کد خبر: ۳۲۱۷۳۳
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
سخنگوی وزارت آموزش ‌و‌ پرورش:

فوق‌العاده خاص اگر برای کارمندان دولت تصویب شود به معلمان هم پرداخت می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش‌و‌پرورش درباره فوق‌العاده خاص معلمان گفت: اجرای این طرح منوط به تصویب نهائی دولت برای همه کارکنان است و در صورت ابلاغ، معلمان نیز از آن بهره‌مند خواهند شد.
علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره استخدام معلم‌های غیرانتفاعی و تاثیر میزان ضریب شاغلین در آزمون استخدامی اظهار داشت: قانون‌گذار این موارد را مشخص کرده نه آموزش‌وپرورش. طبق قانون برنامه هفتم افرادی که در مدارس دولتی یا نهضت سوادآموزی سابقه فعالیت دارند، به ازای هر سال خدمت، یک‌دهم ضریب می‌خورند، اگر پنج سال سابقه داشته باشند عدد ۱.۵ برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود و سقف آن هم پنج سال است.
فرهادی با بیان اینکه ۵۰ درصد در پنج سال سهمیه برای آن‌ها در نظر گرفته شده افزود: قانون است و آموزش‌وپرورش مکلف به اجرای آن است. در مورد مدارس غیر‌دولتی به سن آنها اضافه کرده و گفته کسی که در مدارس غیردولتی سابقه داشته باشد به سقف سنی وی اضافه می‌شود. وی درباره پرداخت فوق‌العاده خاص به معلمان ادامه داد: اگر فوق‌العاده خاص برای سایر کارمندان محقق شود به همه معلمان هم تعلق می‌گیرد، مسئله اینجاست که هنوز دولت فوق‌العاده خاص را برای هیچ‌کدام از کارکنان دولت مصوب نکرده است به مانند سایر کارکنان دولت پیگیر موضوع هستیم، اگر مصوب شود معلمان هم از این طرح بهره‌مند باشند.
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درخصوص استخدام و افزایش رسته خدمتگزاران در آموزش‌وپرورش گفت: فرد خدمتگزار آن شغل را قبول کرده، اگر قرار باشد کسی که یک شغلی را پذیرفته، ادامه تحصیل دهد و شغل دیگری را انجام دهد، آن شغل خالی می‌ماند. این افراد، امسال بیشترین افزایش حقوق را تا ۷ میلیون تومان داشتند.