وقاحت سرسپردگان آمریکا در تحریم انتخابات(خبر ویژه)
انتخابات ریاست جمهوری دیروز در حالی در کشورمان برگزار شد که گروهکهای وابسته به آمریکا و اسرائیل و انگلیس، خواستار تحریم انتخابات شده بودند.
گروهکهای سلطنتطلب، برخی اصلاحطلبان فراری، رسانههایی مانند صدای آمریکا و رادیو فردا و اینترنشنال و دویچه وله و رادیو فرانسه و بیبیسی، از جمله محافلی بودند که برای تحریم انتخابات فضاسازی میکردند. شبکه صهیونیستی اینترنشنال که از مدعیان تحریم انتخابات است، با وقاحت تمام از اصلاحطلبان انتقاد کرده که چرا از حقوق همجنسبازان به شکل علنی حمایت نمیکنند! در این میان و در حالی که مهدی کروبی دیروز رای داد، میرحسین موسوی و همسرش با جریان تحریم خارجی همراهی کرده و حاضر به مشارکت در انتخابات نشدند تا همسویی میان دو طیف بیش از پیش آشکار شود. ابوالفضل قدیانی از مشاوران موسوی هم خواستار تحریم انتخابات شده بود.
شیرین عبادی و نرگس محمدی دو تن از پادوهای اپوزیسیون هم که قبلا خوش خدمتی خود به آمریکا و غرب را ثابت کرده بودند، از جمله حامیان تحریم انتخابات بودند. به این گروه میتوان برخی اعضای سابق حزب مشارکت مانند مهدی محمودیان و تاجزاده و برخی اصلاحطلبان سابق مثل صدیقه وسمقی و عبدالله مؤمنی را هم اضافه کرد.
در همین حال، آبرام پیلی، قائممقام نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران گفته بود: از جمهوری اسلامی ایران انتظار ندارد که هیچ انتخابات آزاد و عادلانهای برگزار کند و یا در طی فرآیند جایگزینی ابراهیم رئیسی، تغییرات بنیادین در آن رخ دهد و در همین راستا به حمایت از مردم ایران ادامه میدهد.
آبرام پیلی، در «ایکس» نوشت: «در حالی که رژیم ایران برای انتخابات ریاست جمهوری خود آماده میشود، متأسفانه ایالات متحده به هیچوجه انتظار ندارد انتخابات آزاد و عادلانه برگزار شود یا در مسیر ایران تغییری به وجود آید. البته که کاندیداها را شورای نگهبان دستچین کرده است، اما این را هم میدانیم که مردم حتی به ابتدائیترین آزادیها دسترسی ندارند. در مواجهه با سابقه طولانی این رژیم اقتدارگرا در آزار و اذیت و ارعاب روزنامهنگاران، سرکوب پوشش انتخاباتی و نفی آزادی تجمعات مسالمتآمیز، از مردم ایران حمایت میکنیم.
از سوی دیگر شبکه صهیونیستی اینترنشنال در تحلیلی نوشت که همه نامزدها با رهبر جمهوری اسلامی نزدیک هستند و توقع تغییرات بنیادین از آنها نمیتوان داشت. وبسایت این شبکه نوشت: رقیبان جانشین ابراهیم رئیسی، هر یک از مسیری متفاوت با رهبر مرتبطند. یکی منصوب رهبر جمهوری اسلامی در شوراهای عالی است، دیگری رؤیای شهرهای موشکی او را عینیت بخشیده و بعدی در زمان آغاز زمامداریاش، قائممقام وزیر اطلاعات بوده است. نفر چهارم هم از نزدیکان سر تیم پزشکی اوست.
مسعود پزشکیان تا سال ۱۳۷۳ سمتی آنچنانی در جمهوری اسلامی نداشت. او دانشجوی انقلابیای بود که پس از پیروزی انقلاب سال ۱۳۵۷، برای دانشجویان کلاس نهجالبلاغه میگذاشت. بعد از آن هم به جنگ رفت. سابقه اجرائی او در جمهوری اسلامی مثأثر از علیرضا مرندی است و پزشکیان از این جهت مدیون اوست.
مرندی سالهاست به عنوان سر تیم پزشکی رهبری از او یاد میشود و از افراد مورد اعتماد اوست. سال ۱۳۷۳، وقتی مرندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود، پزشکیان را به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب کرد. پزشکیان در سخنرانیها و برنامههای تبلیغاتیاش صراحتا به سرسپردگی به نظام اذعان کرده است. نامزدهای این انتخابات، حتی در رقابتهای انتخاباتی هم به سرسپردگی و تبعیت از دستورات خامنهای تاکید کردند.
یادآور میشود تحریم انتخابات از سوی گروهکها و عناصر تحت مدیریت آمریکا و دیگر دولتهای غربی در حالی است که هم اکنون ملت آمریکا مجبورند از میان دو نفری که یکی متهم به فراموشی و بیحافظگی و دیگری متهم به دیوانگی است، یکی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند. اولین مناظره بایدن و ترامپ با رسوایی بسیار برای جامعه آمریکا همراه بود.
آمریکا در حالی مدعی ضرورت آزادی انتخابات در ایران است که در بسیاری از کشورهای اقماریاش از جمله در منطقه ما مردم انتخابات را نوبر نکردهاند و حاکمان با زور و کودتا و فشار خارجی بر مسند نشستهاند.