کد خبر: ۳۳۲۱۶۳
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۷

اعتراض پرواز همای به خیانت

عرصه هنر ملی، بار دیگر به میدان رسوایی خائنان و بیداری غافلان تبدیل شده است. انتشار نماهنگ جدید «خیانت» با صدای پرواز همای و جابر بهارمست که در حوزه هنری انقلاب اسلامی تولید شده، نمونه‌ای دیگر از فریاد علیه وطن‌فروشی است.
این اثر با تلفیقی هنرمندانه از موسیقی سنتی ایرانی و سبک رپ، مستقیماً قلب کسانی را نشانه رفته است که در بزنگاه‌های تاریخی و هجوم دشمن بیگانه، خاک و ناموس خود را به ثمن بخس فروختند. همای و بهارمست در این اثر، ایران را سرزمینی کهن و همواره سرافراز توصیف کرده و به صراحت تأکید می‌کنند که حافظه تاریخی ملت ایران، هرگز خائنان را فراموش نخواهد کرد.
نماهنگ «خیانت» بیش از آنکه یک اثر موسیقایی باشد، یک روایت صریح در باب «مرزبندی با دشمن» است. انتشار این اثر، بار دیگر نقاب از چهره کریه برخی به اصطلاح «سلبریتی‌های گلخانه‌ای» برداشت؛ جماعتی که در روزهای آرامش، ارتزاق‌شان از سفره این نظام و هویت‌شان وامدار این مردم است، اما به محض آنکه سایه تهدید دشمن بیگانه بلند می‌شود، خفقان مرگ می‌گیرند یا با مواضع دوپهلو و سکوت خائنانه خود، چراغ سبزی به دشمنان این آب و خاک نشان می‌دهند.
این به اصطلاح ستاره‌های کاغذی و سلبریتی‌های اجاره‌ای که برای یک لبخند غربی‌ها قلم‌فرسایی می‌کنند، در برابر حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی کشورمان، سکوتی پیشه کردند که بوی گند خیانت و بزدلی از آن به مشام می‌رسد.
در میان این هیاهوی کرکننده سکوت سلبریتی‌های بی‌هویت، موضع صریح هنرمندانی چون پرواز همای (خواننده رسمی تیم ملی فوتبال در جام جهانی) که همواره بر حمایت از تمامیت ارضی کشور پای فشرده است، نشان داد که هنر واقعی نه در خدمت ‌گرین‌کارت‌های غربی، بلکه در خدمت آرمان‌های یک ملت است. «خیانت» ثابت کرد که هنر تراز انقلاب اسلامی، هنری بیدار، تهاجمی و رسواکننده مروجان سازش و تسلیم است؛ اثری که نشان داد مردم ایران همواره میان هنرمند وطن‌دوست و سلبریتی وطن‌فروش، تمایز قائل خواهند بود.