کد خبر: ۳۱۴۱۳۳
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
در جدیدترین اقدام ضدایرانی انجام شد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه نهادهای مرتبط با ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم سیاست فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ و در پی مشارکت واشنگتن در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران اعلام کرد مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید را علیه نهادهایی که با ایران در ارتباط هستند، اعمال کرده است.
وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای و با تکرار ادعاهای ضدایرانی مدعی شد که این نهاد جنگ اقتصادی علیه کشورهای غیرهمسو با سیاست‌های یکجانبه واشنگتن، افراد بیشتری از شبکه «بانکداری سایه ایران» را هدف قرار می‌دهد.
به گزارش ایرنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا با تکرار ادعاهای خود علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادعا کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) ۲۲ نهاد مستقر در هنگ‌کنگ، امارات متحده عربی (UAE) و ترکیه را به دلیل نقش آنها در تسهیل فروش نفت ایران که به نفع نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC-QF) است، تحریم می‌کند.
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار ادعاهای واشنگتن مدعی شد: «حکومت ایران به شدت به سیستم بانکی سایه خود برای تامین مالی برنامه‌های بی‌ثبات‌کننده تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک خود متکی است، نه برای منافع مردم ایران و وزارت خزانه‌داری همچنان بر مختل کردن این زیرساخت سایه که به ایران اجازه می‌دهد ایالات متحده و متحدان ما در منطقه را تهدید کند، متمرکز است.»
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بارها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌وگو با رئیس‌جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟
به رغم پنج دور برگزاری مذاکره غیرمستقیم میان ایران و آمریکا و ادعاهای ترامپ و دولتش مبنی بر رویکرد دیپلماسی در قبال ایران، رژیم صهیونیستی با هماهنگی و چراغ سبز آمریکا روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، و در حالی‌که تهران برای دور ششم مذاکرات غیر مستقیم با واشنگتن آماده بود، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، قریب به 1100 نفر از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.