معلولان توسعه کمی و کیفی پیدا کند چون راه افزایش رفاه اجتماعی، جلوگیری از لغزش طبقاتی و پیشگیری از فقر را در همین مسیر می‌دانیم بر همین اساس، شبکه‌سازی جامعه خیرین حامی معلولان در کشور مورد توجه جدی قرار گرفته است.