کد خبر: ۳۱۳۸۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
مادورو:

واتساپ، ابزار صهیونیست‌ها برای ترور است فوراً حذف کنید

رئیس‌جمهور ونزوئلا هشدار داد، شبکه اجتماعی «واتساپ» ابزاری دست صهیونیست‌ها جهت اقدامات تروریستی است و مردم باید این پلتفرم را از گوشی‌های خود حذف کنند.
طی روزهای اخیر اخبار و گزارش‌های زیادی منتشر شده است که از شبکه اجتماعی واتساپ صهیونیست‌ها در فلسطین، لبنان و ایران برای برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات تروریستی استفاده کرده و می‌کنند. 
در همین راستا نیز مقامات امنیتی کشورمان به مردم توصیه کرده‌اند که این پلتفورم را از گوشی‌های خود حذف کنند. رئیس‌جمهور ونزوئلا هم در برنامه‌ای تلویزیونی با اظهار این‌که پیام‌رسان واتساپ برای فعالیت‌های جاسوسی و کشتار فلسطینیان استفاده شده است، اعلام کرد که این پیام‌رسان را حذف کرده و کشورش در حال تلاش برای طراحی یک پیام‌رسان امن داخلی است. 
به گزارش ایسنا،‌ «نیکولاس مادورو» با اعلام حذف پیام‌رسان واتساپ از تلفن همراه خود در برنامه تلویزیونی هفتگی خود، گفت: «واتساپ را از زندگی‌ام حذف کردم. خداحافظ واتساپ. دیگر دوستت ندارم!» وبگاه خبری کورئو دل کارونی گزارش داد که مادورو با اشاره به حملات علیه فلسطینی‌ها در جنگ غزه گفت: «آنها از طریق این پلتفرم برای مکان‌یابی و شلیک موشک برای کشتن افراد استفاده می‌کنند.»
«مادورو» با تکرار درخواست استفاده نکردن از واتساپ و توصیه به استفاده از موارد جایگزین گفت: «آنها شما را زیر نظر دارند. آنها از همه‌چیز زندگی شما باخبرند. من با واتساپ خداحافظی کردم، شما هم خداحافظی کنید.» او با اشاره به اینکه گرچه روسیه پیام‌رسان تلگرام را «خطرناک» اعلام کرده، اما از این پیام‌رسان استفاده می‌کند، گفت: «من از تلگرام استفاده می‌کنم اما نه برای کارهای مهم. ما در تلاشیم یک سامانه ارتباطی ایجاد کنیم که برای جاسوسی استفاده نشود، چه رسد به قتل. چراکه از تمامی این رسانه‌ها برای رصد زندگی افراد استفاده می‌شود... آنها از واتساپ برای کشتن دانشمندان هسته‌ای در ایران استفاده کردند که در حوزه فیزیک و ریاضیات تحقیق می‌کردند.»