بهرهبرداری از بزرگترین مجموعه ورزشی شمال تهران بعد از ۱۷ سال
پروژه ورزشی قائم که روز شنبه به بهرهبرداری رسید، ظرف ۱۷ سال ۵۵ درصد و ظرف ۱۷ ماه ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش پایگاه خبری شهر، آیین بهرهبرداری از مجموعه ورزشی، فرهنگی و تفریحی قائم(عج) صبح روز شنبه در یکصد و سی و چهارمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حقبین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، محمد آخوندی، عضو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، مهدی بابایی عضو و رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران، سید مهدی صباغ، شهردار منطقه یک، حسین اوجاقی، مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری و شهروندان در منطقه یک برگزار شد.
شهردار منطقه یک در ابتدای این مراسم اظهار داشت: این پروژه از سال ۱۳۸۷ شروع به کار کرده بود و تا سال ۱۴۰۱ که همکاران ما این پروژه را مجددا شروع کردند ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از آن زمان تا امروز پیشرفت ۴۵ درصدی داشت. ارزش به روز آن حدود ۶۲۵ میلیارد تومان است، در واقع این مجموعه ظرف ۱۷ سال ۵۵ درصد و ظرف ۱۷ ماه ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
سید مهدی صباغ افزود: امتیار ویژه این پروژه این است که امروز بسیاری از بخشهای آن آماده استفاده است و فقط افتتاح بنای این مجموعه مطرح نیست. این مجموعه در ۱۵۰۰ متر زمین و در ۵ طبقه و ۷۵۰۰ متر زیربنا احداث شده و پارکینگی در دوطبقه دارد تا مزاحمتی برای همسایهها و ساختمانهای اطراف ایجاد نکند. ۲۵ فعالیت در این مجموعه انجام خواهد شد که از جمله آنها میتوان به سالن ۱۸۰ نفره، مجموعه آکادمی دارت، آکادمی صخره نوردی، سالن ورزشهای رزمی، نگارخانه، خانه کودک و بازیهای فکری و تعاملی و رایانهای و سرای محله اشاره کرد.
وی ادامه داد: حدود ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم در این مجموعه شاغل میشوند و این پروژه خدمات منطقهای را نیز در کنار خدمات محلهای ارائه میکند. در نزدیکی پروژه رفع معارض خط ۲۰ کیلو وات انتقال برق را داشتیم و حدود ۷ میلیارد تومان خرید یک ترانس برای مجموعه هزینه در برداشته است. همچنین ۲۱ پروژه دیگر در منطقه یک در حوزههای مختلف به ارزش
۳۴۰ میلیارد تومان تعریف شده که به مرحله قرارداد رسیده را امروز شروع به کار خواهیم کرد.
مردم عملکرد شهرداری را میبینند
و به تخریبها توجهی نمیکنند
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در آیین بهرهبرداری از مجموعه ورزشی، فرهنگی و تفریحی قائم(عج)، گفت: از گذشتگانی که کار این پروژه را شروع کردند تشکر میکنیم اما در یک دورهای کار پروژه متوقف شد و در ۱۷ ماه گذشته با یک تلاش جهادی به سرانجام رسید.
محمد آخوندی افزود: ما در مدیریت شهری و شورای شهر تلاشمان را گذاشتیم که وظایفی که برعهده ما است درست انجام شود زیرا باید کار در مسیر حل مشکل شهر انجام شود، اما اگر وارد مسائل حاشیهای شویم از مسیر خارج شدهایم. امروز در همه مناطق شهر میبینیم که کار عمرانی و زیرساختی در حال انجام است.
آخوندی ادامه داد: وقتی شما این پروژه قائم را ببینید و بگویید در شهرک قائم کاری انجام نشده کسی به حرف شما توجه نمیکند. وقتی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آسفالت در شهر تهران ریختید اگر همه منتقدان بیایند و بگویند که شهرداری عملکردی نداشته، مردم به این تخریبها توجهی نخواهند کرد. هر چند تلاشها باید ادامه داشته باشد و قرار نیست همه مشکلات عالم در یک دوره چهار ساله حل شود. در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ که شورا تحویل گرفته شده بودجه ۴۸ هزار میلیاردی تصویب شده بود و در اواخر سال این عدد اصلاح شده و به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده بود و مدیریت شهری ششم در پایان سال آن را محقق کرد. اما در حدود ۳۵ ماهی که این دوره آغاز به کار کرده، امسال عدد بودجه به ۱۵۱ هزار میلیارد تومان رسیده و حدود ۴.۵ برابر شده و این غیر از تلاش و کوشش در همه مناطق شهر نبوده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ کمتر از ۵۰ درصد از درآمد ۱۰۷ هزار میلیاردی شهر از بخش شهرسازی بوده، جایی که همیشه درباره آن تبلیغات منفی میشد. تعامل و همکاری و تلاش باعث شد در این دوره درآمدهای ما در بخشهای پایدار مناسب باشد.