فقط یک انگشتر از فرزندم آوردند
درچه- خبرنگار کیهان، سيدمحمدحسين مجيدی درچه:
حاج نادعلی براتی جانباز رشید اسلام در دیدار با خادم ياران رضوی شهرستان خمینیشهر و درچه که همراه با پرچم متبرک رضوی حضور داشتند، گفت: پسرم شهید محمد براتی همیشه به مادرش و رفقا میگفت دعا کنید شهید شوم! دعا کنید شهید شوم! و شهید محمد، نوروز امسال، حدود هزار نفر را از سراسر استان به راهیان نور برد و اکنون مرتب پیام میدهند و در روستاها و محلههایشان برایش یادواره میگیرند.
وی افزود: امیدوارم خداوند این هدیه که به ما داده بود از ما بپذیرد. محمد، فدائی مردم و مقام معظم رهبری بود و در فعالیتهای مسجد و مراسم مذهبی حضور فعال داشت.
سیدمحمدباقر محمدی دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان خمینیشهر طی سخنانی شهادت محمد براتی را به خانواده تبریک و تسلیت گفت و بیان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با قضات مطالب ارزشمندی درباره اتحاد بیان فرمودند و اینکه این پرچم جمهوری اسلامی ایران به دست آقا امام زمان(عج) سپرده میشود و ما پیروز نهائی هستیم.
محمدی افزود: دشمن افکار پلیدی جهت سرنگونی حکومت اسلامی داشت و آنها میخواستند بعد از شهادت مسئولان، ۲۳۰ هزار نفر وارد کشور کنند و حکومت اسلامی را ساقط کنند همانگونه که در کشور سوریه و عراق و افغانستان و سایر کشورها اقدام کردند.
ستون خیمه انقلاب سریع جایگزین فرماندهان شهید را مشخص کرد و شب اول دشمن را غافلگیر کردیم و با موشکهای خودمان به دشمن حمله کردیم. قدر ولی فقیه و ولایت فقیه و محور را داشته باشیم شکر نعمت را بدانیم.