هشدار همزمان سازمانها و شخصیتهای بینالمللی
غزه در آستانه فروپاشی کامل انسانیت
سرویس خارجی-
وضعیت غزه بخصوص شمال آن به دلیل محاصره غذایی و دارویی و همچنین حملات و بمبارانهای جنونآمیز رژیم صهیونیستی در آستانه «سقوط کامل» و یک «نسلکشی تمام عیار» قرار گرفته است. این را، برخی سازمانها و شخصیتهای بینالمللی میگویند.
رژیم صهیونیستی از همان ابتدای طوفانالاقصی (15 مهر 1402) میدانست نمیتواند با عزم و اراده مردم فلسطین که حاضرند تا پای جان برای مقاومت هزینه بدهند مبارزه کند و به خوبی درک کرده بود که فلسطینیها نمیگذارند خاک اجدادیشان در تصرف نیروهای استعماری غرب ادامه پیدا کند. از همین رو رژیم صهیونیستی روی «نسلکشی» و «پاکسازی قومی» فلسطینیها متمرکز شد. این رژیم وحشی که حمایتهای عجیب و غریب غرب را دارد، برای دستیابی به این هدف، محاصره غذایی و دارویی مردم بیگناه این باریکه را آغاز کرد. همچنین تمامی بیمارستانها و مراکزی را که امکان حیات میداد، با بمبهای آمریکایی و سنگرشکن هدف قرار داد.
جالب اینجاست کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا در دو زمینه به کمک رژیم برخواستند تا این نسلکشی هرچه تمامتر رخ بدهد. اول تامین نیازهای مالی و نظامی رژیم کودککش را بر عهده گرفتند تا جایی که طبق دادهها تنها آمریکا، نزدیک به 20 میلیارد دلار تسلیحات به رژیم رسانده است و دوم، پوشش رسانهای را در جهت سفیدشویی رژیم را شروع کردند. این سوای از حمایتهای اطلاعاتی، سیاسی، تکنولوژیک و... آنها از این رژیم است.
با این حال به واسطه اینکه رژیم صهیونیستی هیچ حد و مرزی را در باریکه غزه نگه نداشته و چهره بزک شده رژیم در این جنگ کاملا هویدا شده است، نهادهای بینالمللی غربی و برخی رسانهها مجبور شدند تا بخشی از واقعیتهای میدانی فلسطین را بازگو کنند.
برای نمونه «دیوان کیفری بینالمللی» مستقر در لاهه هلند برای اولین بار در حکمی بیسابقه بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ پیشین رژیم را صادر کرد. (که بعید میدانیم حالا حالاها این حکم اجرا شود) همچنین روز پنچ شنبه (15 آذر 1403) «سازمان عفو بینالملل» مستقر در لندن در گزارشی تکان دهنده اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حال «نسلکشی» در غزه است. این سازمان بینالمللی بیان کرد که رژیم صهیونیستی «از طریق حملات مرگبار، تخریب زیرساختهای حیاتی و جلوگیری از ورود غذا، دارو و دیگر کمکهای انسانی به دنبال نابودی عمدی فلسطینیها است.»
سازمان ملل:
اسرائیل در حال نسلکشی است
این دومینوی اعتراض-انتقاد به رژیم محدود نماند و مهمترین نهاد بینالمللی در جهان یعنی سازمان ملل هم اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حال نسلکشی در فلسطین است. به گزارش «ایسنا»، دفتر حقوق بشر «سازمان ملل» اعلام کرد، بیشتر ساکنان غزه تقریباً بیش از یک بار به دلیل دستورات کوچ اجباری و نیز بمباران مکرر اسرائیل، آواره شدهاند... حملات اسرائیل به مکان حضور آوارگان در غزه به سطح جنایت جنگی رسیده است. در همین حال جنایات رژیم صهیونیستی صدای «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل را نیز درآورد و وی شامگاه جمعه گفت: «فاجعه در غزه فروپاشی کامل انسانیت مشترک ماست. این کابوس در غزه باید متوقف شود. ما نمیتوانیم به نادیده گرفتن آنچه در غزه رخ میدهد، ادامه بدهیم».
یونیسف: اوضاع «هولناک» است
«ایسنا» هم اعلام کرده است که، سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در غزه گفته طبق گزارش کارکنان این سازمان اوضاع در شمال نوار غزه «هولناک» است و جان کودکان نه تنها با گلوله و موشک بلکه به دلیل شرایط معیشتی در معرض خطر قرار دارد. این سازمان بینالمللی در ادامه افزود 30 درصد از کودکان در نوار غزه با «سوءتغذیه حاد» دست و پنجه نرم میکنند.
وزیر خارجه نروژ هم عتراض کرد
«اسپن بارث آید» وزیر خارجه نروژ نیز دیروز از «راهبرد نظامی» رژیم صهیونیستی و حمله به غیرنظامیان شدیدا انتقاد کرده است. اما شاید خوب باشد نیم نگاهی به «توافق اسلو نروژ» داشته باشیم. توافقی که در سال 1993 میلادی (1372 شمسی) میان رژیم و یاسر عرفات امضا شد و رژیم صهیونیستی ادعا کرد که سیاست جدیدی را در قبال فلسطینیها در پی میگیرد و به دنبال صلح است. از این قرارداد بیش از 30 سال گذشته است و رژیم به
هیچ یک از تعهدات خود پایبند نبوده است. جالب این جاست که «بارث آید» دوباره همان بندهای «توافقهای اسلو» را بیان کرد، توافقی که مقامات کشورهای غربی به خوبی میدانند، رژیم حاضر به انجام آنها نیست.
اذعان روزنامه عبری به نسلکشی در غزه
روزنامه عبری «هاآرتص» چاپ تلآویو نوشت: «حملات هوائی در مواردی منجر به کشته شدن چهار نسل از یک خانواده شده است، از جمله تمامی کودکان آن خانواده که در بمبارانهای خانههای مسکونی جان خود را از دست دادهاند. همچنین دیروز تصاویری منتشر شد که رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس حمله میکند و با تیراندازیهای ممتدد اجازه نمیدهد که خودرو امدادی به مجروحان و شهدای فلسطینی نزدیک شوند.» روزنامه «هاآرتص» از جمله رسانههای عبری است که پس از انتقاد از این همه توحش سران این رژیم، از سوی آنها تنبیه شد.
7 اکتبر عمیقترین ضربه به ما بود
از سوی دیگر، صهیونیستها به رغم گذشت بیش از یک سال از عملیات 7 اکتبر، از آن مینویسند و میگویند. عملیاتی که یکی از شاهکارهای «یحیی السنوار» اسطوره تکرار نشدنی مقاومت است. در آخرین اظهارات «ادی آیزنکوت»، عضو مستعفی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین ستاد ارتش نیز به این شاهکار اشاره میشود آنجا که میگوید: «ما در ۷ اکتبر در معرض عمیقترین ضربه قرار گرفتیم که انتظار آن را نداشتیم و در آن روز قواعد اصلی بازدارندگی را از دست دادیم... قواعد بازدارندگی اسرائیل بر سه امر اتکا داشت؛ ارتشی که شکست نمیخورد، جامعه قدرتمندی که همبستگی داشت و ائتلاف قدرتمند با آمریکا.» با این حال «آیزنکوت» اعتراف کرد که «یحیی السنوار، رهبر سابق حماس صبح روز هفتم اکتبر قواعد بازدارندگی اسرائیل را نابود کرد و سایر قواعد را هم در معرض خطر قرار داد.»
ایده عجیب سناتور آمریکایی
سناتورهای آمریکایی این روزها هر کدام با ایدههای عجیب خود، سوژه رسانهها میشوند. سخنانی که نشان میدهد هیچ آگاهی پیرامون سیاست خارجی ندارند. در آخرین اظهارات عجیب «تام کاتن»، سناتور جمهوریخواه و افراطی کنگره آمریکا لایحهای را به مجلس سنای کشورش تسلیم کرده است که طبق آن در اسناد فدرال دولت آمریکا نام «کرانه باختری» تغییر کرده و برای اشاره به آن از نام «یهودا و سامره» بر مبنای این ادعا که این اسامی با ادعاهای رژیم صهیونیستی بر این منطقه سازگار هستند، استفاده میشود!
هلاکت ۵ خاخام درمراکش
امنیت کالایی نایاب برای صهیونیستها شده است و بجز اراضی اشغالی که در این مدت اخیر، دهها عملیات استشهادی و زیرگیری علیه آنها انجام شده است، عموم مردم جهان برای مقابله با صهیونیستها به تحرک افتادهاند. در آخرین رخداد 5 خاخام صهیونیست در تصادفی مشکوک به درک واصل شدند.
آن طور که «خبرگزاری مهر» به نقل از «وبگاه آی ۲۴»
نوشته است این 5 خاخام صهیونیست صبح دیروز در نزدیکی شهر «ورزازات» در مراکش به هلاکت رسیدند. رژیم صهیونیستی این اتفاق را در نتیجه واژگون شدن خودرو آنها اعلام کرد. همه این خاخامها از گروه افراطی حسیدیم برسلاف بودند و برخی از آنها از اهالی شهر صفد بودند. این گروه، بخشی از دهها خاخامی هستند که برای ادای مراسم تلمودی به مراکش سفر کرده بودند.