سردار مهدینژاد:
پیچیدهترین پیشرفتهای فناورانه در نیروهای مسلح رقم خورده است
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیچیدهترین و جدیترین پیشرفتهای فناورانه ابتدا در نیروهای مسلح رقم میخورد.
سردار سرتیپ محمد مهدینژاد نوری، معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح صبح دیروز در رویداد کاربرد هوش مصنوعی در تجهیزات بدون سرنشین که به همت دانشگاه علوم و فنون هوائی شهید ستاری و در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: باید همکاریها با شرکتهای دانشبنیان بهصورت مستحکم و ناگسستنی شکل گیرد و افزایش یابد.
سردار مهدینژاد با تأکید بر لزوم همکاری با اساتید مطرح و مختلف کشور در سطح علمی و فناوری، ادامه داد: از سال ۱۳۶۴ در صنعت هواپیمای بدون سرنشین ورود پیدا کردیم و به لطف خداوند، امروز در جایگاهی از اقتدار و توانمندی در همه سطوح قرار داریم که میتوانیم صادرات داشته باشیم.
وی افزود: امروز با بسیاری از دانشگاهها و شرکای دانشبنیان همکاری داریم و در ۲ سال گذشته ۴۵۰ میلیارد تومان به این مجموعهها پرداختی داشتیم و کارهای ارزشمندی را پیش بردیم و امسال جهش زیادی در حوزههای فناوری خواهیم داشت. رویدادهای فناورانه موجب تقویت همکاریها با شرکتهای دانشبنیان و فناورانه میشود و برای هر یک از ردههای سازمانهای نیروهای مسلح صندوق فناورانه درخواست کردیم.
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: با توجه به تهدیدات و چشمانداز ترسیمشده عرصه همکاریها با شرکتهای دانشبنیان و فناورانه در حال توسعه است؛ چرا که این شرکتها میتوانند نیازهای مختلف ما را تأمین کنند و موجب پیشرفت کشور و نیروهای مسلح شوند.
سردار مهدینژاد با بیان اینکه هوش مصنوعی ترکیب چند نوع فناوری است، تصریح کرد: امروز آمریکاییها در خلیجفارس ناوگانهای بدون سرنشین دارند و برای جمعآوری اطلاعات از آنها استفاده میکنند؛ در چنین فضائی به میزان دانش و آمادگی بالایی نیاز است. وی گفت: دغدغه ما در نیروهای مسلح، امنیت است و موضوعات اقتصادی در رده بعدی قرار دارد. پیچیدهترین و جدیترین پیشرفتهای فناورانه ابتدا در نیروهای مسلح رقم میخورد.
معاون عتف (علوم، تحقیقات و فناوری) ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: امروز میبینیم پهپادهای ارزانقیمت یمنی، آمریکاییها را به چالش کشانده است و آنها مجبور هستند از موشکهای میلیون دلاری برای مقابله با این پهپادها استفاده کنند.
سردار مهدینژاد یادآور شد: در موضوع اقتدارافزایی به فناوریهای مختلف اعم از هوش مصنوعی، دیجیتال، کوانتوم، صنعت میکروالکترونیک و یک شبکه دانا و توانمند نیاز داریم و باید این فناوریها را توسعه دهیم.
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: امروز با پارکهای مختلف علم و فناوری و دانشگاههای مختلف همکاری داریم تا از ایدههای خلاقانه بهره ببریم.