کد خبر: ۳۱۴۵۵۲
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲
مدیر سابق کشتیرانی:

بسیاری از دستاوردهای توسعه‌ای کشور در زمان تحریم بوده است

عضو سابق هیئت‌مدیره شرکت کشتیرانی گفت: اسنپ‌بک چیز جدیدی نیست و از سال ۸۸ با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس؛ «علی اکبر غنجی» در واکنش به تهدید اروپایی‌ها مبنی بر فعال‌سازی مکانیسم ماشه اظهار کرد: در مکانیسم ماشه بیشتر درباره ممنوعیت انتقال دانش هسته‌ای و موشکی و‌ محدود کردن برخی دارایی‌های ایران اشاره شده است.
او ادامه داد: در مکانیسم ماشه اشاره شده که قطعنامه‌های
 ۱۶۹۶ و ۱۷۳۲ سال ۲۰۰۶، قطعنامه ۱۷۴۷ مصوب سال ۲۰۰۷، قطعنامه ۱۸۰۳ سال ۲۰۰۸، قطعنامه ۱۹۲۹ سال ۲۰۱۰، قطعنامه ۱۸۳۵ و ۱۹۸۴، که در این سه مورد آخر، بیشتر تحریم‌های گسترده معاملات مالی شرکت‌های حمل‌ونقلی و موشک‌های بالستیک و دانش‌های تعهدی بوده، بازخواهد گشت.
عضو سابق هیئت‌مدیره شرکت کشتیرانی افزود: بیشتر این تحریم‌ها در موضوع واردات یا ممنوعیت واردات دانش هسته‌ای و موشکی و مسدود کردن بخشی از دارایی‌های ایران بوده است؛ یعنی ما از سال ۸۸ تا ۹۷ تحت شدیدترین تحریم‌ها بوده‌ایم. پس اسنپ‌بک چیز جدیدی نیست و از سال ۸۸ با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.
غنجی تصریح کرد: بسیاری از این دستاوردهایی که الان به عنوان دستاوردهای توسعه‌ای شناخته می‌شود مانند پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، توسعه ناوگان لجستیکی کشور چه دریایی و چه ریلی، ساخت‌وسازهای داخل کشور، پروژه‌های بزرگی مثل اتمام کارهای متروی تهران، ماشین‌آلات مترویی، تجهیز بسیاری از پتروشیمی‌ها و ساخت پتروشیمی‌ها در همین سال‌هایی بوده که همه این تحریم‌ها وجود داشته است. مگر تحریمی لغو شده بود که بازگشت مکانیسم ماشه برای ما مهم باشد؟