کد خبر: ۳۲۰۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲
روز تلخ برای تکواندو در مسابقات جهانی

دو مدال‌آور المپیک حذف شدند

دو ملی‌پوش پرافتخار تکواندو ایران که دارنده مدال‌های طلا و نقره بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس بودند، در روز نخست مسابقات قهرمانی جهان با شکست برابر حریفان خود از دور رقابت‌ها حذف شدند.
رقابت‌های روز نخست از بیست و هفتمین دوره مسابقات جهانی تکواندو از دیروز جمعه دوم آبان ماه با برگزاری اوزان ۸۷+ کیلوگرم آقایان و ۵۷- کیلوگرم بانوان با مبارزات آرین سلیمی و ناهید کیانی آغاز شد. در وزن ۵۷- کیلوگرم که ۵۴ تکواندوکار حضور دارند، ناهید کیانی پس از یک‌ دور استراحت به مصاف برنده «داریا کاستنویچ» از اوکراین رفت و ۲ بر یک به پیروزی رسید اما در دور یک هشتم مقابل «فیث دایلون» از آمریکا دارنده ۴ مدال گرندپری و برنز پرزیدنت کاپ آمریکا، ۲ بر صفر مبارزه را واگذار کرد و حذف شد. در وزن ۸۷+ کیلوگرم نیز با حضور ۴۳ تکواندوکار پس از یک‌دور استراحت، در نخستین مبارزه خود به مصاف با «دانیل گویکوچه آ» از کوبا دیدار کرد و دو بر صفر پیروز شد. نماینده وزن ۸۷+ کیلوگرم کشورمان برابر «آندری‌هاربار» از اوکراین دارنده برنز یونیورسیاد آلمان ۲ بر یک نتیجه را در مرحله یک هشتم واگذار کرد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. گفتنی است امروز شنبه سوم آبان ماه مسابقات اوزان ۴۹- کیلوگرم بانوان و ۶۳- کیلوگرم آقایان پیگیری می‌شود که مهلا مؤمن‌زاده و مهدی حاجی موسائی نمایندگان کشورمان خواهند بود. 
مهدی حاج موسایی در وزن ۶۳- کیلوگرم که ۶۹ تکواندوکار حضور دارند، دور نخست باید با «مکینتاش» از انگلیس پیکار می‌کند و سپس به دیدار آلبانی و لهستان پیکار می‌کند. در ورن۴۹- کیلوگرم نیز ۵۰ تکواندوکار حضور دارند که مهلا مؤمن‌زاده ابتدا به دیدار «کارابو کولا» از بوتان مبارزه می‌کند و سپس به دیدار برنده «تانینبا» اژ فرانسه خواهد رفت.
بیست‌وهفتمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۸۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف به مدت هفت روز در ووشی چین برگزار خواهد شد.