کد خبر: ۳۰۹۸۲۶
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

جامعه‌ای که اصول و مبانی اسلامی را بشناسد دچار سردرگمی نمی‌شود

 
 
 
همدان- خبرنگار کیهان:
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: جامعه‌ای که اصول و مبانی اسلامی را درست بشناسد هرگز دچار التقاط و سردرگمی نخواهد شد.
حجت‌الاسلام حسین طیبی‌فر در نشست «حکمت مطهر» در جمع پاسداران انقلاب اسلامی همدان به بررسی چالش‌های فکری جامعه و نقش تفکرات التقاطی در ایجاد سردرگمی‌های فکری پرداخت و گفت: التقاط در باورها یکی از بیماری‌های فکری خطرناک است که باعث می‌شود فرد در یک زمان از ولایت حمایت کند و در زمان دیگر مقابل آن موضع‌گیری کند.
وی عنوان کرد: این نوع اندیشه که به‌صورت گزینشی آموزه‌های اسلامی را با مفاهیم غربی ترکیب می‌کند، جامعه را از مسیر اصلی هدایت خارج خواهد کرد.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شهید مطهری این تفکر را به‌خوبی شناخت و با آن مقابله کرد، اظهار داشت: یکی از عوامل شهادت ایشان وجود همین اندیشه التقاطی در جامعه بود. شهید مطهری در آثارش ماهیت این تفکر را تبیین و خطرات آن را در جامعه هشدار داد.
وی تأکید کرد: امروز یکی از نیازهای اساسی جامعه شناخت و تبیین چنین تفکراتی است زیرا عده‌ای از افراد و گروه‌های سیاسی گرفتار این نوع برداشت‌ها شده‌اند!
حجت‌الاسلام طیبی‌فر با تأکید بر اینکه باید تفکر سالم اسلامی در جامعه نهادینه شود، خاطرنشان کرد: مردم باید بتوانند در مواجهه با افکار التقاطی، آنها را شناسایی و تحلیل کنند.
وی یکی از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با انحرافات فکری را ارائه آموزش‌های صحیح در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی عنوان کرد و افزود: مربیان عقیدتی نقش مهمی در حفظ اصالت اسلامی و مبارزه با التقاط دارند.
وی با اشاره به اینکه جامعه‌ای که از لحاظ فکری مجهز باشد به راحتی تحت تأثیر جریانات انحرافی قرار نمی‌گیرد، بیان داشت: یکی از روش‌های مؤثر در درک بهتر این تفکرات و مقابله آنها مطالعه آثار شهید مطهری است. حجت‌الاسلام طیبی‌فر خاطرنشان کرد: امروز یکی از وظایف اصلی مربیان عقیدتی، آموزش اندیشه ناب اسلامی است تا جامعه در برابر شبهات و تحریف‌ها مقاوم شود. وی از همه مربیان عقیدتی و اندیشمندان خواست تا در زمینه شناخت و تبیین تفکر سالم اسلامی تلاش کنند.