kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۸۱۹
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
رئیس سازمان بسیج در جشنواره رسانه‌ای ابوذر:

آزادی قدس به آرمان جهانی تبدیل شده است

 
 
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اگر در گذشته می‌گفتیم آزادی قدس آرمان مسلمانان است، امروز آرمان جهانی آزادی قدس، نماد حاکمیت صلح و عدالت بر جهان شده است.
آیین اختتامیه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر صبح سه‌شنبه در سالن اجتماعات دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این مراسم از حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان، محمدرضا حسینی بای، یوسف سلامی و فضه‌السادات حسینی خبرنگاران صداوسیما و همچنین تعدادی از اصحاب رسانه و ۴۰ اثر برتر جشنواره تجلیل به‌عمل آمد.
در این مراسم برای اولین بار گوشه‌هایی از مستند روایت سرخ که نمایانگر جهاد رسانه‌ای خبرنگاران در نوار غزه بود، پخش شد.
سردار سلیمانی: آزادی قدس 
به آرمانی جهانی بدل شده است
سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این جشنواره طی سخنانی اظهار داشت: اگر یک نگاه عمیقی به آن چیزی که امروز در فلسطین مظلوم می‌گذرد داشته باشیم متاسفانه شاهد قرن‌ها ظلم به این سرزمین از سوی قدرت‌های مسلط در غرب هستیم.
وی گفت: امروز آن چیزی که در این سرزمین می‌گذرد و این مردم مظلوم از سوی یک گروه تبهکار جنایتکار صهیونیست با پشتیبانی قدرت‌های مسلط و شیطانی عالم در غرب این چنین تحت جنایات وحشیانه قرار دارند، همان ظلمی است که از اعصار گذشته آغاز شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: امروز بشریت بیدار شده است و انسان‌ها در همه سرزمین‌ها در همه کشورها به پا خاسته‌اند و به وجود یک جریان جنایتکار در عالم آگاهی پیدا کردند و در این اندیشه‌اند که چگونه این نیروی شیطانی و این جریان جنایتکار را از عالم برچیند و عالم را از وجود این خبیثان پاک کنند.
وی افزود: این آگاهی به دست آمد به خصوص در دوره پیروزی انقلاب اسلامی یعنی از بهمن 57 تا به امروز که امام راحل عظیم‌الشأن ما مسئله اصلی جهان اسلام را فلسطین ترسیم فرمودند، امروز بشریت مسئله اصلی جهان را فلسطین تلقی می‌کنند و این به برکت انقلاب اسلامی و به برکت راهی است که امام راحل به ملت‌های مسلمان و ملت‌های آزاده جهان نشان دادند و به برکت مقاومت مردم مظلوم و تحت ظلم فلسطین است. به وجود فلسطین افتخار می‌کنیم و دیری نخواهد پایید که ان‌شاءالله این سرزمین آزاد خواهد شد.
سردار سلیمانی اظهار داشت:‌ بعضی همین امروز در تلاشند که در آینده جایزه صلح نوبل دریافت کنند در حالی که دستشان به خون مظلومان فلسطین و همین‌طور بعضی از مظلومان کشورهای مسلمان آغشته است. امروز جنایتکاران در یک شرایطی قرار گرفته‌اند که بشریت توانسته آنها را بشناسد و بر آن وقوف پیدا کند و این در سایه جهاد رسانه‌ها بوده به‌خصوص جهاد ملت بزرگ و انقلابی ایران است که این‌چنین دل در گرو آزادی فلسطین تحت اشغال دارد و این چنین با شور و احساس در راهپیمایی روز قدس یا در مناسبت‌هایی که کمک‌های مؤمنانه به این ملت مظلوم فراخوان داده می‌شود، سر از پا نشناخته به میدان می‌آید و اعلام موجودیت و اعلام آمادگی می‌کند.
به گزارش تسنیم، رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: انصافاً رسانه‌های ما در داخل کشور اعم از بخش‌های دولتی نهادهای انقلابی و رسانه‌های مردم پایه در فضای مجازی خیلی خوب عمل کردند چون ما آگاهیم چه حجم سنگینی از حملات رسانه‌ای و عملیات‌های روانی توسط قدرت‌های بزرگ بر علیه ملت ایران فعال است و مقابله با این حجم سنگین با این تهاجم گسترده رسانه‌ای و عملیات‌های روانی که ابعاد بین‌المللی دارد کار بسیار سختی است اما ملت ایران توانست در این کارزار بزرگ رسانه‌ای موفق شود.
وی ادامه داد: همه ظرفیت‌های امید آفرینی در درون کشور ما وجود دارد. وقتی ظرفیت‌های کشور در عرصه‌های گوناگون به تصویر کشیده می‌شود بسیار امید‌ آفرین است و امروز امید در کشور ما موج می‌زند. ما امروز شاهد این تاثیر در سطح دنیا هستیم ان‌شاءالله باید رسانه‌ها امیدآفرینی را در کنار جهاد تبیین و بازگو کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی از ظلمی که به مردم مظلوم فلسطین می‌شود دنبال کنند. اگر در گذشته می‌گفتیم آزادی قدس آرمان مسلمانان است، امروز آرمان جهانی آزادی قدس، نماد حاکمیت صلح و عدالت بر جهان شده است.
سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در آئین اختتامیه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر قدرت نرم در ابعاد داخلی را به معنای تقویت انسجام اجتماعی، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت تعلقات ملی و گسترش فرهنگ بومی با جذابیت و نفوذ بالا دانست و توضیح داد: در ابعاد بین‌المللی، قدرت نرم یعنی تصویر مثبت و معتبر از کشور در افکار عمومی جهان. رسانه‌هایی که امروز مظلومیت مردم فلسطین را به جهان منتقل می‌کنند، از جمله رسانه‌های خود فلسطینی، توانسته‌اند تا حدی معادله قدرت نرم جهانی را تغییر دهند یا حداقل مسیر آن را دگرگون سازند. این نشان‌دهنده آن است که رسانه می‌تواند جایی کاری کند که قدرت سخت از انجامش ناتوان باشد. امروز فرصت‌های نوینی برای تغییر معادلات به وجود آمده است.
۲۵ هزار اثر در جشنواره ملی ابوذر ثبت شد
همچنین، مرتضی کارآموزیان، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور نیز در این مراسم گفت: در دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر ۲۵ هزار اثر داشتیم که به نسبت سال گذشته ۲ هزار اثر افزایش داشته است.
وی افزود: در این دوره «راهبرد افشای جنایت‌های رژیم صهیونیستی، روایت بیشتر، جهاد مقاومتی و روایت پیشرفت» مورد تأکید قرار گرفت.
کارآموزیان با اشاره به مشارکت گسترده رسانه‌ها اظهار داشت: امسال ۷ هزار و ۴۰۰ رسانه و فرد رسانه در جشنواره مشارکت داشتند که بی‌نظیر بود.
وی با بیان اینکه اصحاب رسانه دارای بصیرت بالا و صاحب سبک و اثر هستند، عنوان کرد: اصحاب رسانه با مشارکت بالای ۲ هزار نفر به جمع امضاءکنندگان شکایت علیه رژیم صهیونیستی برای به شهادت رساندن ۲۱۸ نفر از اصحاب رسانه و تخریب مراکز رسانه‌ای که پیگیری‌های حقوقی آن در سطح مجامع بین‌المللی در حال انجام است، پیوستند.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور ادامه داد: جشنواره ملی ابوذر که به عنوان مهم‌ترین جشنواره رسانه‌ای کشور شناخته می‌شود، امسال فضای رسانه‌ای خود را به منظور گرامیداشت شهدای خبرنگار در غزه متمرکز کرده است.
وی تصریح کرد: هدف اصلی ما در این جشنواره، پاسداشت نقش خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در آگاهی بخشی و روشنگری جامعه است. همچنین، این رویداد فرصتی برای تقدیر از افرادی است که با تلاش‌های بی‌وقفه خود، ارزش‌های اجتماعی را تقویت کرده و سهم بسزایی در ارتقای فرهنگ عمومی ایفا کرده‌اند.