کد خبر: ۳۱۴۲۸۱
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵
تاکر کارلسون تأکید کرد

اسرائیل، پشت رسوایی بزرگ «جفری آپستین»!

سرویس خارجی-
«تاکر کارلسون» خبرنگار سرشناس آمریکایی نیز تأیید کرد که رژیم صهیونیستی پشت رسوایی بزرگ جنسی 
«جفری آپستین» قرار دارد که، بسیاری از چهره‌های بانفوذ و مقامات آمریکایی در آن، به تله افتاده‌اند.
این روزها بار دیگر پرونده فساد جنسی «جفری آپستین» در آمریکا بر سر زبان‌ها افتاده است. اما قبل از این که به ابعاد جدید این پرونده بپردازیم، باید روشن شود که اصلاً «آپستین» که بود و چه نقشی در سیاست آمریکا بازی می‌کرد. «جفری آپستین» سرمایه‌دار آمریکایی و مدیرمالی بود که به دلیل روابط نزدیک با چهره‌های قدرتمندی مانند دونالد ترامپ و بیل کلینتون و همچنین اتهامات قاچاق جنسی و سوءاستفاده از افراد زیر سن قانونی شناخته می‌شد. او در سال ۲۰۰۸ به جرایم سنگین جنسی محکوم و پس از آزادی در سال ۲۰۱۹ به اتهامات جدید قاچاق جنسی بازداشت شد. آپستین در ۱۰ اوت ۲۰۱۹ 
(19 مرداد 1398) در سلول خود در یک زندان فدرال در نیویورک به شکل مرموزی درگذشت! دلیل مرگ او در روایت‌های رسمی خودکشی اعلام شد اما خرابی دوربین‌های نظارتی، سهل‌انگاری نگهبانان و یافته‌های پزشکی قانونی که با قتل سازگارتر بودند، مرگ او را مشکوک کرده و به گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال قتل برای جلوگیری از افشای اسرار افراد بانفوذ منجر شد. 
مردی که زیاد می‌دانست
«آپستین» روابط نزدیکی با چهره‌های برجسته‌ای مانند بیل کلینتون، دونالد ترامپ و شاهزاده اندرو در انگلیس داشت و به همین دلیل بعد از مرگش گاه با عناوینی مانند «خزانه‌دار اسرار اصحاب قدرت» یا «مردی که زیاد می‌دانست» توصیف می‌شد. به گزارش رسانه‌های آمریکایی این القاب به‌ویژه به گمانه‌زنی‌ها درباره «لیست مشتریان» او مرتبط هستند؛ لیستی که گمان می‌رود شامل نام‌های افراد سرشناسی است که با فعالیت‌های غیرقانونی او در ارتباط بوده‌اند. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که او اطلاعاتی حساس درباره این افراد در اختیار داشت که می‌توانست در صورت افشا، تبعات سنگینی داشته باشد. این ارتباطات باعث شده برخی معتقد باشند که مرگ او برای جلوگیری از افشای این اطلاعات ترتیب داده شده است.
رد پای ترامپ در پرونده
طی سال‌های گذشته بارها اسم ترامپ در این پرونده مطرح شده است. اخیراً «ایلان ماسک» وزیر کارآمدی سابق ترامپ هم پس از بروز اختلاف با وی، به صراحت در یک توئیت پای او را به این پرونده کثیف غیراخلافی باز کرد و نوشت: «نام شخص ترامپ هم در پرونده‌های مربوط به جفری آپستین قاچاقچی جنسیِ محکوم‌شده، وجود دارد.» ماسک در پستی در  شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اسم ترامپ هم در پرونده آپستین هست به همین‌خاطر هم پرونده را در دسترس مردم قرار نداده‌اند. روز خوبی داشته باشی ترامپ!» «ایلان ماسک» همچنین ترامپ را تهدید کرد که افشاگری‌های بیشتری در این خصوص انجام خواهد داد. او نوشت: «وقت انداختن یک بمب واقعاً بزرگ است. این پست را برای آینده نگه دارید. حقیقت آشکار خواهد شد.» 
ترامپ پیش از انتخابش در انتخابات نوامبر گذشته 
(آبان 1403) گفته بود که «هیچ مشکلی با انتشار اسناد مربوط به آپستین ندارد»؛ موضوعی که شماری از قانونگذاران و کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز خواستار آن شده بودند. ترامپ سال گذشته هرگونه ارتباط با آپستین را رد کرده و گفته بود «من هرگز سوار هواپیمای آپستین نشدم، یا در جزیره احمقانه‌اش نبودم. باید قوانین سخت‌گیرانه‌ای علیه هوش مصنوعی وضع شود؛ چون در آینده به مشکلی بسیار بزرگ و خطرناک تبدیل خواهد شد.» 
اخیراً وزارت دادگستری آمریکا و اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) تحقیق در مورد پرونده جنجالی جفری آپستین،‌ مبنی بر ایجاد یک حلقه فحشا و استثمار جنسی برای افراد زیر سن قانونی که این تاجر معروف آمریکایی سال‌ها پیش در آن متهم شده بود را دوباره آغاز کرده‌ بود. اما از درون این تحقیقات نیز گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ ظاهراً جان سالم به در برده است. دوشنبه (هفته گذشته) وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی رسماً ادعا کردند که کارشناسان برخلاف تصور تحلیلگران و افکار عمومی مردم هیچ «لیستی از موکلان» آپستین پیدا نکرده‌اند. منظور از موکلان افراد مشهور اعم از مقامات رسمی آمریکایی است که گفته می‌شود در تجارت جنسی کودکان زیر سن قانونی با آپستین همکاری داشته‌اند. با توجه به دوستی رئیس‌جمهور آمریکا و مهمانی‌های مشترک او با آپستین، پیش‌بینی می‌شد نام «دونالد ترامپ» در این لیست باشد. همچنین در این گزارش احتمال قتل آپستین در زندان که گفته می‌شود توسط موساد انجام شده،‌ رد و بر خودکشی او تاکید شده است.
تأیید نقش موساد در پرونده آپستین
طی سال‌های اخیر بارها‌ اسم رژیم صهیونیستی و موساد در پرونده «آپستین» مطرح شده است. برخی گزارش‌ها از منابع معتبر غربی نشان می‌دهد که «جفری آپستین»، سازمان‌دهنده قاچاق و استثمار جنسی دختران کم‌سن‌وسال با سازمان اطلاعاتی اسرائیل، موساد در ارتباط بوده است. بر اساس گزارش دیلی‌میل این همکاری به زمانی برمی‌گردد که «ایهود باراک»، نخست‌وزیر سابق اسرائیل، رئیس موساد بود و با آپستین رابطه دوستانه داشت. طبق اسناد منتشرشده ایهود باراک و آپستین حداقل ۳۶ بار با هم ملاقات کرده و این درست زمانی است که دختران کم‌سن‌وسال گفته‌شده وارد جزیره شخصی آپستین شده‌اند. گفته می‌شود انگیزه این ارتباط ایجاد شبکه‌ای از دختران بود که به نفع اسرائیل جاسوسی کرده و از سیاستمداران آمریکایی اطلاعات لازم را به سرقت ببرند.
«تاکر کارلسون» روزنامه‌نگار و مجری سرشناس آمریکایی نیز در اظهارات جدیدی نقش موساد در این پرونده را تأیید کرد. مجری سابق فاکس‌نیوز روز جمعه در سخنرانی خود در یک نشست دانشجویی گفت: «سؤال اصلی این نبود که آیا جفری آپستین یک آدم عجیب و غریب بود یا نه؟ سؤال اصلی این بود که چرا او این کار را می‌کرد، از طرف چه کسی و برای تامین منافع چه کسی پول می‌گرفت؟» به گزارش فارس،‌ کارلسون در سخنرانی خود در این نشست دانشجویی تاکید کرد: «فکر می‌کنم پاسخ واقعی این است که جفری آپستین از طرف سرویس‌های اطلاعاتی احتمالاً غیرآمریکایی،‌ کار می‌کرد... آن دولت خارجی اسرائیل است.» این مفسر سیاسی جمعه‌شب در سخنرانی خود با انتقاد از دولت ترامپ به دلیل عدم تحقق وعده‌هایش در مورد شفافیت،‌ دلیل تاثیرگذاری پرونده آپستین بر جامعه مگا (حامیان ترامپ) را این‌گونه توضیح داد: «مردم عادی با تماشای اینکه یک طبقه خاص از مردم هر بار از همه‌چیز قسر درمی‌روند،‌ ناامید شده‌اند.» بنابر تحلیل روزنامه «دیلی‌بیست» این اظهارات می‌تواند وضعیت بحرانی کنونی موجود در بالاترین سطوح دولت آمریکا را بیش از پیش شعله‌ور کند. روز جمعه «کش پاتل»، مدیر اف‌بی‌آی و «دن بونگینو،» معاون مدیر اف‌بی‌آی خواستار استعفای «پم بوندی»، دادستان کل آمریکا به دلیل نحوه مدیریت او در بررسی پرونده آپستین هستند.
از جنگ تعرفه‌ای چه خبر
همزمان گزارش‌ها نشان می‌دهد سیاست تعرفه‌ای ترامپ انشقاق بین آمریکا و متحدین اروپایی این کشور را بیش از پیش گسترده‌تر کرده است. رئیس کمیسیون اروپا در همین رابطه با اشاره به تنش‌های اتحادیه اروپا با واشنگتن بر سر افزایش تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای اروپایی گفته است: «روابط با آمریکا شاید هرگز مانند گذشته نشود.» براساس گزارش یوروستات، در سال ۲۰۲۴ آمریکا بزرگ‌ترین صادرکننده کالا به اتحادیه اروپا و دومین مقصد واردات اتحادیه اروپا پس از چین بود. روز جمعه همچنین وزرای امور خارجه چین، کانادا و استرالیا درخصوص تعرفه‌های آمریکا، گفت‌وگو کردند. «وانگ ییروز» وزیر خارجه چین در دیدار با «آنیتا آناند» وزیر امور خارجه کانادا، در حاشیه نشست وزرای امور خارجه آسه‌آن، گفت: آمریکا از تعرفه‌ها «سوءاستفاده» می‌کند، نظم اقتصادی و تجاری بین‌المللی را تضعیف می‌کند و با این اقدامات رشد اقتصادی جهانی را کند می‌کند و حتی تعرفه‌های بالایی را بر کشورهای کوچک و فقیر اعمال می‌کند.