در یکصدوسی و یکمین پویش امید و افتخار انجام شد
آغاز فروش غیرحضوری و توزیع کالاهای اساسی به در منزل تهرانیها
آیین آغاز فروش غیرحضوری گوشت و کالاهای اساسی در بستر سامانه شهرزاد با حضور شهردار تهران و جمعی از مسئولان شهری در قالب پویش امید و افتخار برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری شهر، علیرضا زاکانی در آیین آغاز فروش غیرحضوری گوشت و کالاهای اساسی در بستر سامانه شهرزاد که روز پنجشنبه ۱۴ تیرماه همزمان با یکصد و سی و یکمین پویش امید و افتخار برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز بسیار خوبی است چراکه این برنامه جزو برنامههای بسیار بزرگ مدیریت شهری برای ارائه خدمت است، اظهار کرد: امروز برای بنده که توفیق افتتاح خدمات مختلف را دارم، کارکرد بالاتری دارد که بخشی از آن به همکاری دولت و شهرداری، بخشی دیگر توجه به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و بخش سوم به دقت در ایجاد عدالت و توسعه کرامت انسانی برمیگردد.
وی افزود: در بخش اول و همکاری دولت و شهرداری، در ۳۳ ماه دولت شهید رئیسی همکاریهای جدی را با هم شروع کردیم که اولین قدم در حوزه ساماندهی آسیبهای اجتماعی و جمعآوری کلونیهای هزار نفری بود و امروز تقریبا هیچ کلونی در پایتخت وجود ندارد. در ابتدا هشت هزار و ۵۰۰ نفر و امروز ۲۰ هزار نفر در مراکز یاورشهر خدمات دریافت میکنند؛ در حالیکه در گذشته یک نفر هم خدمات نمیگرفت.
شهردار تهران ادامه داد: هفت هزار و ۲۰۰ کودک کار در مراکز پویاشهر خدمت دریافت میکنند. همچنان ۷۰۰ مدرسه خدمت میگیرند که امسال به هزار و ۸۰۰ مدرسه افزایش مییابد و در هیچ یک از این موارد نگفتیم وظیفه ما نیست. در حوزه مسکن نیز ۲۰۳ هزار واحد مسکن را کلنگزنی کردیم که به ۲۲۸ هزار واحد خواهد رسید؛ هر متر خانه میانگین ۸۰ میلیون تومان است و این ظلم به مردم است.
زاکانی با اعلام اینکه در گام بعدی رساندن خدمت به دست مردم را دنبال کردیم و عناصری هستند که اجازه نمیدادند این خدمت به دست مردم برسد، یادآور شد: در کارگروهی تصویب شد که شهرداری با پشتیبانی دولت تامین کالاهای اساسی تهران را انجام دهد. ماهها تلاش شد و زیرساختهای آن در تهران هوشمند مورد پیگیری قرار گرفت و تفاهمنامهای بین شهرداری تهران و وزارت جهاد کشاورزی دنبال شد. این برای اولین بار اتفاق افتاد و امروز شروع گام چهارم ما در همکاریهاست.
وی ادامه داد: سلامت و بهداشت مردم گام بعدی همکاریها و گام ششم ورزش و تندرستی است تا با ظرفیتهای موجود مسیر را هموار کنیم. گام هفتم نیز کارآفرینی است و میخواهیم افراد در خانه کار کنند و ما پشتیبانی کنیم. ما این هفت گام را بین دولت و شهرداری تعریف کردیم.
شهردار تهران با بیان اینکه علاوهبر همکاری در رفع تنش آبی در تهران در بخشی دیگر برای تامین هزار و ۱۸۴ واگن هماهنگی بین شهرداری و دولت به عمل آمد، گفت: ظرفیت مترو پایتخت دو برابر میشود و اولین قطارهایی که نمونه اولیه آن ساخته شده از بهمن ماه وارد خطوط میشود.
سامانه شهریار امسال به بهرهبرداری میرسد
زاکانی با بیان اینکه فروشگاه شهروند ظرفیت فوقالعادهای در سطح شهر ایجاد کرده است، تاکید کرد: در کنار آن میادین میوه و ترهبار در حال فعالیت هستند. در این ۳۳ ماه ۶۰ بازار و میدان گسترش یافت و خدمات آن گسترده شد که این دو ظرفیت نظیری ندارند. در کنار این سامانه شهرزاد در مرکز تهران هوشمند خدمت ارائه میکند که علاوهبر این سامانه شهریار نیز امسال به بهرهبرداری میرسد و در آن شهروندان دیگر به شهرداری مراجعه نخواهند کرد و برای مثال میتوانند خدمات حوزه شهرسازی را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه شهرزاد به دنبال این هستیم که ۹.۵ میلیون جمعیت را در قالب ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار شناسایی کنیم، گفت: خدمات خاص به اقشار مختلف از جمله معلولان، دانشجویان، دانشآموزان و بازنشستگان و دیگر اقشار پیشبینی شده است. مدیریت شهری خادم مردم است و بارها اعلام کردیم که همه چیز آماده شده تا چهره شهر را عوض کنیم.
شهردار تهران ادامه داد: هزار و ۸۶۰ دستگاه اتوبوسی که دریافت کردیم تا بهمنماه به ۷ هزار دستگاه اتوبوس خواهد رسید و این یک تحول بزرگ است.
زاکانی با بیان اینکه گوشت گوسفند هر کیلو ۳۱۹ هزار تومان است، تصریح کرد: گوشت موجود در بازار بیش از دو برابر این قیمت عرضه میشود. روزانه ۱۲۰ تن گوشت در میادین و فروشگاههای ما توزیع میشود و شهروندان در صف میایستند تا گوشت تهیه کنند اما برخی میگویند کرامت انسانی آنها آسیب میبینند، گوشت ۷۰۰ هزار تومانی میخرند. تلاش ما این است که سه میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار گوشت را در قالب سامانه شهرزاد با پیک برقی که پیشبینی شده، درب منزل دریافت کنند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از اقتصاددانان گفته بود که این اقدام توهین به مردم است اما اینگونه نیست و یکی از ابرپروژههای ما به شمار میرود، یادآور شد: هفته قبل پروژه ۸۰۰ میلیاردی افتتاح شد، اما پروژه امروز بسیار فراتر از آن است. حذف دلالها در این مسیر بسیار اهمیت دارد. سال قبل هر کیلوگرم لیمو ۶۵ هزار تومان عرضه میشد اما از کشاورز چهار هزار تومان خریداری میشد اما ما با رضایت کشاورز هر کیلو لیمو را ۱۰ هزار تومان خریدیم و با احتساب هزینه ۱۷ هزار تومان عرضه کردیم. مرغ را از تولیدکنندگان ۶۲ هزار تومان خریدیم و به قیمت ۶۷ هزار تومان عرضه
شد.
به دنبال ارزان کردن تهران هستیم
شهردار تهران همچنین در حاشیه این مراسم با بیان اینکه ما دنبال این هستیم تهران را ارزان کنیم، گفت: مسکن، معیشت و خدمات را در این راستا هدفگذاری کردیم و با پشتیبانی دولت و شخص شهید رئیسی این مهم رقم خورد و در تفاهمنامه با وزیر جهاد کشاورزی، پشتیبانی از سوی دولت را دنبال کردیم و شهرداری تامین و توزیع را انجام خواهد داد.
زاکانی ادامه داد: زیرساختها از مهرماه سال قبل فراهم شد و خدمات مختلفی در شهرزاد ارائه شد اما از امروز با توجه به بعد خانوار در قالب
سه میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار، خدمات یارانهای دولت در فروشگاههای شهروند، میادین
میوه و تره بار و در منزل دریافت خواهند کرد.