کد خبر: ۳۱۸۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰

سردار اخوان: خبر‌های خوبی از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه در راه است

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به افزایش توان دفاعی نیروی زمینی سپاه گفت: خبر‌های خوبی در آینده از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه خواهیم شنید.
سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جلسه هم‌اندیشی با مدیران و مسئولان اصحاب رسانه با اشاره به نقش آگاهی‌بخشی اصحاب رسانه در جامعه، اظهار داشت: خبرنگاران نقش مهمی در انعکاس اخبار در جنگ ۱۲ روزه 
با رژیم صهیونی داشتند. وی ادامه داد: امید است بتوانیم یک تعامل و هم‌افزایی با اصحاب رسانه داشته باشیم و نکات مدنظر اصحاب رسانه در انعکاس اخبار را در صحنه عمل پیاده کنیم.
سردار اخوان با اشاره به اهمیت وحدت رویه در امور جاری کشور، عنوان کرد: وحدت رویه در انعکاس امور رسانه‌ای هم می‌تواند انجام شود و باید هدف از انتشار یک خبر مشخص شود؛ همچنین در موضوع خبر ما از یک اصولی تبعیت می‌کنیم که دقت و صحت در انتقال خبر در راس آن است.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهمیت پیگیری در امور جاری، تاکید کرد: موانع گسترش روابط با اصحاب رسانه باید شناسایی و رفع شوند تا در جهت اعتلای خبری در مجموعه بکوشیم.
به گزارش دفاع‌پرس، وی عنوان کرد: انتشار سریع، بموقع و دقیق یک خبر، موفقیت را برای یک خبرنگار یا یک مجموعه خبری به ارمغان خواهد آورد؛ برای مثال در موضوعات امنیتی و نظامی سرعت و دقت در انتقال اخبار بسیار مهم است. 
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه دشمن از هوش مصنوعی برای انعکاس برخی اخبار استفاده کرد و این موضوع جای تامل جدی دارد. وی گفت: امروز در بهداری نیروی زمینی سپاه از هوش مصنوعی جهت شناسایی بیماری‌های مهم از جمله سرطان استفاده می‌کنیم؛ در حقیقت هوش مصنوعی روش تشخیص را آسان و سرعت و دقت شناسایی بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. سردار اخوان با بیان اهمیت نقش رسانه در مبارزه با جنگ شناختی دشمن، تاکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند در مقابل جنگ شناختی دشمن با تولید محتوای مؤثر بایستند.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: رزمندگان نیروی زمینی سپاه شبانه‌روز تلاش می‌کنند تا نقاط ضعف را برطرف کنند و شرایط نیروی زمینی سپاه در حوزه آمادگی دفاعی بسیار خوب است.
آمادگی نیروی زمینی سپاه 
بسیار خوب است
وی با اشاره به اینکه وضعیت آمادگی یگان‌های نیروی زمینی بسیار خوب است بیان داشت: خبر‌های خوبی از قدرت دفاعی نیروی زمینی سپاه خواهیم شنید. 
سردار اخوان خاطرنشان کرد: پل ارتباطی نیروی زمینی سپاه با مردم اصحاب رسانه هستند و امید هست ارتباطات مردمی به کمک اصحاب رسانه افزایش یابد. 
سرهنگ پاسدار شهرام عسکریان، معاون روابط عمومی نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: عمق‌بخشی و آگاهی‌بخشی از لزوم کار خبری است و می‌توان هم‌افزایی بین نیروی زمینی و اصحاب رسانه افزایش یابد.
وی افزود: باید ارتباط و تعامل با اصحاب رسانه را با برطرف کردن اشکالات گسترش دهیم.