کد خبر: ۲۹۴۷۳۲
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹

«بانوی عاشق» در کتابفروشی‌های لبنان (اخبار ادبی و هنری)

 
 
«بانوی عاشق» از معدود آثاری است که تلاش دارد زندگانی حضرت خدیجه(س) و ایثار او در رشد اسلام را در ساحت کلمات و ادبیات داستانی به تصویر بکشد.
کتاب «بانوی عاشق»، نوشته اعظم بروجردی از جمله معدود آثاری در حوزه ادبیات داستانی است که تلاش دارد ادای دینی کند به ساحت مقدس حضرت خدیجه(س). این کتاب که در ایران از سوی نشر جمکران منتشر شده، در لبنان به قلم کوثر علی الجبار با عنوان «سیدهًْ مکهًْ» به زبان عربی ترجمه و در این کشور توزیع شده است.
رمان «بانوی عاشق» به مقطع حساسی از زندگی حضرت خدیجه(س) می‌پردازد؛ مقطعی که ایشان در اوج شکوه و جلال و ثروت بودند، بانویی با نفوذی در شهر مکه به حساب می‌آمدند و تمام اشراف و بزرگان آرزوی همسری ایشان را داشتند. آنها از اقصی‌نقاط جزیرهًْ‌العرب به خواستگاری ایشان می‌آمدند، اما این بانوی بزرگوار منتظر شخصی خاص و آسمانی بودند؛ شخصی که کامل‌ترین انسان روی زمین باشد؛ همانی که تعبیر خواب شگفتش بود.
بروجردی در این کتاب ماجرای زندگی حضرت را تا پیدا کردن عشق حقیقی‌اش پیش می‌برد و سپس به ماجرای ازدواج ایشان با نبی مکرم اسلام(ص) می‌پردازد. تولد حضرت زهرا(س) و در ادامه، پرداختن به ساعات پایانی زندگانی این بانوی بزرگ اسلام، از دیگر بخش‌های خواندنی کتاب «بانوی عاشق» است.