کد خبر: ۳۲۱۷۳۷
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹

کشف 156 خودروی لوکس قاچاق به ارزش 885 میلیارد تومان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، از کشف 
156 دستگاه خودروی لوکس خارجی به ارزش 885 میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی با اشاره به اشراف اطلاعاتی و کنترل و رصد صورت‌گرفته بر قاچاق خودرو و شناسایی دلالان این حوزه، اظهار داشت: در بررسی‌های انجام‌شده، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی سه باب انبار شدند که در آن‌ها تعداد 156 دستگاه خودروی خارجی وارداتی با نشان‌های تجاری «بی‌وای‌دی»، «فولکس»، «لکسوس» و... وجود داشت.
رحیمی با اشاره به تشکیل سه پرونده برای متهمان دستگیرشده گفت: ارزش خودروهای مکشوفه 885 میلیارد تومان برآورد می‌شود که در این خصوص تاکنون مبلغ 544 میلیارد تومان جریمه صادر شده و پرونده برای سیر مراحل قانونی به اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان تهران ارسال گردیده است. این کشف با بهره‌گیری از ظرفیت و همکاری سازمان صمت و اداره‌کل تعزیرات استان تهران انجام شد.
وی با اشاره به اینکه مقابله با همه مصادیق قاچاق کالا در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار دارد، بیان داشت: هم‌وطنان گرامی در راستای مقابله همه‌جانبه با جرائم و مفاسد اقتصادی، از جمله احتکار و نگهداری غیرقانونی کالای اساسی، سوخت و خودرو و...، مراتب را به شماره تلفن 096300 پلیس امنیت اقتصادی گزارش دهند.