کد خبر: ۳۰۸۱۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴

«روز جهانی کودک فلسطینی»انتخاب مردم اروپا در اعتراض به جنایات صهیونیست‌ها

 

سرویس خارجی-
اروپایی‌ها دیروز به مناسبت روز جهانی «کودکِ فلسطینی»، علیه جنایات رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند. صهیونیست‌ها آن‌قدر کودک فلسطینی کشته‌اند که یک روز مخصوصِ جهانی، برای کودکان فلسطینی انتخاب شده است.
پنجم‌آوریل هر سال، روز جهانی کودک فلسطینی است. این که فلسطینی‌ها یک روز جهانی کودکِ مخصوص به خود را دارند، در نوع خود قابل توجه است. صهیونیست‌ها معروفند به «کودک‌کش» و یک دلیل محکم و محکمه‌پسند برای برازنده بودن این صفت برای صهیونیست‌ها، همین 20 هزار کودک و نوزادی است که طی 18 ماه گذشته و در جنگ جاری غزه، قتل عام کرده است. این کشتارهای وحشیانه همچنان ادامه دارد.
در همین رابطه دیروز ساکنان منچستر انگلیس، با برگزاری یک تظاهرات ضد صهیونیستی، خواستار توقف کشتار کودکان فلسطینی شدند. آنها با حمل دست‌نوشته‌هایی در تقبیح این جنایات، از دولتمردان خود خواستند در این جنایت با حمایت از رژیم صهیونیستی مشارکت نکنند.
کشتار با هوش مصنوعی
در طول تاریخ آن‌قدر سوءاستفاده از علم و تکنولوژی از سوی قدرت‌ها رایج بوده که برخی را به این نتیجه رسانده است که، علم و تکنولوژی بی‌طرف نیست! در این بین تلاش برخی متفکران و دانشمندان برای داخل کردن اصول اخلاقی به ساحت علم نیز، مؤثر واقع نشده است. هوش مصنوعی از جمله این تکنولوژی‌های نوین است که شیاطینی مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی از آن نهایت بهره‌برداری را می‌کنند. در همین رابطه خبر می‌رسد کارکنان شرکت مایکروسافت، در جشن 50 سالگی این شرکت استفاده از هوش مصنوعی در کشتار مردم مظلوم فلسطین را محکوم کردند. خبر گزاری فارس در این‌باره نوشته است: «جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس غول آمریکایی مایکروسافت در واشنگتن، روز جمعه توسط چندین کارمند حامی فلسطین که به استفاده ارتش اسرائیل از محصولات هوش مصنوعی این شرکت اعتراض داشتند، خراب شد. در اولین رویداد در این جشن، ایبیتال ابوصاد، مهندس نرم‌افزار که در تیم موتور تشخیص گفتار هوش مصنوعی مایکروسافت کار می‌کند خطاب به مدیرعامل هوش مصنوعی این شرکت که در حال سخنرانی بود گفت، شما ادعا می‌کنید که به استفاده از هوش مصنوعی برای اهداف خوب اهمیت می‌دهید، «اما مایکروسافت سلاح‌های هوش مصنوعی را به ارتش اسرائیل می‌فروشد.» پنجاه هزار نفر کشته شده‌اند و مایکروسافت این نسل‌کشی را در منطقه ما تقویت می‌کند. شرم بر تو. تو یک جنگ‌طلب سودجو هستی. «استفاده از هوش مصنوعی برای نسل‌کشی را متوقف کن.» 
این جنگ نیست کشتار جمعی است
از آن سو خبرگزاری مهر نیز نوشته است که، «فرانچسکا آلبانزه» گزارشگر سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطینی به شبکه الجزیره گفته: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست بلکه کشتار جمعی است و در آنجا از جان فلسطینی‌ها هیچ حمایتی نمی‌شود... شواهد مربوط به قتل امدادرسانان در نوار غزه به دست نظامیان اسرائیلی، پنهان شده است. آلبانزه این را هم گفت که «ارتش اسرائیل هیچ‌گونه محدودیت یا ضوابطی برای کشتن فلسطینی‌ها در غزه قائل نیست و سران کشورهای غربی نیز همواره ادعا می‌کنند از غیرنظامیان حمایت می‌کنند ولی در عمل برای بنیامین نتانیاهو فرش قرمز پهن کرده‌اند. سران غرب نتانیاهو را از حمایت از قانون بین‌المللی یا حمایت از فلسطینی‌ها مهم‌تر می‌دانند.» وی افزود، آزادی‌ها در غرب لگدمال می‌شود و باید انقلابی علیه نظامی که آزادی‌ها و شهروندان را لگدمال می‌کند، روی دهد.
آوارگی اجباری صدها هزار فلسطینی
دیروز نیز «آنروا» با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس‌(توئیتر سابق) نوشت، از آغاز جنگ علیه غزه، هزاران کودک آواره شدند؛ آن هم به خاطر حملات مداوم اسرائیل. این نهاد سازمان ملل همچنین گفت که آتش‌بس باعث موج جدیدی از آوارگان شده و بر روی بیش از ۱۴۲ هزار نفر تاثیر گذاشته است؛ لذا تمامی کودکان غزه تاکید دارند که در حال حاضر نیازمند آتش‌بس هستند.
از زمان آغاز نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه در هفت اکتبر 2023‌(15 مهر 1402) مردم فلسطین با اوضاع فاجعه‌باری رو‌به‌رو هستند و بارها مجبور به کوچ‌های اجباری شدند. کما اینکه ارتش رژیم صهیونیستی به صورت متناوب مناطق مختلفی را از غزه را بمباران کرده و دستور تخلیه این مناطق را صادر می‌کند. 
آنروا با روز گذشته نیز هشدار داد که وضعیت شمال کرانه باختری همچنان نگران‌کننده است و این مسئله معلول عملیات‌های نظامی مداوم رژیم صهیونیستی است. این نهاد سازمان ملل تصریح کرد، این عملیات باعث بزرگ‌ترین موج کوچ اجباری از آغاز جنگ سال ۱۹۶۷ تا امروز شده است.
دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد(اوچا) می‌گوید که هزاران نفر از خانواده‌های فلسطینی از غرب نوار غزه فرار کرده‌اند؛ آن هم پس از آخرین دستوری که نظامیان صهیونیستی برای تخلیه این منطقه صادر کرده بودند. اوچا تصریح کرد که چنین حملاتی باعث شده مردم این مناطق از خدمات اساسی مورد نیاز برای ادامه زندگی محروم شوند کما اینکه ده‌ها هزار نفر دیگر همچنان آواره هستند و نمی‌توانند به خاطر این عملیات‌ها به منازل خود به ویژه در جنین و طولکرم بازگردند.