کد خبر: ۳۱۳۳۹۳
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳
وزیر آموزش‌و‌پرورش اعلام کرد

شهادت ۲۰ دانش‌آموز در تجاوز رژیم صهیونیستی

وزیر آموزش‌و‌پرورش از شهادت ۲۰ دانش‌آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌و‌پرورش، علیرضا کاظمی در نشست کمیته فوریت‌ها که در اداره ناحیه دو مشهد برگزار شد، اظهار داشت: من برای ایجاد تحول در آموزش‌و‌پرورش آمده‌ام و با همراهی شما همکاران این کار را انجام خواهیم داد؛ در برنامه درسی و آموزش نیروی انسانی تحول ایجاد خواهیم کرد.
کاظمی ادامه داد: شخص رئیس‌جمهور اهمیت ویژه‌ای به آموزش‌و‌پرورش می‌دهند به‌گونه‌ای که صبح روز اعلام آتش‌بس با من تماس گرفتند و خواستار جلسه‌ای برای پیگیری امور آموزش‌و‌پرورش شدند.
وی افزود: رئیس‌جمهور به ایده «تحول در کشور از تحول در آموزش‌و‌پرورش شروع می‌شود»‌، باور دارند.
وزیر آموزش‌و‌پرورش با اشاره به ایده‌های رئیس‌‌جمهور درخصوص آموزش‌و‌پرورش، خاطرنشان کرد: ایشان دو برنامه مهم را در آموزش‌و‌پرورش دنبال می‌کنند؛ اولی کیفیت بخشی و دومی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی است.
کاظمی با اشاره به مسائل روز آموزش‌و‌پرورش، گفت: به‌زودی زمان برگزاری آزمون مدارس استعدادهای درخشان و نمونه‌دولتی مشخص خواهد شد؛ برای ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش افراد باید فارغ‌التحصیل مقطع تحصیلی مورد نظر باشند و از این لحاظ تغییری صورت نگرفته اما درخصوص مصاحبه‌های دانشگاه فرهنگیان صحبت این بود که نمره مصاحبه بین سایر بخش‌ها توزیع شود که من نپذیرفتم و گفتم مصاحبه‌ها حتماً برگزار شود.
وی با اشاره به پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان بازنشسته سال گذشته، عنوان کرد: پرداخت پاداش از طریق اوراق تأیید و اوراق آن صادر شده بود که به‌‌ خاطر شرایط کشور متوقف شد و پیگیر آن هستیم. 
 وزیر آموزش‌و‌پرورش از شهادت ۲۰ دانش‌آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.