kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۵۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
شکستی دیگر برای استقلال این بار در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال

توقف تراکتور، برتری سپاهان و پرسپولیس رقابت مدعیان قهرمانی حساس‌تر از قبل شد

 
 
 
سرویس ورزشی-
توقف تراکتور و برتری تیم‌های سپاهان و پرسپولیس جدال مدعیان قهرمانی را در بالای جدول حساس‌تر از قبل کرد.
پرونده دیدارهای هفته بیست‌و‌ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران دیروز جمعه 22 فروردین 1404 با برگزاری 7 دیدار بسته شد. در مهم‌ترین بازی دیروز جدال تیم‌های چادرملو یزد و تراکتور تبریز با تساوی دو– دو به پایان رسید. در این بازی‌ هادی حبیبی‌نژاد(21) و رضا محمودآبادی (62- پنالتی) برای چادرملو و علیرضا حسین‌زاده(43) و سعید محمدی‌فرد(56- گل به خودی) برای تراکتور گلزنی کردند. این تساوی بهترین نتیجه برای تیم‌های مدعی سپاهان و پرسپولیس بود تا فاصله خود را با تراکتور صدرنشین کمتر و به قهرمانی امیدوارتر از قبل شوند.
در دیگر بازی مهم روز جمعه تیم پرسپولیس موفق شد در قائمشهر میزبانش نساجی را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد. تک گل این بازی را علیرضا عنایت‌زاده در دقیقه 65 روی پاس میلاد محمدی به ثمر رساند. آلکساندر مرکل(78) از نساجی و محمدخدابنده لو(81) از پرسپولیس اخراجی‌های این بازی بودند. نساجی در دقیقه 113 این بازی هم یک پنالتی به‌دست آورد اما ضربه پنالتی یامگا به تیرک دروازه برخورد کرد تا سرخپوشان تهرانی 3 امتیاز را به‌دست آورند. پرسپولیس با این برد 51 امتیازی شد و در رده سوم جدول رده‌بندی باقی ماند تا همچنان به کسب عنوان قهرمانی امیدوار باشد. از سوی دیگر نساجی هم با این باخت 21 امتیازی ماند تا در منطقه سقوط باقی بماند. 
بُرد پرگل ملوان، فرار شمس‌آذر از شکست
دیروز جدال تیم‌های شمس‌آذر قروین و ذوب‌آهن نیز با تساوی یک– یک به پایان رسید. در نیمه دوم این بازی و در دقیقه ۶۰، ارسال محسن آذرباد با ضربه سر محمد قریشی همراه شد و در ادامه قاضی‌پور به توپ ضربه زد و او توانست گل اول بازی را برای ذوب‌آهن به ثمر برساند. پیروزی ذوب‌آهن تا دقیقه ۹۰ ادامه داشت اما روی حمله بازیکنان شمس‌آذر، نوید کومار بازیکن جوان این تیم موفق شد گل تساوی را برای شمس‌آذر به ثمر برساند تا از شکست خانگی تیمش جلوگیری کند. با یک امتیاز این بازی شمس‌آذر ۲۸ و ذوب‌آهن در جدول رده‌بندی ۳۲ امتیازی شدند.
در انزلی تیم ملوان موفق شد با نتیجه 3 بر صفر خیبرخرم‌آباد را شکست دهد. در این بازی رضا جعفری(43)، امید نورافکن(54) و مهدی عبدی(5+90) موفق به گلزنی شدند. 
در سیرجان تیم‌های گل‌گهر و آلومینیوم اراک به تساوی بدون گل رضایت دادند. گل‌گهری‌ها با یک امتیاز این بازی ۳۷ و تیم آلومینیوم هم به امتیاز ۳۰ رسید.
در اصفهان هم تیم سپاهان موفق شد با نتیجه یک بر صفر مس رفسنجان را شکست دهد. تک گل این بازی را جواد آقایی‌پور(6) به ثمر رساند. با این برد سپاهان 53 امتیازی شد و به دو امتیازی تراکتورصدرنشین رسید. از سوی دیگر مس رفسنجان نیز با یک شکست دیگر خطر سقوط را بیشتر از قبل احساس کرد. 
و بالاخره در خوزستان و در شرایطی که هوادار قعرنشین تا آخرین دقایق بازی یک بر صفر پیروز بود، در نهایت برابر استقلال خوزستان به تساوی یک– یک رضایت داد. گل‌های این بازی را داریوش شجاعیان(53) برای هوادار و کاینا نونس(95) برای استقلال خوزستان به ثمر رساند. میزبان در این بازی یک پنالتی هم در دقیقه 72 توسط مطلق‌زاده از دست داد. 
نزدیک شدن استقلال به منطقه خطر
اما پنجشنبه و نخستین بازی هفته، تیم استقلال در ورزشگاه آزادی با یک گل مغلوب فولاد خوزستان شد. در این بازی امیرمسعود سرآبادانی(۸۳- پنالتی) برای فولاد گل زد. شاگردان میودراگ بوژوویچ و شاگردان یحیی گل‌محمدی در شرایطی به مصاف هم رفتند که دو تیم با انگیزه‌های ویژه‌ای دنبال گرفتن سه امتیاز این بازی بودند. فولاد برای این که بتواند شانس خود را برای قهرمانی حفظ کند نیاز به سه امتیاز داشت و استقلال هم برای فرار از منطقه خطر و راضی کردن هوادارانش به پیروزی خانگی نیاز داشت. نیمه اول دیدار تیم‌های استقلال و فولاد در حالی سپری شد که انتظار می‌رفت فوتبال جذابی را از سوی دو تیم شاهد باشیم اما نمایش ضعیف و کم موقعیت دو تیم انتظارات را برآورده نکرد. سفیدپوشان فولاد و آبی پوشان استقلال موقعیت‌های کم تعدادی را روی دروازه یکدیگر خلق کردند که آن هم خطری برای دروازه بان‌ها نداشت.
در ابتدای نیمه دوم استقلال توسط کوجو قصد دروازه فولاد را کرد و این بازیکن با عبور از بین دو مدافع حریف در موقعیت ضربه زدن قرار گرفت اما قبل از آن سرنگون شد که استقلالی‌ها اعتقاد به پنالتی داشتند از حیدری چنین اعتقادی نداشت و دستور به ادامه بازی داد. در دقیقه ۷۷ این دیدار حرکت ساسان انصاری به سمت هجده قدم استقلال ابوالفضل جلالی را وادار کرد تکلی را روی پای او برود که درون محوطه جریمه توپ به دستش خورد و هر چند بیژن حیدری در نگاه اول اعلام پنالتی نکرد اما پس از بازبینی توسط کمک داور ویدئویی اعلام پنالتی کرد و فولادی‌ها در دقیقه ۸۳ توسط امیرمسعود سرآبادانی به گل رسیدند. در ضربه اول حسینی توپ زننده پنالتی را مهار کرد اما توپ برگشتی را سرآبادانی به گل تبدیل کرد. آبی پوشان تهران که امیدوار بودند با پیروزی برابر فولاد وضعیت بهتری در جدول رده‌بندی پیدا کنند با قبول این شکست خانگی ۲۸ امتیازی باقی ماند تا روی کاغذ یکی از گزینه‌های سقوط به لیگ دسته اول باشد.