کد خبر: ۲۹۵۷۰۱
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۶

دستگیری کلاهبردار ۴۰ میلیارد تومانی ارز دیجیتال از شهروندان

 

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: کلاهبرداری که در زمینه ارزهای دیجیتال از شهروندان
۴۰ میلیارد تومان اخاذی کرده بود شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش پلیس، سرهنگ ضرغام آذین اظهار داشت: در پی تجمع عده‌ای از شهروندان مقابل ساختمان یکی از ارگانهای دولتی و درخواست احقاق حق آنان از فرد کلاهبردار به هویت معلوم با توجه به نارضایتی و حساسیت موضوع و از طرفی کثیرالشاکی بودن پرونده، شناسایی و دستگیری متهم متواری با جدیت تمام در دستور کار کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.
آذین افزود: در تحقیقات پلیسی مال باختگان عنوان داشتند که متهم با سوءاستفاده از جایگاه شغلی خود و معرفی خود به عنوان صاحب تخصص در زمینه ارزهای دیجیتال با واریز سود‌های اولیه به حساب سرمایه‌گذاران نسبت به جلب اعتماد دوستان و آشنایان دیگر اقدام کرده و در نهایت پس از اخاذی مبلغ 40 میلیارد تومان از مردم و بعد از گذشت دوسال با طرح و نقشه ورشکستگی متواری می‌شود. با تلاش شبانه‌روزی پنج تیم کارآگاهان خبره ضمن تعقیب و مراقبت چند روزه پس از خارج شدن متهم از منزل طی یک عملیات غافلگیرانه جلب، دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شد.
وی با بیان اینکه طبق تحقیقات ۱۸۰ نفر مال‌باخته در این پرونده بودند، ادامه داد: در پایان با تکمیل پرونده متهم به مرجع قضائی معرفی و با قرار قانونی مناسب روانه زندان شد.