کد خبر: ۳۰۱۵۲
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۲
در پی استقبال پرشور مردم از رای‌گیری تعیین سرنوشت

رژیم آل خلیفه با حمله به مراکز همه‌پرسی مردمی از انقلابیون انتقام گرفت

در پی استقبال پرشور مردم بحرین از همه‌پرسی تعیین سرنوشت نیروهای آل‌خلیفه به مراکز همه‌پرسی یورش بردند و اقدام به سرکوب و دستگیری مردم و تخریب مراکز رای‌گیری کردند.

سرویس خارجی -

نیروهای آل‌خلیفه در پی استقبال گسترده مردم بحرین از همه‌پرسی تعیین سرنوشت به مراکز همه‌پرسی حمله کردند و با رای‌دهندگان درگیر شدند.
ماموران آل‌خلیفه با گاز اشک‌آور و گلوله‌های پلاستیکی به این مراکز یورش بردند و شماری از ناظران برگزاری همه‌پرسی را نیز بازداشت و صندوق‌های رای را تخریب کردند.
استقبال مردم بحرین در دومین روز برگزاری انتخابات همه‌پرسی به حدی بالا بود که حتی اتباع خارجی که تابعیت بحرینی داشتند را نیز به پای صندوق‌های رای کشاند.
طبق گزارش‌های منتشر شده شدت درگیری در برخی از روستاها و مناطق بحرین نیز بسیار بالا بود طوری که تمام خیابان‌ها غرق در گاز اشک‌آور شد. ماموران آل‌خلیفه برای پراکندن جمعیت به تعقیب و گریز تظاهرکنندگان می‌پرداختند.
مردم بحرین همچنان با برگزاری تظاهرات، خشم خود را نسبت به سیاست‌های سرکوبگرانه آل‌خلیفه ابراز کردند و اظهار داشتند که هرگز در انتخابات فرمایشی آل‌خلیفه مشارکت نخواهند کرد.
از سوی دیگر جمعیت الوفاق بحرین که بزرگترین جریان شیعی در بحرین است روز گذشته را «روز سیاه» نامید و از مردم خواست با پوشیدن لباس سیاه مخالفت خود را با انتخابات نمایشی آل‌خلیفه ابراز کنند.
این در حالی است که آل‌خلیفه کارمندان دولت را مجبور کرده که در انتخابات پارلمانی و شهرداری شرکت کنند و رای خود را به صندوق‌ها بریزند. انقلابیون با هدف بی‌اعتبار کردن انتخابات فرمایشی بحرین، همزمان با آن، یک همه‌پرسی تعیین مشروعیت برگزار کردند که مشارکت گسترده مردم در آن به منزله «نه» بزرگ به رژیم آل‌خلیفه بود.
پارلمان بحرین سه سال پیش و به دنبال کناره‌گیری نمایندگان جمعیت الوفاق منحل شد.
نمایندگان الوفاق در اعتراض به سرکوب و کشته شدن تعدادی از تظاهرکنندگان بحرینی از سوی رژیم آل‌خلیفه که با کمک نیروهای ارتش عربستان و تحت عنوان «نیروهای سپر جزیره» در این کشور مستقر شده‌اند از پارلمان بحرین کناره‌گیری کردند.
شیخ علی سلمان رئیس جمعیت الوفاق بحرین نیز ضمن تاکید بر لزوم خروج نیروهای سپر جزیره از بحرین اعلام کرد انتخابات پارلمانی با هدف مشروعیت بخشی و پنهان کردن ماهیت دیکتاتوری رژیم آل‌خلیفه برگزار می‌شود.
جمعیت الوفاق میزان مشارکت مردم در انتخابات فرمایشی پارلمانی را 30 درصد عنوان کرد که دلیل آن هم اجبار رژیم بحرین به مشارکت برخی از اقشار مردم از جمله کارمندان بوده است.
شیخ عیسی قاسم روحانی برجسته بحرینی در خطبه‌های نماز جمعه در منطقه الدراز گفته بود: شرکت در انتخابات در شرایطی که فرزندان ما در زندان به سر می‌برند بی‌معنا است.