معاون سازمان نوسازی مدارس:
132 هزار کلاس درس تخریب و بازسازی میشود
معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: چهارهزار و 400 میلیارد ریال اعتبار طی سال جاری برای تخریب، بازسازی و مقاومسازی مدارس سطح کشور اختصاص داده شده است.
«باقر مسلمی» در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان اعتبار تاکنون 90 درصد آن تخصیص یافته است.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه سال 85 مجلس شورای اسلامی، مقرر شد با اجرای طرحی 132 هزار کلاس درس در کشور تخریب و بازسازی و 126 هزار واحد آموزشی نیز مقاومسازی شود.
مسلمی اظهار کرد: در همین سال قرار شد دولت
چهار میلیارد دلار از محل صندوق ذخیره ارزی به همراه تعدیلات سالانه در اختیار سازماننوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قرار دهد تا در مدت چهار سال این طرح اجرایی شود.
وی با بیان اینکه دولت نهم و دهم بنا به دلایل مختلف نتوانست به تعهدات خود در قبال اجرای این طرح عمل کند، گفت: اجرای این طرح از سال 89 تا 92 تمدید شد تا دولت مانده مطالبات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس را برای تکمیل طرح پرداخت کند.
مسلمی عنوان کرد: با اختصاص این چهارهزارو 400میلیارد ریال و سایر اعتبارات قرار است تا پایان برنامه پنجساله ششم توسعه، کار تخریب و بازسازی 132هزار کلاس درس و 126هزار مورد مقاومسازی آنها به پایان برسد.
وی ابراز داشت: تاکنون از مجموع 132 هزار کلاس درسی که باید در کشور تخریب و بازسازی میشد 65 درصد انجام شده است.
مسلمی افزود: از مجموع 126 هزار کلاس درس نیازمند مقاومسازی در کشور نیز 50درصد آن بازسازی و مقاومسازی شده است.