تلاش موساد برای به جان هم انداختن ارتش و دولت پاکستان
روزنامهنگار برجسته پاکستانی فاش کرد که به دنبال حمایت قاطع سران ارتش و دولت پاکستان از ایران در جنگ 12 روزه، موساد تلاش گستردهای را برای ایجاد اختلاف بین ارتش و دولت پاکستان آغاز کرده است.
هفته گذشته برخی رسانهها با انتشار شایعاتی اعلام کردند که فرمانده ارتش پاکستان جای رئیسجمهور این کشور را خواهد گرفت. اما سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان، شایعات مبنی بر مطالبه استعفا از رئیسجمهوری این کشور و جایگزینی وی با فرمانده ارتش را قویاً رد کرد و به عوامل اشاعه اطلاعات غلط و همدستی آنان با سرویسهای خارجی متخاصم هشدار داد. وی گفت: «به کسانی که در این روایت جعلی دخیل هستند میگوییم، هر کاری که میخواهید با همکاری سرویس خارجی متخاصم انجام دهید و ما نیز هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا پاکستان دوباره قوی شود».
با گذشت چند روز از این شایعات حالا مشخص شده است که رژیم صهیونیستی پشتپرده انتشار این شایعات بوده است. در همین راستا مجری تلویزیونی مشهور پاکستان به نقل از منابع موثق اطلاعاتی کشورش از ناکامی پروژه سرویس جاسوسی موساد علیه مثلث قدرت در اسلامآباد (رئیسجمهوری، نخستوزیر و فرمانده ارتش) درپی عصبانیت رژیم صهیونیستی از حمایت صریح پاکستان از جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه پرده برداشت.
«حامد میر» روزنامهنگار برجسته و مجری شبکه «جیونیوز» با اشاره به واکنش اخیر دولت پاکستان به شایعهپراکنی علیه «آصف علی زرداری» رئیسجمهوری این کشور و اینکه وی قرار است از مقام خود برکنار و فرمانده ارتش جایگزین او شود، گفت: این یک پروژه اسرائیلی تحت هدایت سرویس موساد برای تخریب و ترور شخصیتی تروئیکای قدرت در اسلامآباد یعنی زرداری-شهباز-منیر بود که برملا شد.
به گزارش ایرنا وی اظهار داشت: مواضع زرداری در دوره اول ریاستجمهوری خود بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ علیه هرگونه پیوستن پاکستان به کارزار مخالف سوریه و تلاش برای آشتی بین تهران و ریاض با کمک چین بود که باعث شد موساد برای هرجومرج داخلی و سناریوی تخریب شخصیتی علیه این سیاستمدار دست بهکار شود. «حامد میر» ادامه داد: پس از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران، تروئیکای قدرت در اسلامآباد یعنی آصف علی زرداری رئیسجمهوری، شهباز شریف نخستوزیر و ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش قویاً در کنار ایران ایستادند و از همسایه خود در برابر حمله صهیونیستها حمایت کردند که منجر به تحرکات جدید موساد برای ایجاد بیثباتی سیاسی در پاکستان شد. این چهره رسانهای پاکستان گفت: همزمان با توطئه موساد، حتی برخی از قدرتهای خارجی نیز سعی در تحت فشار قرار دادن رهبری سیاسی- نظامی پاکستان برای عقبنشینی از مواضع خود در حمایت از ایران داشتند اما این [راهبرد] نیز به در بسته خورد.
وی افزود: شایعات اخیر مبنی بر اختلافات بین تروئیکای قدرت در اسلامآباد و فشار رهبری ارتش بر رئیسجمهوری برای استعفا و جایگزینی آن با ژنرال سید عاصم منیر نیز از تلاش جدید موساد حکایت دارد که البته دولت پاکستان آن را بموقع خنثی کرد و مردم را نسبت به توطئه «سرویس جاسوسی متخاصم» آگاه ساخت.